Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
biztos hallottad már beszélni, vagy olvastál riportot vele..nem tetszik amit mond, ahogy mondja, az élettársa is kifejezetten unszimpatikus...jó volt Berki mellé:DD
mindenki egyébkent nagyon jól vasalt volt :DD
Tényleg nem ráncos, de nem tudom szépnek látni, nem tudom miért.... Pedig jó alakja van, igazából szép arca, de vmi mégis taszít benne.
Sziasztok,
most nézem a Nagy Duettet, Fésüs Nellyt láttátok? Egy darab ránc sincs rajta. Mintha kifeszitettek volna az egész arcát.
Ez a doktornő csinál belső szemzug feltöltést juvederm-mel. Sajnos fotókat nem találtam az oldalán
[link]
Eperke szerintem szem alá tölteni nagyon nehéz. Nekem a doki csak egy ponton emelte ki a szemem belső csücskében (alul).
Mivel hogy kiemelte a járom csontomat ezáltal a szemem optikailag egy picit karikás lett. Ezért ott ki kellett tölteni a karikákat. Nem tudom hogy érthető e. Bb nem tudja meg csinálni neked..Alsó szemhéjplasztikàval. ?Egy nagyon picit ki vágni.
Nincs róla véletlenül előtte-utána fotód? Nagyon érdekelne a különbség! Nem tudom nekem mi kéne, tök ráncos ha nevetek, de még sincs sok bőrfelesleg, viszont már nevetés nélkül is ráncos 😞 lehet a töltés lenne a megoldás, ha még se a lézer. Kíváncsi leszek mit fog rá mondani Boros?
Holnap új otthoni kísérletezés..délután botoxra megyek egy a dokimhoz aki töltötte az arcom. Használ azzalure botoxot.
Aztán kipróbálok egy dolgot itthon..majd a naplómban megtaláljátok.
Nem akarlak elkeseríteni, de lehet, hogy 10-15 év múlva más lesz a véleményed.
Nekem is voluma van töltve. Egy pöttyöt nyomtak a szem árkomba nagyon mélyre. Gyönyörűen kiemelte..én is külföldön csinaltattam. Nemtudom magyarországon ki tölt jól evvel az anyaggal..
Lehet, hogy én ezt még megvárom ráncfelvarrás helyett :D
[link]
Majd jól nézd meg hova mész töltetni, ne a reklámokból válassz orvost.
Igen, mert nem csúszkál el és nem gyűlik a ráncokba és nagyon kevés elég. Nem a legolcsóbb tudom, de én mást még nem használtam. A pirosas heg eltüntetésére vettem eredetileg a szép összetevői miatt, de a szem alatti sötétségre is bevált :)
Sziasztok!
Saját kézből nem tudok beszámolni töltési eredményről, de ismerősön láttam. Létezik nagyon jó belső szemzug (meg minden másféle) hialuronsavas töltés. Mint mindig, itt is az anyag és az orvos keze a lényeg. Neki külföldön csinálták, Juvéderm Volumát töltöttek a szemzugba - mivel ezt jó mélyre, közvetlenül a csonthártya fölé kell tölteni, gyönyörűen megemelte a volumenhiányos szemzugot és a tear trough-ot.
A járomívét is ezzel töltötték, az is nagyon szép lett - mínusz 15 év minimum (56 éves nő).
Ha úgy érzem, eljött az idő, biztos töltetni fogok én is.
Szem alatt van, akinek több, mint 2 évig is megmarad a Voluma, mivel ez itt nem nagyon mozgékony terület. A mozgékonyság miatt a szájfeltöltések tűnnek el a leggyorsabban.
[link]
Itt elég jól leírják a lényeget
Negi, ezt is nagyon dicsérik:
Maybelline Instant Age Rewind Eraser Dark Circles
Kori, Te akkor ezt szem alá használod?
Egyébként jókat írnak az anyagról. Viszont nem mindegy a töltési módszer. És fontos az orvos keze!!
Nekem a jaromcsontomnal csinálták. A feltöltes ilyen. Sajnos többször kell menni hogy el érjük a kedvező eredményt. Ez mindenre érvényes. Arc szem száj..
Bocsika, tapizós gépről küldtem, biztos mellényúltam.
[link]
És mindezt nyilván saját, belső szemzugos töltési eredményeidből és tapasztalataidból nyilatkozod, figyelembe véve az egyéni adottságokat /látatlanban az enyémet is/, valamint e terület speciális anatómiai voltát.
Az a baj ha túl keveset töltenek pár napig tök jó. Aztán az anyag elveszik.mert túl kevés. A tapasztalat az az hogy legalább 2 szer 3 szor kell korrigálni. Hogy tökéletes legyen. Tehát olyan nincs hogy egyszer oda mész és várod a csodát. Minden egyes alkalommal picit kell tölteni. 10 napos intervallummal. Mai jó anyagok akár más fél évig is bent maradnak..
Akinek én láttam más anyaggal, annak táskás lett.
Ja, értem..Én sajnos láttam rossz példát is, erősebb anyaggal. Megszívja magát vízzel, bepuffad, és úgy néz ki, mint akinek ödémás a szeme alatt. A teosyal egyébként jó minőségű terméknek számít ebből a szempontból a piacon. Lehet, hogy másnak tartósabb, nem tudom.
Már mint a Hialuronon belül rengeteg féle van..
Hialuronon és saját zsíron kívül milyen egyéb anyagok vannak belső szemzugba?
Vannak különböző anyagok.
További ajánlott fórumok: