Antidepresszánsok, gyógyszerfüggőség (beszélgetés)
Dr.Gőgh Edit
Kunszentmárton Mátyás Király út 21.
Tel.:06-56-461248
Sziasztok!
Van Kunszentmártonban egy nagyon jó homeopátiás és egyébként pszichiáter szakorvos.A szerekkel én le tudtam tenni a rivotrilt.Ha gondoljátok megadhatom az elérhetőségét.
hát kialakult nálam egy generalizált szorongás,ez azt jelenti hogy mindentől. Az élet általános dolgairól. Nehéz megmagyarázni,és sok is lenne leírni. de a lényeg ez.
4 hét a terápia. A professzorom ajánlotta én meg elfogadtam, csak hogy jobban legyek.
köszi
Sziasztok,
Tegnap jöttem be a pszichoklinikára. Elég feszült a hangulatom, mivel itt mindenki jó kedvű a baját eltekintve, vagyis ő nekik már be van állítva a gyÓgyszer adagjuk, csak az életmód váloztást kell megtanulniuk.
Én ezzel ellentétben ,csak szenvedek mellettük mivel még mindig nem hat a gyógyszerem és még mindig azt mondják legyek türelmes mivel 4 hét minimum a ható idő. Csak már néha annyira szorongok ,hogy teljes pánikba vagyok, és tisztában is vannak vele, de csak azt mondják türelem.:((((((((((
Amúgy a foglalkozások jók,azoknak akik már a feladatokra tudnak koncentrálni.Hát én sajnos még nem ,mert csak azon kattog az agyamba mikor múlik már, vagy enyhül a rossz érzésem. Relaxáció is van , az tényleg jó!!!!!!!!! Lényegében ennyi, majd csak lesz valahogy.
Szia!
Igen,ért hozzá állítólag ez a szakterülete..akkor esetleg számíthatok vmi beszélgetésfélére is?
szia.
tb-s pszichiátertől ne várj nagy beszélgetést. általában 10-15 pernél több nem jut egy betegre, és ebben benne van a receptírás is. ha beszélgetni szeretnél, marad a magánrendelés.
Kedves Hagymácska!
Köszönöm a válaszod,ennyi év után már én is úgy gondolom,hogy muszáj lesz elmennem,mert ez így nem mehet tovább.Most,ahogy élek már sokkal jobb mint az előző éveimhez képest,de még mindig csak fél élet és elegem van,hogy csak fél.Szeretnék végre felhőtlenül,magabiztosan,félelmek nélkül,önállóan élni.Egyébként már rábólintottam a pszichiáterre,csak azért nem voltam még nála,mert 28-áig szabin van..Akkor azt mondod,hogy ne féljek a gyógyszerektől?
Többiektől kérdezném ,hogy ki mire szedi?Milyen mellékhatásai vannak és kb. mikortól érezhetők a változások?És egy utolsó kérdés:a pszichiáter tényleg csak fel fogja nekem írni a gyógyszert vagy beszélgetni is fog velem?Válaszaitokat előre is köszönöm!
köszi lányok
Üdv.
Hagymácska
Hétfőn megyek egy hónapra a pszichoterápiás kezelésre viszek laptopot és ha érdekel bennetek hogy mi folyik bent akkor majd írok!
pusza
nem működünk egyformán.
egy hónapot mindenképpen adj neki. bármi mást szedsz, az se fog hamarabb hatni.
Rivo:
elözö héten : fél-fél -egy
a héten : egy- fél- egy
jövöhét: fél-fél- egy
azután: fél- 0 -egy
wellbutrin: reggel egy
nem viccelek, tényleg nagyon jól éreztem magam tőle.
csak aztán elmúlt, énnekem meg akkor már mindenből elegem volt, és nem akartam tovább szedni. pedig lehet, h egy kis kitartással jó lett volna.
hagymácska!
A rivóból mennyit szedsz?
Lányok!
Már biztos sok belőlem, de állandóan az jár a fejemben hogy hatni fog e ez a wellburtin vagy sem.
Tehetetlen vagyok egész nap és csak ezek a gondolatok járnak a fejemben. Tudom várni kell ,mert csak egy hete szedem, de nagyon félek ,hogy 3 hét után is ezt fogom érezni.Újra a régi pörgős lány akarok lenni, de most csak egy plötty sz..rnak érzem magam aki még az otthoni teendőit sem tudja megcsinálni. EZ NEM ÉN VAGYOK.
Aki érzett már így akkor ,írjon valami biztatot ha tud!
Köszi
További ajánlott fórumok:
- Mindent a Sotret gyógyszerről!
- Ismeritek a Roaccutan gyógyszert? Mik a tapasztalatok?
- Mi a véleményetek/tapasztalatotok az antidepresszánsokról?
- Azokat várom eszmecserére, akiknek pajzsmirigy alulmüködésük van, gyógyszert szednek, és akármit csinálnak nem tudnak fogyni
- Miért szed ennyi ember antidepresszáns gyógyszert?
- Van valakinek tapasztalata az orbáncfű tartalmú szerekről? Kiválthatják az antidepresszáns gyógyszereket?