Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Miért kellene más orvos? Itt nem az orvossal volt a baj (már attól eltekintve, hogy baromi drága), hanem a kezelés hatásosságával. Gyorsan felszívódik az anyag, főleg onnan. Tök mindegy, ki adja be. A töltés módja önmagában nekem jó volt.
A felszívódás gyorsasága lehet alkati adottság is, nekem ennyi volt. Én saját zsírral láttam szép eredményeket, de egyelőre megvárom a dracula kezeléseim eredményeit.
Sziasztok!
Uj vagyok, most csatlakoztam...
uhhh, ez elegge kiabrandito :D -,ugyanis epp ez ugyben keresek orvost, de inkabb kevesebb, mint tobb sikerrel. drSikosrol tudom, hogy csinal, de mas otletem sajna nincs...
kori54!
Légyszi mégegyszer a linket, mert nem a korrektort mutatja...:)))
Köszi
Nekem volt belső szemzug töltésem. dr K.O. csinálta, Teosyal Redensity Eyes-al. Kb 2 hétig tartott.
Eredmény alig észrevehető, cserébe viszont jó drága volt (90e). Szóval a kezelés elérte célját, emlékezetes maradt... legalábbis anyagilag.
Én ezt használom és nekem bevált. 7ml sokáig elég, smink alá is jó, könnyű krémes állagú, mint egy alapozó.
Szia,
Annyi mindent olvastam már, BB is azt mondta, hogy tölteni biztos nem lehet az arcom, mert nem lenne szép, tul vékony a bőr. A Hifu nem győzött meg. Szabehuzas 2 éve volt. A szám körüli ráncok zavarnak.:(
Köszönöm a segítséget:) felveszem velük a kapcsolatot.
Ne sértődj meg :)
Ha visszaolvasnál vagy 2-3-esetleg 4 hónapra visszamenőleg, akkor értenéd min butáskodunk itt.
Meg ha nem frissen regisztrálva örültél volna az eredménynek.
Meg ha lenne naplód.
Bocsánat, nem akartalak megbántani.:)
Örülj, ha sikerült neked, mi is örülnénk veled, ha megmutatnád :)
A férjedet is szeretem. Kedves lehet :D
Most már megyek, mert a végén az egész világot fogom. :)
Hallod, nekem már a könnyem is csorog :D
Be is fejezem mára, izgatottan várom a fejleményeket.
Lesz e kép, vagy sem.
Ez itt a kérdés, hölgyeim!
-70% és hozzáképzeled?
Esküszöm, olyan jókat kacagok..:)))
Szeretünk Csicserke :)
Hopp, egy jó kis Hifu sztori és máris milyen vidám lett itt a társaság :)
Megállapítom, hogy a Hoxa jeleníró törzsközönségénél a HIFU igenis tud emelni.. mármint legalább hangulatot :)))
"Bevallom, nekem ez már annyira hiányzott, mint egy könnyű, friss darázscsípés az orrom közepére, egy melankólikus nyári délelőttön 41 fokban a tűző napon, a templomi esküvőm előtt 3 perccel."
:::)))
Bevallom, nekem ez már annyira hiányzott, mint egy könnyű, friss darázscsípés az orrom közepére, egy melankólikus nyári délelőttön 41 fokban a tűző napon, a templomi esküvőm előtt 3 perccel.
De tényleg, ha neked ilyen jól sikerült, hát üdítő kivételt képezel, a sok zsírját vesztett szépülni HIFU-val hiába vágyó hölgy között.
Az a baj, hogy még ha lenne, bocs! ha van is ilyen, én már akkor sem kockáztatnék magamon.. a fenének sem hiányzik, hogy százezrekért lecsússzon az arcom, mikor már így is két kézzel fogom... :D
Tisztelettel megkérdeznélek: azon kívül, hogy beírtad a tavaly októberi nagy esemény feletti örömöd, tehát, ezen kívül, hajlandó lennél esetleg egy naplóba feltölteni arcod mását?
Olyan előtte - utána módban.
Hogy mi is osztozhassunk e feletti örömödben?
Mert sajnos nekünk csak rossz tapasztalataink vannak, sokan még sírnak is miatta.
Lassan már mi is, pedig még nem is voltunk.
Mutasd légyszi az eredményt, dobd fel a hétvégénket :)
Úgy várunk egy jó Hifu eredményre mint a Messiásra...
Szomorka, látod? Van remény. Vagy nincs. Mindjárt megtudjuk.
Csinálsz naplót??
Előtte -utána fotók
Mikor volt pontosan a kezelésed?