Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok fórum

Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)

6648. 01d18476a0 (válaszként erre: 6647. - Arón1)
2016. máj. 25. 13:58

Igen..alul felül. Szerintem úgy érdemes.

Műtét után 1 hét szigorúan otthon..mert zombinak nézel ki. 3. 4. Nap a legrosszabb, már mint kinézetre..10 nap alatt leesik minden seb.és ott van az új bőröd .itt minden elég gyorsan regenerálódik.. innen kezdődhet a smink.

Aztán 2,3 hónapig piros vagy a szemed körül. Meg érzékeny a bőröd..

És aztán egyre halvanyodik a pirossag.és rózsaszínbe megy át. 5.hónap körül vissza áll a normális bőr szined..csak télen csinálja a doki.

Lehet egész arcon is.

6647. Arón1 (válaszként erre: 6642. - 01d18476a0)
2016. máj. 25. 08:28

Kedves Tiszike!

Mennyire hosszú az a felépülés? Neked hogy zajlott? Alsó szeméhéjadat is kezelték vele?

2016. máj. 24. 23:43
Mennyire jó lenne együtt mindenki..
6645. cumus (válaszként erre: 6644. - 01d18476a0)
2016. máj. 24. 21:28
Bááárban...???? Nélkülem????...Asztamindenit!!
6644. 01d18476a0 (válaszként erre: 6643. - 75Eperke)
2016. máj. 23. 20:25
Ah..nem..egy bárban..
6643. 75Eperke
2016. máj. 23. 17:27
Hogy hogy taliztatok? Valamelyik rendelőben esetleg? :D
6642. 01d18476a0 (válaszként erre: 6640. - Velvet67)
2016. máj. 23. 08:27

Hát a szép kis fehér bőröcskéd biztos nem nagyon bírná ezt a lézert. Főleg a szem környékén nagyon érzékeny a bőr. Én nagyon örülök hogy akkor bele vágtam..remélem a bőröm így marad egy ideig..

De elég hosszú a tényleges felépülés. Jó hogy sminkkel el tudtam fedni...Manócska nak valyon milyen lett? Nem nagyon jelentkezik be..

6641. kékucika
2016. máj. 23. 06:48
De jó nektek, hogy találkozhattatok. Jó volna egy összejövetel. ;)
6640. Velvet67 (válaszként erre: 6639. - 01d18476a0)
2016. máj. 22. 23:54
köszi, te sem panaszkodhatsz, sőt nagyon is szép a bőröd, előzményeket látva dokid órásit brillírozott a szemeidnél, nagy kár hogy olyan "durva" beavatkozás co2'erbyum lézer...soha nem merném bevállalni... -nagyon lassan gyógyulok-
6639. 01d18476a0 (válaszként erre: 6635. - Nicka69)
2016. máj. 22. 23:35

Szia..nekem co2'erbyum lézerr is volt kezelve a felső szemhéjam.. (nem fraxeles) jól össze tudja ugrasztani a bőrt. Nekem nagyon be jött.

Velvet neked milyen gyönyörű a bőröd..örülök hogy élőben láthattam..

6638. Velvet67 (válaszként erre: 6637. - Nicka69)
2016. máj. 22. 17:53

Üdv a csapatban!

Az jó, ha visszaolvasol, sok hasznos infót tudsz összeszedni... felsőre szerintem hatásra és tartósságra a műtét a legjobb választás, lehet próbálkozni, de nem biztos eredményt érsz el vele. Ha nem annyira vészes, jobban jársz elkezded tornáztatni az arcod. Persze nem mindegy hogy. Vannak erre külön trénerek vagy a youtube-n videók. Nekem volt HIFU-m, aztán pár FTC szálat is rakattam, nem húzta fel a szemöldököm...vagy az utóbbi nagyon minimálisan.

