Átlagos nő, átlag feletti nő (beszélgetés)
ne vitatkozz velem:) nem így van, nálam nem.
dehát én nem vagyok normális.
mi itt csak a normális pasikról és normális (átlagon felüli és átlagon alulinak tartott) nőkről beszéltünk:)
ha valakinek egyátalán nem jön be a külseje, nem kezdesz vele romantikus kapcsolatot, ez elég alap.
Nagyon jól hangzik az a sablon, hogy csak a belső számít, de nem igaz, és ez így is van jól.
Ez az egy amit nem értettem,és ezért kezdtem úgy,hogy egy "magamfajta"kihívóbb öltözködésű személy már akkor nem is kellhet komolyan,nem is hordozhatok belső értékeket,vagy alapból hülye vagyok?
A szépség,és a kellemes belső nem zárja ki egymást.
á nem, dehogyis...
engem hagyjunk inkább, én speciális eset vagyok...
nincs kivétel..hidd el..Te is meglátod a nőt..megtetszik..vonzódsz hozzá..látsz benne valamit..meg akarod ismerni..de ha nincs vonzalom.akarsz ismerkedni???szerintem nem...
ha egy ember,,nő vagy férfi taszít..így vagy úgy..nem keresed a társaságát.
Szerintem ott alapvető problémák vannak, ha valaki magát különlegesebbnek, vagy a másik felettinek érzi. És én azzal sem dicsekednék, hogy a pasik velem csalják meg a barátnőjüket.
Felfogásbeli gond. Az, aki ennyire fenn hordja az orrát, annak valamije viszont irtóra alacsonyan lehet. Nem véletlenül nincsen a kedves fórumindítónak párkapcsolata. Valami megvan benne, ami a pasiknak a nem felvállalandó kapcsolatra kell, de egy tartós, szerelmen alapulóra nem.
Itt, ezen a ponton kellene elgondolkodni, hogy most átlag feletti, vagy alatti a dolog?
Azért remélem, hogy megtalálja ő is majd a saját "KEN"-jét:)
Persze ,ezt tökéletesen így látom én is.
Valóban manapság fontos a megjelenés,több területen is,de megbukik hamar akinek a külcsín mögött semmi nincs.
Arra szerettem volna felhívni viszont a figyelmet,hogy annyira azért ne toljuk hátra a külső tényezőket,mert nem hiszem,hogy nem fontos tényező,mert az első benyomást az teszi ránk,ahogy írtad is.
jól mondod Olíva..ki ,mit lát meg a másikban ..nem tudni...ezt soha nem fogjuk tudni megmagyarázni..
és ugye persze..mi is az átlag???mihez viszonyítunk???nem???
ez pontosan így van..egy normál nőnek és egy normál férfinak mind a kettő fontos...az egész megjelenés,az összhatás.
olyan a világba nincsen,hogy a külső nem számít...de igenis....mert elsőnek azt látjuk..a belső értékek csak utána jönnek...
ha világtalan lenne az emberiség akkor számítana csakis a belső..
a ruházat, az ízlés is tükrözi a nő személyiségét...
de igazad van, a szépség mögött lehet, és van is érték, belső érték, ami vonzóvá teheti a nőt.
és abban is igazad van, hogy a szép nő, a kihívó nő vonzza a pasikat, és beindítja a fantáziát rendesen:)) nade.... az más(abb)...
beszélgetni kell, és akkor kiderül, h szimpatikus is, vagy csak szép...
Bocsánat,lehetséges,hogy félreértettelek!!
Én is azt szerettem volna kihozni ebből,hogy soha nem tudni milyen tulajdonság az ami előnyt jelent.
Ez egyébként is egyénfüggő,ki mit talál értéknek:-)
Nem gondolja azt senki szerintem! Hiszen mikor osszejottem en is a jelenlegi parommal/volegenyemmel, akkor eloszor nyilvan a kulseje fogott meg es emiatt ismerkedtem meg vele, ami alapjan megismerhettem a belso ertekeit is. Ezek ha klappolnak, akkor az ember rabollint a parkapcsolatra.
Termeszetesen elsosorban a kulsoje ragadja meg az embert 1 masikban. Itt csak azzal van a baj, aki azt hiszi, ha szep, akkor mar nem kell aggodnia a belso ertekei miatt, mert a mai vilag azt sugallja, ha szep vagy, akkor minden ok es kozben olyan parkapcsolatok vannak korulottem, hogy az borzalom.
Olíva...túl vagy magadon???nem!!.ezt akartam mondani ezzel..érted???a világ közepének érzed magad???én nem úgy ismerlek...
Ő azt hiszi,hogy a szépség minden...hogy egy általa átlagnak mondott nővel szemben Ő előnyt kellene ,hogy élvezzen..holott ez nem így van!
kell a külső és a belső is egyaránt...
A testi adottságok..most mit mondjak..genetika...ki ilyen,ki olyan...
most valahogy nagyon félreértettél...
De meglátja minden pasi a szépet, de nem ez a mérvadó a párválasztásnál.
Viszont a szépség az egy szubjektív dolog, a világ majdnem minden pasija szépnek tartja Angelina Joliet, én viszont nem látom szép nőnek...
Elfogadom természetesen,hogy Te így gondolod!
De a hangsúly azon van,hogy beszélgetés után tudd meg hogy milyen...nem eleve leírni.
Bizony sok szép nő van,okosak,intelligensek,bájosak,attól független is hogy esetleg nem járnak garbóban elfedve magukat.
Vagy rosszul gondolom?
Ha egy nő kihívó, az már eleve taszítja a normálisabb, komolyabb felfogású pasikat. szerintem. És nem azért, mert a pasinak a béka segge alatt van az önbizalma.
Persze a szépség nem zárja ki, hogy alkalmas legyen komoly kapcsolatra.
De azt hiszem egy szép nővel beszél valaki pár szót, azonnal kiderül, h milyen. Szóval továbbra is tartom a véleményem, h a szépség a legutolsó szempont.
Mért gondolja mindenki,hogy a szépség nem járhat együtt belső értékekkel...
Mindig úgy szeretik az emberek szétválasztani ezt a kettőt.
Pedig aki belül szép,kívül is az...
További ajánlott fórumok:
- Vékony, vagy átlagos testalkatú lányok! Zavar titeket, hogy állandóan anorexiásnak neveznek?
- Szerintetek ezért nő az átlagos testmagasság ?
- Nem vagyok átlagos!
- Tud valaki jó saláta receptet? Egyszerű dolgokból, most csinálnám és csak átlagos dolgok vannak itthon...
- Jogos-e a hallgatók tüntetése a felsőoktatásban? Minden szakon el lehet-e érni a 4-es feletti átlagot?
- Husi vagy átlagos?