Anyukák, hogy tudtátok feldolgozni lelkileg, hogy megcsászároznak, pedig te nagyon nem arra készültél? (beszélgetés)
Na hála az égnek, hogy megfejtetted. Remélem, ebből a kettőből ki tudja választani, hogy mi a baja. Vagy nem ő a központ, vagy szülél utáni depresszió, zseniális meglátás :DDDDD
És mindezt levágtad egy mondatból, a nyitó hozzászólásban. Valószínűleg örül, hogy veszélyeztetett terhesként minden rendben végződött. De ettől még érezhet így, pontosan azért, mert most nem élhette át azt, amit már kétszer átélt. Mi a franc ezen ennyire érthetetlen.
Mások sokkal kisebb dolgokból csinálnak problémát, az egyiknek az a baja, hogy a pasija három napig nem hívja fel, vagy nem jön időben a cs.p., vagy egy éve nem talál munkát. Mindenkit ki kell filézni?
Nekem a sürgősségi császár után volt könnyebb a felépülés, a komplikációk ellenére is
Szerintem nem lehet általánosítani.
Orulj, hogy eltek, es nem lett oxigenhianyos, serult gyereked.
Azt, hogy tudnad feldolgozni ?
Nem fogom fel ezt a nyavajgast, komolyan.
Figyi, a csajnak ez a harmadik gyereke, tehát annyira nem érthető a kérdés, de érthetők a reakciók. Feltételezve, hogy a harmadik volt csak császár, nem értem, mire föl a dráma. Veszélyeztetett terhesként örülnie kéne, hogy minden rendben végződött.
Ha ebből problémát csinál, hogy jaj, most miért császár, mikor az első kettő természetes, akkor vagy figyelmet akar, mert ugye szülés után már nem ő a középpont, hanem a gyerek, vagy szülés utáni depibe esett, és ezen éli ki, akkor pedig orvosi, rokoni segítség kell neki.
én azt gondolom, hogy a fórum címéből kiindulva ő olyanok tapasztalatát várta, akinek valamilyen módon gondot, traumát okozott a szülés.
az meg, hogy eltűnt az indítása óta... hát nem csodálom.
Egyetertek :)
En is ugy indultam neki, hgy nekem aztan nem lesz csaszar (ez is igazabol amiatt,mert anno volt szerencsem latni, mikent zajlik) es aztan megis ugy alakult mindkettonel.
Megsem erzem magam ertektelenebb anyanak :) oltari primitiv, aki eszerint csoportosit/rangsorol...
Nem hiszem hogy számítana.
Mit kell ezen agyalni? Így történt és kész
Ezen nyafogni pedig nettó marhaság.
Nem értem, mit kellene ezen lelkileg feldolgozni, hacsak valaki nem akar plusz drámát maga körül.
Most komolyan! Mi a fenét kell azon feldolgozni?
De hát ezen ne lelkizz
az első hozzászólások közül másoltam ki.
szerinted?
mifelénk most sincsen... legalábbis 5 éve nem volt.
és igen, az extrákért kelljen fizetni. mint ahogy a családi szobáért is kell...
ez nem lekezelés, hanem normális hozzáállás, sőt, vígasztalás.
mert mi lehetne fontosabb, mint, hogy mindenki egészséges szerencsére.
Miért a teljes költséget? Maximum azt, amennyivel többe kerül, mint a hüvelyi szülés.
De akkor mindenkinek csak az alap járjon, és minden extra legyen fizetős, pl. a fájdalomcsillapítás is Hiszen régen is anélkül szültek, az emberiség mégse halt ki.
Nem az! Ez csak a te fejedben van!Józanság! Ha nincs gondod ne csinálj magadnak!
Attól hogy valaki nem pendül veled egy húron nem érzéketlen!Lekezeled a többi nőt!
Ha gyereked van, bármit és bárhogy csinálsz, úgyis lesz, aki beleköt.
Meg kell tanulni nem foglalkozni ezekkel, másképp megbolondulsz )
További ajánlott fórumok:
- Megcsalás után, ki hogyan tudta feldolgozni a dolgot?
- 1 éve halt meg a barátnőm, nem bírom feldolgozni... Csak 2 évet tölthettünk együtt :'(
- Segítsetek feldolgozni dolgokat! Adjatok tanácsot!
- Megcsalt a férjem! Nem tudom feldolgozni magamban a történteket!!!!
- Ti hogyan tudtátok feldolgozni kedvencetek elvesztését?
- Hogyan tudtátok feldolgozni, hogy elhunyt a kisbabátok?