Április 27: Kezdjük együtt a fogyit! (beszélgetés)
Üdv itt :)
Niki: én nem tartom jó ötletnek ezeket a szereket, rengetegen azt mondják nem érdemes de szerintem azért nézz utána.
Van titkosnaplóm (a fogyiról), ha valakit érdekel jelentkezzen!
Sziasztok!
Én is csatlakoznék hozzátok. :) Rekivihez hasonlóan én is 163 cm vagyok, 60,4 kg (ma reggel ezt mutatta a mérleg) és szintén 52-53 kg-ra szeretnék lemenni. Ugyan egy méregtelenítésen túl vagyok már, de ugye jött a húsvét és háááát... a nővérem nagyon finom sütit süt. :) Úgyhogy újrakezdem, sütik nélkül.
Mit gondoltok a különböző fogyasztó illetve tisztító táplálékkiegészítőkről???
Valaki szed valamit? Érdemes?
Sziasztok!
Azt hiszem, én is csatlakoznék...Mostanában vhogy nem visz rá a lélek a fogyira, jelenleg épp beteg is vok:S, de az ünnepekkor sütimérgezést kaptam szinte:), viszont ez így nem mehet tovább, ezért holnaptól én is igyekszem 1200-1300 kcal körül enni, kiiktatni a finomított cukrot, lisztet, nasikat, stb. és a tornára is újból rá kell vennem magam...
Nekem van titkos naplóm :) Bár nem mindig írom mit eszek, elvagyok így is! A Neera nagyon jó! Kétszer végig csináltam! Csak beszereznem nem könnyű, mert megszűnt a szállítóm, a környékemen meg nem találtam!
Aranyos név a Kolos :)
Megcsináltam a 10 napos Neera kúrát. (nem tudom ismeritek -e, amikor nem szabad enni, csak a Neera szirupos italt inni) Utána meg begyulladt az arcüregem és hetekig alig bírtam enni..
Most is megcsinálnám a Neerát, csak mivel babát szeretnénk, ez túl drasztikus lenne most..
Köszi! :) A Pindurt Kolosnak híják.
Az életmódváltás nálunk nagyon is muszáj lenne, mert Koló most már ebbe-abba beleehet. Ráadásul nem akarom, h azt lássa, h anyja csokit zabál egyfolytában. :D És az sem lenne utolsó, ha Neki a mozgás természetes lenne.
Köszönöm :)
És akkor milyen módszerrel fogytál?
Pedig csini vagy és szép az arcod :)
Sajna én is ilyen vagyok, hogy jönnek-mennek a kilók. Másfél éve sikerült, úgy lefogyni hogy olyan nyiszlett lettem, hogy híznom kellett. Aztán már párosával jöttek fel a kilók.. :(
Nagyon édes a kisfiad! Hogy hívják?
Én sem fogyózok kifejezetten, hanem az egészséges táplálkozásra, életmódra törekszem! Nekem a light cola a jó barátom :( ettől a káros szenvedélyemtől sajna még nem szabadultam meg..
Sziasztok!
Lehet még csatlakozni? Én 10 kg-tól szeretnék megszabadulni. Ez maradt rajtam szülés után. Pont ma kezdtem... Igazából nem is fogyózni szeretnék, inkább az életmódváltás lenne jó. Nekem a csokival vannak problémáim ugyanis nagy barátok vagyunk. :) Most próbálok valamivel kevesebbet enni, édességet ritkábban fogyasztani. Jó lenne vmi mozgás is...
Aki próbálta, annak bejött a paleolit étkezés?
További ajánlott fórumok:
- 100 kg felettiek, mit tegyünk? Kezdjük együtt és segítsünk egymásnak!
- Kezdjük együtt az életmódváltást június 27-től
- Valaki lenne a lelki társam egy fogyókúrában? Kezdjük együtt, így talán könnyebb lesz!
- Megújulás éve: kezdjük együtt
- 2008.03.08 KEZDJÜK EGYÜTT!
- Május 16: Kezdjük a fogyit! Akik megszabadulnának pár kg-tól!