Antidepresszánsok, gyógyszerfüggőség (beszélgetés)
Pánikbetegeknél teljes gyógyulást eredményezhet, ha sikerül megtalálni a betegséget előidéző negatív eseményt.
Nagyon nehéz, tudom, és sokszor nem egy, hanem több negatív élményből tevődik össze, de ha egy nagyon profi pszichiátert találsz, esetleg rá tud jönni, hol romlott el benned valami.
Én depressziós vagyok kb.15 éve, egy darabig szedtem gyógyszert meg feszültségoldókat, aztán rájöttem, hogy a saját lelki békémet csak önmagam tudom megteremteni. Rengeteg könyvet elolvastam a témában, még ennél is több kezelési módot kipróbáltam, mire odáig jutottam, ahol most vagyok.( nem vagyok gyógyult, csak vannak hosszabb jobb időszakok)
Meg kéne találnod azt a fajta kikapcsolódást, ami el tud lazítani.(zene, versek, sport, film,szerelem, vagy bármi, ami jólesik)
Nagyon fiatal és gyönyörű szép lány vagy, nem hagyhatod hogy ez a ronda alattomos betegség eluralkodjon feletted és tönkretegye az életedet!!!
Sok szép napot kívánok- a napló jó ötlet, folytasd az írását, mert az is gyógyít!
Keresem a megfelelő utat,hogyan kezeltessem a pánik betegségemet,de egyedül nehéz...Mindig csak a gyógyszereket kapom, de vajon használ e? És ha abba hagyom, nem e jönnek újra elő a tünetek?
Eddig Dalsant kaptam,de anyu tanácsára nem szedem, csak a Rivo-t...Ha hasonló cipellőben jársz, vagy tudnál tanácsot adni..hmm..jólenne:)
További ajánlott fórumok:
- Mindent a Sotret gyógyszerről!
- Ismeritek a Roaccutan gyógyszert? Mik a tapasztalatok?
- Mi a véleményetek/tapasztalatotok az antidepresszánsokról?
- Azokat várom eszmecserére, akiknek pajzsmirigy alulmüködésük van, gyógyszert szednek, és akármit csinálnak nem tudnak fogyni
- Miért szed ennyi ember antidepresszáns gyógyszert?
- Van valakinek tapasztalata az orbáncfű tartalmú szerekről? Kiválthatják az antidepresszáns gyógyszereket?