Ami szépen meg tudja emelni, ha jól tudom a botox, de nem mindenki szereti és azt is félévente ismételni kell... Látni kellene, hogy mitől van a bőrfelesleg... ha homlokod kezd lecsúszni, akkor hatásos lehet a botox, de ha csak önmagában a bőr kezd megsokasodni szemhéjnál, akkor csak a műtét segít. Ennek megítélése mindenképp szemész vagy plasztikai sebész feladata. Van egyébként szemhéjplasztikai fórum, sokunk itt is ott is van, témától függően... [link]

6637. Nicka69
2016. máj. 22. 12:04

Köszönöm a választ! :)

Ez amúgy azért érdekes, mert több helyen direkt kiemelik, hogy szemhéjat is kezelnek, meg vannak fent képek, hogy mennyivel jobb lett.. ( [link]

Ezek szerint azonban a szem egészségének megőrzése érdekében kisebb energiát adnak rá, amely nem hatásos?

Rákerestem a fraxel-re is, ott viszont nem hangsúlyozzák ezt a területet.

Műteni nem szeretném még, annyira még nem vészes.

6636. 8f8f3a827e (válaszként erre: 6635. - Nicka69)
2016. máj. 22. 11:21

Felsőszemhéjnál nem végeznek erős rádiófrekvenciás kezelést. C02 lézer (fraxel), műtét szükséges.

Kolbi

6635. Nicka69
2016. máj. 21. 18:34

Sziasztok!

Lassanként olvasgatom csak a régebbi hozzászólásokat, de ott nem találtam rá ezzel kapcsolatos véleményre.

Thermage kezelésről szeretnék vélemény kérni.

Enyhén lógó felső szemhéj a probléma. (Legalábbis az elsődleges.)

Okoskolbász, kérlek Te is írd le a véleményed részletesebben, mivel olvastam, hogy az egyik hozzászólásodban említetted.

Köszönöm.

6634. Velvet67
2016. máj. 20. 19:49
este használom, fényvédőzőm és csak rövid ideig süti a nap az arcomat, mindig úgy pozicionálom magam a fejem árnyékban legyen.
6633. 75Eperke (válaszként erre: 6632. - Velvet67)
2016. máj. 20. 17:16
Ezeket a krémeket lehet nyáron is?
6632. Velvet67 (válaszként erre: 6631. - 75Eperke)
2016. máj. 20. 16:17

bocs, nem akartam regényt írni...:) egyébként a naplómban benne van, miket használok.... szóval igen, többnyire BHA-t használom...azzal kenem a patikat is, AHA-t ritkán használom...és heti 2-3 alkalommal a CHICA Y CHICO Asta-Z 4.0 tubusos krémet, ami szintén jó pattanásra, mellette nagyon erős antioxidáns. (3x erősebb az E vitaminnál)

Ha ennyire pati fóbiád van használhatod a *CHICA Y CHICO Tota-S 3.0 ebben gyulladáscsökkentő is van. Ennek a családnak van Salic 2.0 termékei is. Kémiai hámlasztóval erősítik egymás hatását. Nincs szárító hatása, hidratál is picit.

6631. 75Eperke
2016. máj. 20. 14:25

Én minden nap használom a koreai bha-t és még így is jött a pati mensinél.

Velvi mivel kened le 2x ha ki akar jönni vmi, bha-val?

6630. 75Eperke
2016. máj. 20. 14:23

Köszi csajok, akkor majd őszig várok, legalább addig eldöntöm melyik márkát válasszam - a bőség zavara :)))

Velvet nálad kissé elvesztettem a fonalat :( mit használsz heti 2-3x?, bár már nem használod ... - kicsit összezavarodtam, most nem tudom mi vonatkozik a bha-ra és mi az aha-ra. AHA-t már nem használod, mert a többi minden mással rendben tartod a bőröd? Ha nem gond, leírhatnád pontosabban :))))) bocsi, de nem értem :(((

6629. kékucika
2016. máj. 20. 14:14

A fiamnál én is próbálom bevetni a BHA-t, rászoktatni egyfajta rendszeres használatára, mert, most kezdődött nála a mitesszeres korszak. Annak idején, amikor én serdültem, mindenki az alkoholos Tini Tonikot használta, ami szépen kiszárította a bőrt, de a problémát nem oldotta meg.Ördögi kör volt.

