Árverezés, kilakoltatás (beszélgetés)
Akkor a téma túltárgyalva.
Visszavonom az első bálost. :D
Igen, ezért írtam, hogy a célja és az oka az két dolog. Ennyire nem volt érthető? 😫
A történelem más eseményeinél sem voltam ott, viszont első kézből kaptam információkat.
Ez két különböző dolog. Te az áremelést magyaráztad el, hogy miért volt rá szükség. Mármint az áremelésre.
Akkor te sem vagy már első bálos. :)
Nagyon jól tudom mi volt a célja. Közelebbről volt/van információm, mint hinnéd.
Én az okairól beszéltem.
Nem működik alul a pajzsmirigyük? Azok ilyen fázósak...
jobb üzlet újat eladni,a régit dobjuk ki.
Nekem azt mondták, hogy a samsung nem szeret alkatrészt biztosítani, ráadásul az univerzális sem jó bele....
Egy haveromnal van "szuper" lépcső. Nem elég, hogy meredek, keskeny lepcsofokokkal, és kanyarodik, atlag magassággal bevered a fejed, a korlátot meg a Szentlélek tartja. Csodálom, hogy nem szankaztam le mikor betoltunk egy üveg vodkát egy rakat sörrel oblitve, és a 43-44-es papucsaban jarkaltam le pisilni.
Szerintem mindannyian tudjuk, hogy a taxisblokádnak más volt a célja, de azért kösz. :)
most utólag Bundy is háborog , h hajdanán miért nem ? olyan házat épített mint a régi sváb házak , mivel a telek 57 m hosszú , építhetett volna földszinteset akár 20 m hosszan is ! / persze ! akkoriba már senki nem épített olyat ! én + az ő bátyja házát másoltam le csak a miénkbe lett fürdőszoba is :)
persze,mivel négyen voltunk testvérek,az öcsém után a három gyerek az örökös.
nem beszélve arról,mikor a húgom még dolgozott,én takarítottam a felső szobát,mivel tériszonyos vagyok,mondom,menjen ki a teraszra,akinek két anyja van.
dehát a 3 unoka is csak azt az 1 részt kapja , ami az elhúnyt szülője után járó 1 rész! azt kapják hárman :(
az én lányom ritkában,de jó lenne egy külön szoba,állítólag horkolok.
700 ! milliós ! na nem is kell a kutyának se ! / a lányom úgy hívja h ukrán kocka !!!! ukrán építtette , az a tulaj , de valami tragédia a kinézete ! jó ! neki az tetszett :(
hát mi nem vagyunk annyian,hatan.csak a három unoka majd követeli a részét,de hát a húgomék sem mehetnek a híd alá,
mi még 3-an vagyunk,Évi általában 2-hetente jön haza,
most nagyzolunk,mindenkinek van saját szobája,
mikor még minden gyerek itthon volt,akkor még nem,
most uraskodunk,fene nagy flanc,
nálunk is elég meredek a lépcső , de legalább stabil valami , nem úgy , mint egyik szomszédba h belekapaszkodtam és imbolygott az egész , azt hittem rögtön repülni fogok :(
itt a faluba a főutcán volt 1 olyan ház , amit 1-2 éve adtak el és sok éven át nem voltak rendezve a tulajdoni viszonyok :( 22 ! tulajdonos volt már , unokák + dédunokák :(((((((((( olyan 200 ezer ? körüli összeget ? kaptak fejenként ?! de mivel nagyon jó helyen volt , már áll rajta az új :) ház :) / lehet , h a pénzt nem egészen így kellett elosztani , mert így azért elég kevésre jönne ki , itt 1 főutcai telek nincsen 20 millió alatt :(
az emeletes ház egy tragédia.az anyám már nem tud fölmenni,én is nehezen.a húgom,ha takarít cipeli a vizet föl-le.csoda,hogy még nem esett le a meredek lépcsőn.
Nem vezette meg az idősebb korosztályt senki!
Általában szeretnének minket függőségben tartani, és van, akit lehet is.
Manapság is sokak - fiatalok - az államtól várnak sok-sok mindent.
Mert ezt mondják manapság is, hogy majd az állam... na ez az átverés! A lehetőségek sincsenek meg sok helyen, talán azt kéne megadni, hogy boldogulhassanak, önállósodjanak. Mondjuk jó, korszerű oktatás kéne.
Mert a városi embernek még van sok lehetősége, de az ország vidékből is áll.
Ha már a család nem is tudja, de az iskola sem neveli önálló gondolkodásra a gyerekeket. Arra sem, hogy felelősek bármiért is. A templomban sem ezt tanítják...
nahát :) Bundy azt mondta , ha megnyerem a főnyereményt vegyek magamnak 1 házat !!!! :) ő pedig lebontja ennek a tetejét és boldogan él , míg meg nem hal !!! / éppen arra gondoltam h mekkora raplit csapott 77-be mikor vettük a telket , h ő nem akar építkezni ! ő nem akar úgy kínlódni , mint a bátyja ! sose kellett neki úgy kínlódni !!!! én + hajdanán úgy voltam vele , ha megöregszünk legfeljebb nem mászunk fel :(
még az első munkahelyemen volt 1 aranyos kolléganénim :) ő mesélte h 1 szoba-konyhába élték le az életüket a volt férjével , mert elváltak ugyan , de mivel nem volt hova menni , mindketten maradtak :(((((((((((( és apci a botjával hadonászott , mert nem érte el a Mamit :( :(
mennyi?nálunk is ez a helyzet,ha az anyám meghal,el kéne adni a házat.de hogy megveszik-e?mert örökös,az van bőven.
valamikor hajdanán , mikor kezdtünk építkezni megkérdezték Bundyt h mit épít ? azt mondta a drága h : kutyaólat !!!! nemtom ? tán szégyellte ? h olyan kicsi ? nem volt 50 m2 az alapterülete ! de eredetileg 2 padlásszoba lett volna a gyerekeknek , aztán valami elbacódott a koszorúnál és le kellett bontani a tetőt !!!!! akkor még 8 sor téglát tettek rá :( és elég ormótlan lett , de mostmár mindegy ! kb olyan , mint 1 bazi nagy db pasi 1 pici kalappal a fején :) de mivel a férjem úúúútálta Pestet , túl sok választásom nem volt :) de mázlink annál több :) viszont örülök h csak ilyen kicsi :) látom a szomszéd házakat.......és a benne lézengő 2 emberkét , majd később csak 1-et ! / szoktam nézelődni a műhold felvételeknél :) valami iszonyatos hodályok vannak itt a faluban :( nem véletlen a 700 milliós eladó ház :( :(
Lásd, hogy minden,mindennel összefügg!
A taxisblokád azért volt, mert megemelték a benzinárakat, amivel igazították volna az olaj világpiaci árának emelkedéséhez.
Az oroszokat kipateroltuk, megszűnt a komaság, onnan nem kaptunk olajat.
A benzin árának emelkedése viszont a gazdaság minden területére hatással van. A kenyér árára is.
Az 525-ös hsz-t neked szántam, csak lemaradt. Jó régen volt, biztosan elfelejtetted. Én már akkor is benzinnel jártam. :)
én használtan vettem,kicsit lassú,de nekem jó.
valószínű,hogy nekem is olyan nyavalyám lehet,mert a lábam mindig le akar fagyni.persze nem most.mikor a haver még dolgozott,meztelenül ült aratáskor az ifában.azóta azt hiszem azokba is szereltek légkondit,de azt sem bírja mindenki.meg mikor kiszálltak,megcsapta őket a borzasztó meleg.
További ajánlott fórumok: