Anorexia és bulimia (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
vágj papírt!
bocsi, hogy itt beleszólok, követem a fórumot, csak megpróbálok csöndben maradni:)
szval a papír összevissza feldarabolása ollóval, vagy hosszú papírcsíkok készítése, ugye már az is egy vágás, de utána ezeketa csíkokat gyorsan felaprítani, hát nem tudom, én vagdosási rohamok kiiktatatása nélkül is szeretek papírt vagdosni-bár ezt akkor veszem észre, ha épp vmit tényleg vágnom kell és akkor amaradékkal vandálkodok:)
ne add fel, meg senki se!!
szar, de tegnap néztem egy filmet, egy pasi aki deréktól!!lebénult!
én akkor már inkább vagyok dagi, mint rokkant.mert még dagadtan is elsétálok bárhova és táncolhatok, futhatok, síelhetek és egyebek.
na jó ez hülyeség.
nem is vagyok dagi, de ugye nem a relatív dagi állapotomat érzem.
na jól van. éves hozzászólásom ledtudtam!
puszi mindenkinek, és holnap is van nap meg azután is!
lilimia neked duplán puszi-mert mi már váltottunk levelet egyszer!vigyázz magadra!;)
Elsőre a cigi jutott eszembe. Nekem néha sikerült úgy megállítani hogy rágyújtottam és elszívtam pár cigit. Bár te még 15 vagy.
Gondolkodom valami helyettesítő "hobbin".
Az a nem kéne enni mert szarul nézek ki érzés elmúlt. Helyette jött az hogy hiába eszek normálisan, fogyok. Az ünnepek alatt 7 kiló lezuhant rólam.
Egyik nap barátnőm nagy nehezen elráncigált a városba, vettem egy nadrágot, egy felsőt, meg egy kabátot. A nadrág 2-3 nap múlva nagy lett :(
Valószínű hogy az idegsségtől meg a nem kicsit szar lelkiállapottól fogyok :(
Browning: Qrváradegyorsan fejezd be a vagdosást mert úgy fogsz kinézni mint én!!! Évek múlva is undorítóak a hegek, és mindenki állandóan kérdezi hogy "ott mi történt?" én meg erre mondom hogy állatidomárként dolgoztam az orosz nemzeti cirkuszban. És aztán csak faggatóznak, és faggatóznak, és rohadtul nem jó. Szóval állj le mert az egész életedet meg fogják keseríteni a hegek, és nem esztétikai szempontból. Bár gondolom te nem úgy vágsz hogy vigye az eret is. Vagy legalábbis remélem!
Every: Grat grat grat! Tessék szépen hízogatni :)
awalon: puszi a piciknek :)
Hát a diákjaim szerint se vagyok "tanáros valszeg ezért szavaznak meg az év tanarának:D
De a titok szerintem ,hogy a kamaszok a gyengéim.Amikor a kollégák elkezdik őket nem szertni,nekem akkor kezd bejönni a dolog:D
Kösz a választ,remélem jobbévetek lesz és ana elkerül benneteket,hogy afalcolásról ne is beszéljünk!!!
Köszönöm :)
Én is megnéztem a képeidet :) megnyugtatlak nem vagy tanáros :D
Hanem olyan fiatalos :D
És világossab hajjal jobban tetszik :)
Hello!
csalánlevél nem úgy értettem csak kíváncsi voltam hogy a tanárok hogy gondolkoznak.
awalon :3 fiú :D én imádom a kisfiúkat biztos naon édesek :D
Browing:te is egyééll!! :D hány kg vagy már?
4 nap és suli istenem de utálom:(
kikell használni minden percét B.U.É.K.
de furcsa 2009-et írni?
hogy telt a szilveszter?
lilimiá-val mi van?
olyan rég írt már!
pusszi
UI:igen browing a képen én vok :)
írjatok!!!!!!!
Természetesen jöttek...bár az elején még úgy volt hogy csak 2en vannak akkor egyszer elég rosszul lettem és mikor voltunk a dokinál közölte hogy 3 szivet lát...:)
Az elején szerintem ugy lesz hogy anyukám jön majd hozzánk sűrűn és a párom is itthon marad velünk...Igyekszem majd hogy ne jöjjenek majd olyan korán mert a testvéreim is és anyukám meg a nővérei is elöbb jöttek mint 9 hónap...a bölcsőjük már megvan a szobájukban a tapéta is kész...
Nos ez a másik már előre félünk hogy ha majd járni kezdenek akkor mi lesz...de kibirjuk:)
Most kb. mekkorák súlyra a kicsik?
Természetesen jöttek így triplán? :)
Ki fog segíteni neked az elején?
Nálunk van egy hármas a lakótelepen (Anna, Zsófi, Nóri), most múltak egy évesek. Elég nehéz őket sétáltatni, mert hárman háromfelé szaladnak :)
Szia!!
Köszönöm,igen már nagy alig birom néha cipelni a kicsiket...a nevek: Péter,Bálint Márk.
Így sorba ahogy jönnek:)
Köszönöm megfogadom és megnézem...de elég tapasztaltak vagyunk mert a tesóim is ikrek és anyukámnak is ikertestvérei vannak...csak én vagyok akinek nincs ikre:)
Öszintén szólva picit félek azért elég kemény menet lesz majd az első pár hónap...
Na veletek mizu? Gondolom legtöbben józanodtok...:)
Awalon, akkor már óriási pocid van, nem? Minél tovább húzd ki a babócákkal. Meg tudod szerezni a dolgokat triplán mindenből? a www.babaszoba.hu oldalon van egy anyuka akinek hármasai vannak, ha tanács kellene :) vagy a www.ikresek.hu oldal.