Eperke, mensi körül a Skinoren is hatásos lehetne, akár csak helyileg. Vényköteles, de egy csodaszer és olcsó. Hatóanyagát az azelainsavat pakolja bele Paula is egy jó kis krémjébe (és sok más kozmetikai cég) és eladják 15 ezerért. Sajnos ez is fényérzékennyé teszi a bőrt, ezért a szokásos fényvédelem fontos.

AHA-ból meg én egy 8%-ossal kezdeném (inkább akkor ősszel, nehogy tényleg bajság legyen) aztán emelheted a százalékot fokozatosan. Paulának van deluxe mintája, nekem majdnem 1 évig elég volt.

6628. Velvet67 (válaszként erre: 6626. - 75Eperke)
2016. máj. 20. 13:38

Aha-tól nekem néha az orrom tövében ilyen fehér pötyi jön, így azt annyira nem szeretem...

karbantartásra tökéletes a koreai BHA...csak gyakran kell használni. Ilyenkor már csak heti 2x3x használom.... télen meg mehet az erősebb, bár én már nem használom, szépen karban tudom tartani a bőrömet ezekkel. Mensi előtt mikor valami ki akarna jönni, akkor napjában 2x azon a ponton bekenem magam és 1-2 nap alatt leviszi...

Egy SPF 30 96,6%, egy SPF 50 fényvédő 98%-át szűri ki az UVB sugárzást, tehát mindegy melyiket veszitek.

6627. Velvet67 (válaszként erre: 6625. - Kékucika)
2016. máj. 20. 13:31

koreai, Paulás 2%-nak felel meg...én imádom, mióta használom gyönyörű a bőröm...idén sikerült a fiamat is rábeszélni, aki nagyon pattanásos, 1 hónap alatt olyan szép bőrt csinált neki, amikor találkoztunk csak pislogtam...

Nyáron fokozottabb fényvédelem szükséges felhős idő esetén is, mint télen...

Más szögben esnek ilyenkor a nap sugarai a Földre, és ettől van melegebb. Nem veszít annyit az energiájából.

6626. 75Eperke
2016. máj. 20. 08:56

Nekem még AHA nincs semmilyen. Nem tudom mit válasszak. Olyan jó nekem is a bha, de most mensi közelében kijött egy gyulladt pati és azt olvastam arra kéne az aha. Én bha-ban ezt használom: COSRX BHA Blackhead Power Liquid 100ml BHA Blackhead ez hány %-os? AHA-ból meg egy mintám volt paulától 10%-os. 3X-ra volt elég asszem.

