Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Úgy tudom, a művésznő az Ultherapy reklámarca. Szépen elindult a saját rostképzés, feltelődtek a ráncok. Ezeken a fotókon aránylag kevés smink mellett lehet vizsgálódni….
Amúgy, ha csak a nasolabialis redőkkel van gondod, akkor a rövid idejű, 6-12 hónapos feltöltés lenne az ideális.
Kolbi
Sziasztok!
Olvasgatlak egy ideje benneteket,mostanra elég erősen megérett bennem az elhatározás,hogy valamit kéne kezdenem magammal.:)
36 éves vagyok,a bőröm tulajdonképpen jó állapotban van,ráncaim nem igazán vannak.Ami elkezedett zavarni,az úgynevezett nasolabiális (nevető)redők,amik nem ráncok igazából,de látszik,főleg oldalről,és zavar már nagyon,illetve a szemem alatti árok,ami igazából nem karikás szem effektus,hanem ilyen árkos a szemem alatt,emiatt szinte mindig fáradtnak tűnik a tekintetem.
Nem szeretnék plasztikai műtétet,inkább valami kezelést csak,ami nem műtét,de mégis látványos.
De tanácstalan vagyok,hogy hova kéne mennem,és milyen kezelésre.
Amiken filózom,drakula,infini,ultratone,esetleg hialuronsavas feltöltés.
Van valakinek tapasztalata,hogy ezt a területet milyen eljárással lehet eredményesen feltölteni,vagy kisimitani?Mivel ezek a kezelések is több százezrek,egyáltalán nem mindegy..
Szia!
Szeretnék így kinézni kedves arca van.
Dóra
Ő mindig vékony volt, nem volt komolyabb súlyingadozása, ha emellett még az irhája is tömör, és ellenálló, bőven el tudom képzelni, hogy nm történt komolyabb beavatkozás, "csupán" rendszeres stimulálás mondjuk lézerrel, vagy bármi a kollagénes állományra ható kezelés. Talán a szemhéjakon plasztika, de nem néztem korábbi képeket róla, hogy ezt ki merjem jelenteni.
Szerintem ő nem élte úgy ki magát, mint egy zenészre általában jellemző, talán káros szenvedélye sem nagyon volt, ezek is sokat jelenthetnek. Mondjuk a magánéletéről nem sokat tudok, lehet, hogy tévedek, és napi két doboz Sophiane a reggeli adagja. Na, akkor viszont mákosguba. :DD
Szia!
Hát igen, ha csináltatnék valami komolyabbat az arcommal ilyen eredményt szeretnék.
Dóra
Nekem is természetesnek tűnik, semmi "művi"
beütése nincs Koncz Zsuzsának.
Balázs Klári sem néz ki rosszul, de látszik rengeteg pénzt költ magára és össze vissza van töltögette az arca... lassan nem lesz jó vége, ha így folytatja. Olyan lesz, mint külföldi lapokban az elfuserált arcok... persze tudjuk hozott anyagból dolgoznak az orvosok és sajnos nem mindegyikünk reagál ugyanolyan jól egy-egy beavatkozásra.
Szia!
Én természetesnek látom.
Dóra
Szia!
Már én is írtam többször hogy szerintem ő néz ki a legjobban ebbe a korosztályba. Szerintem még Balázs k.-nál is sokkal jobban. B.K. is sokat letagadhat, de ő rajta látszik hogy valami meg lett csinálva. Koncz Zs. pedig olyan mint régen.
Szakember biztos látja mi lett esetleg megcsinálva. Nekem teljesen természetes.
Anyukájával volt szerencsém párszor találkozni, Ő is szeret keresztszemest varrni, amit a képeim közé is feltettem "adjon az isten szerencsét.... " pont vittem keretezni és megmutattam neki a is a kivarrt képet. Ezt Koncsz Zsuzsa is énekli. Ha nem ismeritek keressetek rá az internettem nagyon szép dal. Ritkán hangzik el vagy csak én pont nem nézem a Tv-t akkor.
Nagy kedvencem Koncz Zsuzsa.
Dóra
Sziasztok!
Most kezdődött m1-en Koncz Zsuzsa 2014-es Aréna Koncertje. Utánanéztem 68 éves!!!! Bámulatos, kb 50 évesnek néz ki... tele energiával, életkedvvel.
Biztos plasztikázva, olyan szép az arca és természetes vonásai vannak,... vajon kicsinálta?