Antidepresszánsok, gyógyszerfüggőség (beszélgetés)
Persze, h lehet kapni...de ez nem drog, vagy gyógyszer, hogy olyan nagy bűnt követtem volna el, hogy átadom neked...olyan, mintha citromfű teát ajánlottam volna fel, de mindegy......csak jót akartam!
Szia
Ajjaj, itt valamit összekevertél....én tudok aludni!!-:):)
Igen, vettem melatonint, azért írtam kafkának, h szívesen átadom, persze nem pénzért, ha neki szüksége van rá.....
Ja, igen ,és ki is próbáltam..én köszönöm nem kérem!
Szóval, kafka szívesem eljuttatom Neked!Persze, csak ha akarod!
tudom,hogy ezt beszelik a melatonirol-de Te probaltad mar???Szerintem siman altato-nyugtato.
amugy a melatonin is 1 hormon amit a kisgyerekek szervezete többet termel es ahogy öregszünk egyre kevesebb lesz.Van,akinek rohamosan csökken es pl.ezert nem tud aludni.
Szerintem most Neked is segitene..
szerintem igen-mivel a gyenge depitöl a közepesig ki lehet vele valtani a szintetikus antidepit-tanulmanyok bizonyitjak!az alvast is segiti,nyugtat es athangol-de nem szebad semmi szintetikus sza..-al bevenni,mert veszelyes reakciokat valthat ki.
A dozisnak nagyobbnak kell lenni mint amit a bioboltokban ajanlanak-a legjobb kikiserletezni-en mar rendeltem a netröl.
Amugy tuti,hogy segit,mert manapsag a normalisabb dilidokik is ezt vetik be a szintetikus sz..-rok helyett-ja es nincs függöseg!!
ki fogom próbálni, ennyit ki tudok fizetni. hátha segít...
Sonja, antidepikre nem is szabad orbáncfüvet inni pl. lehet, h a rivó is valahogy így működik?
"A Bio-Melatonin alkalmazásával segíteni lehet olyan alvászavarok kezelését, amelyek az alvás-ébrenléti ciklus megzavarásával vannak összefüggésben, például hosszú repülőutat követően az időeltolódás okozta alvászavar ("jet-leg") illetve a több műszakban dolgozók megváltozott alvás-ébrenlét ritmusából eredő alvászavar."
Tehát, akinek nappal kellene aludnia, ez a lényege a melatoninnak..
próbáltam már mindenféle természetes cuccot, még akkor, amikor csak a sima alváshiányom volt (sose voltam jó alvó). most az antidepim miatt romlott még ez az egyébként is siralmas helyzet még inkább. éjszaka 1-2 óra. ha sikerül, nappal hozzá tudok tenni ugyanennyit, de nem mindig jön be.
bár igazából már az antidepik se nagyon használnak..............
Vannak természetes szerek is, ezeket próbáld először, hátha használnak: Sedatif PC, vagy melatonin tabletta, illetve altató gyógyteák.
A szintetikus altatók között is vannak kisebb hatóanyag tartalmuak, pl.a Sanval 5 mg-os kiszerelésben.
Mindenképpen valami gyengébbel érdemes kezdeni, hátha elég ez is.
További ajánlott fórumok:
- Mindent a Sotret gyógyszerről!
- Ismeritek a Roaccutan gyógyszert? Mik a tapasztalatok?
- Mi a véleményetek/tapasztalatotok az antidepresszánsokról?
- Azokat várom eszmecserére, akiknek pajzsmirigy alulmüködésük van, gyógyszert szednek, és akármit csinálnak nem tudnak fogyni
- Miért szed ennyi ember antidepresszáns gyógyszert?
- Van valakinek tapasztalata az orbáncfű tartalmú szerekről? Kiválthatják az antidepresszáns gyógyszereket?