Ha be van borulva egyáltalán nem jön át semmi, de komolyan, arra simán elég a huszon akárhány faktoros cucc az tuti, én még azt se teszem fel, mert alapozó van rajtam (tudom az nem elég) és én is egy sötét irodában kuksolok :((( Ha napos idő van akkor kenem a fényvédőt, nyáron meg az lesz, ha borús idő lesz akkor a huszonost fogom használni, ha meg hét ágra süt és erős az UV index, akkor amit várok: vízálló 50-est :) Sztem Tindigo nagyon túlzásba viszi, én nem tudtam, mennyit kell kenni ahhoz, hogy védjen, bekentem magam ahogy gondoltam meg a férjemet is (ez pár éve volt) egy vízálló, izzadásálló, egész nap tartó (Daylong) naptejjel, nyár kellős közepén (a faktor számra nem is emlékszem, de szerintem csak egy 20 körüli volt) és elmentünk Aquaparkba - hááát úgy jöttünk haza, ahogy elmentünk, hófehéren :D (akkor még a hatása alatt voltam a káros az UV sugárzás dolognak, úgyhogy féltem) Azóta már nem félek, amúgy is jó a bőröm, nem ég, persze tud égni, de azért arra figyelek. Én most csak a foltok meg a ráncok miatt kenem a fényvédőt az arcomra és csak fizikait. Ha elmegyünk vízpartra, strandra akkor természetesen kenjük a bőrünket naptejjel, mert egész nap hirtelen egy nagy dózis sugárzástól megégnénk, de nem védjük kórósan minden másodpercben a bőrünk. Tindigo írja az oldalán, hogy "nézzétek meg hogy milyen ráncos a nyak, dekoltázs rész a 40-eseknek" hát én nem tudom miről beszél, én módjával mindig napoztam, marha nehezen szerzek szint, ha nem a déli napban vagyok kint fényvédő nélkül (ez kerti napozásra vonatkozik) akkor akár ki se menjek, mert semmi nem fog látszódni és gyönyörű a bőröm, sőt kifejezetten jót tesz az ekcémámnak a napfény, amíg elzárkóztam előle, addig nem jutottam egyről a kettőre vele, amióta éri napfény sokkal jobb állapotban van, sokat javult. Na mindegy, csak megosztottam a tapasztalataimat. Mindenki úgy csinálja, ahogy érzi, hogy jó neki. :)

6625. kékucika
2016. máj. 20. 07:07

Ilyen erővel akkor télen sem lehetne savazni.:)

Ha több napig morcos idő van én még bevetem a 15%-os mandulát/AHA-t, pláne, ha csak dolgozom, és csak bent kuksizom. Intenzív kinti programok előtt min. 1 héttel viszont szigorúan tilos használni.

Velvet te milyen 4%-os BHA-t használsz, az valami brutál erős lehet, vagy a koreaira gondolsz?

6624. Velvet67 (válaszként erre: 6621. - Kékucika)
2016. máj. 19. 22:54

erős savazáshoz már késő van, hiába nem süt a nap, felhők közül is nagy UV sugárzás jön át...

arról nem beszélve, senki nem ken annyi fényvédőt magára, mint amennyi szükséges lenne...:)

6623. Velvet67 (válaszként erre: 6620. - 75Eperke)
2016. máj. 19. 22:50
patik ellen elég egy 4% BHA vagy egy 7 %-os AHA, (nekem az előbbi jobban bevált.) 20-30% savakat tedd el őszre! hiába használsz napvédőt, befoltosodsz, aztán nagyobb lesz a kár, mint a haszon...
6622. 75Eperke
2016. máj. 19. 10:29
Ja-ja :)
6621. kékucika (válaszként erre: 6620. - 75Eperke)
2016. máj. 19. 09:50
Ahogy elnézem ezt a májusi időjárást, hát még simán mehet. Most is tök sötét van.
6620. 75Eperke
2016. máj. 19. 08:33
Nekem muszáj lesz folyamatosan, mert különben jönnek a patik :( már hajózik/repül felém az 50 faktoros naptej ;) :)
6619. kékucika (válaszként erre: 6618. - 75Eperke)
2016. máj. 18. 14:42

Mindenkinek más jön be. :) Nekem semmi bajom nem volt velük. A rendelés menete logikus, korrekt nyomkövetés, 10 nap alatt itt van a csomag, most várom a harmadikat, csak most nem savakat.

Ebay-es rendeléssel többször volt kellemetlenségem. Kavarodás, több hetes késés, bosszantó levelezések, talán még ráfizetés is volt emlékeim szerint.

Ismerem ezeket a termékeket is, de mégsem rájuk esett a választásom..., pedig úgy látom még olcsóbbak is. :)

Egyébként már nincs annyira szezonja a savazásnak. Vigyázz vele.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook