Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
A villanófény 20-30 000/alkalom és legalább 3 alk. kell, míg a lézer 50-100 000/alk. és 1-2x kell felvenni.
Kolbi
Köszönöm Kolbi!
Mennyibe kerül a fénykezelés?
Hello Szolesz!
Engem is érdekelne a véleményed!
Kolbi
Túl szép mondatok!
Hello Grizus!
Hogy vagy, mennyi időt töltesz a neten? Súly, mozgás, fogadalom?
Te tapasztalt vagy, mégis elmélázol ilyen dolgon? Bedobnak egy új eljárást és minden ettől majd megváltozik? Olcsó, gyors, hatásos. Nincs ilyen. Csak az áldozatos munka van, nincs csodaszer!
Hol vannak a nemzetközi eredmények, nincsen tapasztalat, nincsenek fotók, referenciák, előélet, csak a szöveg, meg a kupon van!
Kolbi
A Drakula terápia az egyik legjobb minőségű tápláló gyógymód.
Ha a bőröd megviselt, száraz, rugalmatlan, fényevesztett, matt, fakó, beesett,élettelen, akkor a tápanyag csodát tesz, amíg feltölti a raktárakat.
Ha bőrödre mindig vigyáztál, tápláltad, ápoltad, alig lesz eredménye a drága beavatkozásnak.
Kolbi
A fénykezeléseknél lényegében 3 „pigmentáció fajtát” kezelünk. Szeplő, májfolt, öregségi folt.
Az ephelis, efelis vagy szeplő, melyet az orcákon, orron látunk. Apró elemű, kis foltocskák, mindenki ismeri.Nyáron eléggé kijön, virít, télen halványodik. A gyermekkoromban nagyon sok társamnak volt, de ma már a fényvédelemnek köszönhetően alig látni ilyet. Sok páciensem ragaszkodik hozzá, szexepiljének tekinti. Amikor mondom a rozáceásoknak, hogy az erek mellett a szeplők is el fognak tűnni, akkor nagyon ragaszkodnak a kis foltjaikhoz!
Az öregségi foltok (verruca seborrhoica, lentigo senilis) szintén könnyen eltüntethetők. Az arcon egy jól ápolt hölgynél a krémek, fényvédők, halványítók megakadályozzák, hogy minél később alakuljanak ki. De nagyon feltűnő tud lenni a mellkason és a különösen a kézháton. Ezek már állandósult elemek, az egész életben megkapott fénymennyiséget jelzik. Ezekre mondják, fénykárosodás.
A szeplő és öregségi folt alacsony hullámhosszú villanófénnyel, több lézerfajtával gyönyörűen, véglegesen eltávolítható.
Az igazi kihívás a májfolt, a melasma vagy chloasma. Ez csak nőknek van, ivarérett nőknek. A homlok között, az orcákon, bajusztájon, nagy barna, éles szélű, térképszerű foltok. Fényre jön elő, télen alig látszik. Egyértelmű a női nem hormon befolyása. Fogamzásgátló, terhesség keményen előhozza. És amikor már vagyonokat költött rá a 30-as, 40-es hölgy, ott a klimax, és eltűnik magától!
Miért van májfoltja csak a nőknek? A Jóisten a nőkre jobban vigyáz, a fajfenntartás miatt! Minél sötétebb, pigmentáltabb alapból egy bőrtípus, annál kisebb a melanóma kialakulásának veszélye. A négereknél (bocs, így érthetőbb) nincsen melanóma. Tehát, amikor a hölgyek női nem hormon befolyás alatt állnak, akkor a melasma természetes fényvédőként védi őket a mélyreható, káros sugárzástól. Jópofa, nem? És itt van a lényeg a gyógyulásnál, az eltüntetésnél is. Minél jobban bombázzuk, annál inkább a szervezet megpróbál védeni, és újra termeli a pigmentációt. Hány és hány beírást olvashattunk, hogy a kezelés után rosszabb lett a helyzet? Nem? A májfolt eltüntetése komoly szakértelmet feltételez. 1. nyáron nem kezelünk, 2. állandó, de alacsony faktorú fényvédelem, 3. fokozatos, „hagymahámozás szerű”, több lépcsős kezelés, 4. télen, éjszakára hidrokinon kezelés.
Kolbi
Szolesz!
Kérlek írd le a tapasztalataidat és a barátnődét is! Én most készülök a doktornőhöz egy drága beavatkozásra, és ha nem sikerül, nem tudom még egyszer összeszedni a rávalót. Nekem úgy ajánlották, de egy régi ismerőse, tehát nem biztos, hogy objektív. Köszönöm
Szia Kolbi!
Érdeklődnék, hogy a pigmentációt milyen módszerrel és, h ellehet-e végleg tüntetni?
Sohasem értettem a nőket, ezután meg még úgy se fogom...
Kolbi
Szintén KOC, szintén 3p Ildikó: előjegyzett időpontom volt, 15 perccel előtte érkeztem. Hárman voltak előttem, az utolsó pácienssel kijött Ildikó is, odament a recepciós pulthoz, megnézte, felém sem üdvözlés, sem elnézés a már 25 perces várakoztatás miatt, mikor nyilt az ajtó és belépett a szépasszony, akit hangosan üdvözölt, és gyere be megnézlek felkiáltással magával vitt. Na én itt kaptam eleget, eljöttem.
Azóta küldözgethetik a hírleveleiket, ugyanúgy semmibe veszem, mint akkor ő engemet.
Teljesen érthető, köszönjük szépen a lehetőséget, gyanítom sok leányzónak voltál igen nagy segítsége!
Viseld a legnagyobb egészséggel a megérdemelt pofikád, és nagyon vigyázz rá, ahogy megígérted!:D
Sokaknak adtál egy plusz löketet szerintem :)
Köszönjük szépen!
Szia Xangie!
Mi is köszönjük, hogy Te is sokaknak segitettél a naplóddal. Továbbra is "viseld" büszkén a szép új arcodat :) Még mindig nem jöttek rá a kollegáid szépülésed okára? Gondolom már nem téma, mert megszokták :D
Sziasztok!
Ma levettem a naplómat a fényképekkel, ahogyan azt magamban elterveztem, nem szerettem volna azért "közkincs" lenni itt a neten... 46 érdeklődő volt, mindenkit beengedtem. Remélem tudtam segíteni, biztatni és a saját tapasztalataimmal esetleg támogatni "sorstársaimat" :-)))
Továbbra is vagyok, szívesen válaszolok, ha valakinek még tudok esetleg segíteni. Elnézést azoktól, akik még csak most kíváncsiskodnának, biztosan lesznek mostanában is, akik új operáltak és szívesen megosztják friss tapasztalataikat.
Nagyon köszönöm a sok-sok biztató szót, Ágitól és Verától a "tapasztalati" segítséget, a jeleket, a dícséreteket!!! Ezek mind nagyon jól estek és nekem is segítséget jelentettek a lábadozás időszakában!!!!
Szia,
én most járok itt először, de biztos nem véletlenül, mert én is dr. Csuha Lajosnál fontolgatok egy alsó arcemelést.Nagyon-nagyon szeretném látni a naplódat! Még nem tudom, hogyan találom meg...