Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok,
szeretnék egy kisebb arcplasztikát csináltatni és keresek most egy jó referenciákkal rendelkező plasztikai sebészt. Kaptam is neveket, többek között Dr László Zsoltét vagy Dr Ignácz Zsuzsannaét. Igencsak bizonytalan vagyok, hogy kihez érdemes menni egy ilyen mütetétre.
Dr László Zsoltról irtatok, hogy jó. De tudtok valamit Dr Ignácz Zsuzsannáról?
nem mozdul ez, ezt tutira tudod? mármint olvastad valami hiteles helyen?
nos, sztem elmegyek László Zsolthoz,és viszek fotót milyesmi arc kellene nekem.,.és majd kiderül mit mond!
de nem szeretném ha rosszabb lenne a helyzet, és olyan nehéz igy h semmilyen tervezés nincs előtte! hogy látnám hogy fog állni!
van olyan oldal, hely ahol akár Amerikai,de előtte- utána képek vannak zsír arctöltésről? köszi
De h folyik le a zsír!a hyaloron sem mozdul
Alsó szemhéjplasztikám volt amit eltoltak,elmozdult,elcsuszott a bal oldalam,...töltettem az arcomba hogy fogja az alsószemhéjat,de ez hosszu,...
Sziasztok!
Remelem jo forumon vagyok. A 14 eves fiam arcan van egy csunya gyerekkori. Nem tudtok ajanlani valakit aki ugyes hegkorrekcioban es Budapesti?
Koszonom.
valaki azt mondja, hogy a zsir le is folyhat az arc alsó részébe!
na hát akkor jönne a kétségbeesés!
hogy nézne ez ki_? szőrnyű!
elvagyok kendőve, nem tudom mit tegyek!
neked mid van megcsináltatva, töltve,plasztikáztatva?
Ami neked kell az nem jön ki 20-30-ból,1 százast tegyél elé.
Impli elég veszélyes,szerintem.
László ára reális.
hát ezaz! László Doktor azt mondja h végleges ha nem fogyok tul sokat és /megmarad a súlyom! ő ugye 250ért csin. a zsirtöltést.
másik aki 350ért csinálná, ő már csak, 2-3 évet mondott!
mindenki hazudozik,ezért kérdezek ennyit tőletek!
kollagénest most találtam ilyen 20-30 ért.!
de nem tudom az emel e ,mert sokan csak azt irják : ránctöltés!
bpen kell doki nekem!
az impantátum lenne végleges amiről hallottam, de nem merem bevállalni...
Mint írtam!1-1,5 után minden felszívodik,...
Nekem ua gondom az arcommal mint neked, -hyaluronnal töltettem,ha kimegy megpróbálom a sajátzsírt,de az sem végleges,az is felszívódik.
* Hallottál végleges megoldásról?
nagyon köszi az infókat utánnanézek!
mert nekem az a bajom a fejemmel, h olyan lapos oldalból nézve , főleg az egyk oldal, de ki is derült miért.!
mert sajna fél centivel beljebb áll a csont tehát az a rossz profilom,és engem zavar,mert olyan nekem nem tetsző :(
nekem élettelteli, szép arc kell!
amikor vastagabb voltam valamvel jobb volt, hisz nyilván oda is hiztam,de nem volt jó,mert akkormeg vastag volt atestem,és sajna nem ugy hizok, hogy az csak az almácskákra menjen,hanem mindenfelé az arcra,és nekem hosszúkás a fejem,és ugy már tulzás!
ezért mondtam h kissé változtatni akarok a formáján.!
ezt egy doktornő meg is csinálkja, de őrülség milyen áron,és csak hialuronnal ami nagyon hamar felszivodik! sajna !
mert ahogy mondják h 1 év, nem azt jelenti h akkor kezd szivődni, hanem akkora teljesen eltüik az anyag.! nekem ez a tapasztalatom! nagyon aranyosak vagytok hogy segitetek! bármilyen infó,vagy akár elrettentő példa van , légyszi posztoljatok,nehogy olyanba menjek bele ami inkább árt!
na sikerült regényt írnom :)
ua tudják csinálni kollagénnel mint a szsírral,,árban kb ua,most sokan a Teosyalt alkalmazzak aminek 1-1,5 év a tartossága,nem állati eredetű hialuronsavból készül,...
Amit írsz arra azt hiszem elég 1 ampulla.
*életen át tartó anyag még nincs,mindet biz.idő után ismételni kel
*Remélem tudtam segíteni,
*merre keresel orvost,bp ,miskolc,stb
köszi!
és a kollagén is emelhet az arcon? vagy az még drágább?
hialudonnal szerintetek tudok az arc almácsámon 4-5 milit emeltetni egy ampullával? köszike!
és ha valaki tud még valamit ,anyagot, vagy mást, irjon nyugodtan.!
minden infó érdekel!
valami tartós anyag ??? ui: bocsi a sok kérdésért, de jót akarok,és kisérletezni nekem nincsneek millioim!
Éntőlem 10 kért csak nagyon körülményesen adta elő a dolgokat de a végére belelendült.Csak az nem tetszett,hogy titokba tartotta hol műtene.
A zsíron kívül van a hylauron készítmények és az inplantátumok.A balajti oldalán találsz információt róluk még ha nem is ő műt.:. [link]
na most sikerült:)
szóval miért mi baj Balajtival?
nekem mondjuk rossz véleményem van róla! ugyanis ,mondtam h nincs 20 ezrem plusszba konzira, mivel nem vagyok milliomos, és hát azért ne legyünk már elszálva ilyen szinten h ennyit kér.!
és ő egyből leteremtett, h hogy képzelem ezt? és h pont az ilyen emberek miatt kér 20 ezret konzira...
mondhatom értelmes egy pasi.
tehát ha a zsir felszivodik , és ez tuti , akkor mi még a megoldás? nem tudtok valami másba is segiteni? köszike előre is!