Április 27: Kezdjük együtt a fogyit! (beszélgetés)
Sziasztok!
Én is csatlakozhatok hozzátok?
Fogyni szeretnék, és egészségesebben élni, tegnap elkezdtem Rubint Réka Alakreform magazinjára a tornát, viszont az Update szerinti táplálkozást nagyon nehezemre esik betartani, igaz pár éve ezzel a módszerrel fogytam sokat, de sajnos egy ideje abbahagytam, várom a bíztatásorokat, együtt biztos könnyebb lesz.
Ti milyen módszerrel fogytok?
Sziasztok! Szeretnék csatlakozni, hátha csapatban könnyebb! Nekem nincs különösebb szisztémám. Kevesebbet mint eddig, picit okosabban összeválogatva. Sajna a mozgás az nem fog menni, pedig tudom, hogy nagyon fontos, de előbb le kell adnom ahhoz nagyon sok kilót.
A paleolit nekem nagyon kötött és macera család mellett. Sok sikert mindenkinek!
Rekivi
Nekem is nagyon nehéz rávenni magam a mozgásra...
de kitaláltam hogy a legjobb módszer ha nem egyedül járok! Egy barátnő aki a lelkiismeretedként szolgál csodákat tesz! Együtt sokkal könnyebb és ha nincsen mondjuk ilyen személy akkor érdemes az edző teremben ismerkedni,barátkozni mert ha megígéred hogy ott leszel valakinek az húzó erő! ( legalább is nekem) :)
Nekem az is nehézség, hogy az uramat meg tömködnöm kell,hogy egyen, mert sovány :(
Nálam a vendégségek, evés a rokonsággal, ünnepek a buktatók..
Köszi! :)
Az igazság az hogy kb. 1.5 hete szóval még gyerek cipőben járok!
Diéta: nem viszek be szénhidrátot valamint nem eszem vacsorát( du. 5 után semmit)egyenlőre ezt nyomom, de még tökéletesíteni akarom! :))
Dogarka: Szia! Milyen módszerrel szeretnél fogyni?
Tényleg jó hogy ennyien vagyunk!
Szia!
Dehogy baj! Üdv itt! :)
Mennyi ideje csinálod és fogytál már?
Milyen diétát?
Én is csatlakoznék ha nem baj! :)
Egyenlőre sportot és diétát nyomok!
De minden ötlet jól jön!!!
163 cm, szóval nem vagyok valami magas.
Napi 3x étkezés (reggelizz mint egy király, ebédelj mint egy polgár, vacsorázz mint egy koldus )5-6 óra után nem eszek + jó sok mozgás + 2-3 liter víz mindennap (ebből fél liter citromos víz).
További ajánlott fórumok:
- 100 kg felettiek, mit tegyünk? Kezdjük együtt és segítsünk egymásnak!
- Kezdjük együtt az életmódváltást június 27-től
- Valaki lenne a lelki társam egy fogyókúrában? Kezdjük együtt, így talán könnyebb lesz!
- Megújulás éve: kezdjük együtt
- 2008.03.08 KEZDJÜK EGYÜTT!
- Május 16: Kezdjük a fogyit! Akik megszabadulnának pár kg-tól!