Mi a 3 fiúneved? :) Legyen 3 lány is, mert sose lehessen tudni :))
Sziasztok!!
Nagyon nagyon régen nem voltam már itt...nálunk azóta sok változott...nos a babócáimmal már a 6 hónap végén járunk...végülis már 100% hogy 3 iker és mind a 3 fiú!!!:):) Aki régóta van itt az tudja hogy milyen voltam még annó...
Hiányoztatok,mesélgessetek hogy vagytok esztek már? lilimia TE hogy vagy? browning?--> lehet hogy már nem is emlkékeztek rám...de azért irjátok le hogy mizu veletek? De ne csak TI,mindenki hogy vagytok?
Am BUÉK előre is
Browning!Új év új élet szlogennel,a mutwerék hazajönnek ,a problémák sztem maradnak:D/sajna/a rajzolás tök jó/vannak graffitiseim..nagyon állatok/,naná hogy nehogy valami hülyeséget csinálj/,nem vagy te olyan?!/Itt vok tárgyalj velem!!!
Ja és vbátr nekem címezted ,a pasik szart semérnek semmilyen korban ,de ez nem ok!!!!
Ja és az hogy Every vékony/vékonyabb/az egyáltalán nem biztos ,hogy valakinek bejön rajtad kívül:D
Every: jó,hogy eszel!:)csak íg tovább!!jesszus!megnéztem a képeidet!o.o te vagy az akinek olyan nagyonvékony a karja(meg a lábaa)??oO egyélegyélegyél te csaj!!!:) am a szilvesztert énis barátnőmmel meg tesójával(fiú-régen ő tetszett xD)meg még 1pár osztálytársammal(fiúkXD) töltjük:Dszuper lesz!3napos!aztán utóbuli:)többi osztálytársammal! a pasikról meg...áhh...szartseérnek:( azthittem,hogy már...már...de nincs pasim na.:(átcseszték az agyam.rövidenennyi.ezértis vok ideges,és nagyonnehezen megy a kajálás:(ki fognak készííteni barátaim szilveszterkor xD!!megyek,rajzolok meg tanulok inkább,nehogy vmi hülyeséget csináljak:s
am Csalánlevél:igezed van:)csak már jó lenne,ha végre lehetne menni:$anyumék most nincsenek itthon,elutaztak,nagyimékkal vok.nincs kivel kitárggyaljam a bajaimat,mert ugye suli sincs:S xD...namjadholnaap!!!:D sziasztoooook! BUÉÉÉÉÉÉÉK!:D
Szerintem ugyannúgy mint az élet többi részén ,a pszichológusok között is ua. az helyzet,nem mind szimpi,és jó fej.Meg kell keresned a neked tetszőt,és azzal tuti jobb lesz!!
/A falcról:Azért elég jól megfakul ,ha nem mélyíted újra-és újra :DVan egy két csajszim akik már kinőttek belőle.../
A tantestület gondolom nekem szólt? :d
Hogy miért érdekel?Mert nap mint nap találkozom veletek koruakkal és a problémáikkal.Láttam,mások hogyan jönnek ki ezekből,és segítő érdeklődés amit itt csinálok/lunk,ha van még más is/
Nem hiszem ,hogy ennyi ideig tanítottam volna ,ha nem imádnám a kamaszokat a gondjaikkal.De nem hiszem hogy Browingot zavarta volna,különben tuti lepattint és én meg elhúzok!De ha téged zavara a korkülönbség/vagy a foglalkozásom/akkor /hidd el nem zaklatlak,nem vagyok nyomulós fajta.
Hello!
bocsi hogy nem írtam :)
jól vagyok browing köszönöm és te?
ti?
lilimia?
Kedves tantestület! :)
volt itt egy másik tanárnő is valami Linda vagy ki és ő se volt anás...káérdezhetek vlamit?
egy tanárt mért érdekli annyira hogy mi van a gyerekkel úgy értem oké hogy foglalkozik vele meg minden de az hogy lecibálja ebédelni??
ti is iléyenek vagytok? :)
Igen browing am ESZEGETEK :)
igyekszek én azt hittem amikor elkezdtem koplalni hogy tudom mit csinálok és kézben tartóm a dolgókat és ha nem akkor is könnyű lessz utána enni.. de valahogy kicsúszott a kezemből az írányítás ez az egész dolog :(
nem is tom hogy történt olyan gyors volt amikor írtam nektek és írtam a bajaimról az ájulásaimról hát nem is tom mit éreztem..
De úgy gondolom hogy ez nekem nem csak hiúságból volt fontos :(
hanem talán a szüleim amikor elváltak és anya új barátja (akit már megkedveltem :))
és hogy apa annyira utálta anyát a nővéremmel való vitatkozások az hogy anya a barátjával a nővérem a barátjával én meg egyedül voltam persze sok barátom és barátnőm van de az más :(
Szilvesztert hol töltitek?
én a barátnőmnél "alszok" :)
puszi!!!
Evry
igaz amit írsz,csak vannak olyan pszihológusok akik totál bekategorizálják az embereket,és nem bírják felfogni agyilag(meg sehogy) hogy az NEM ÚGY VAN ahogy ők elkézelik.pl:anyum járt,mert h valakivel beszélgetni akart, erre azmondja neki a nő "ne kérdezgesd a lányodtól h mi vt a suliban,mert az minden gyereket idegesít".(B+!!:@ én meg rohadtul nemértettem,hogy mibaja van anyának,hogy már nem is érdekli,mivan velem!hát mennyen a pszihomókusa a ...-ba...),aztán az "anás"-dokim annyi rohadtnagy hülyeséget hordott össze,hogy ugye jólnevelt volnék,nem szóltam be neki(nagyon xD)de olyan megvetőan azért szusszantam rá jósokszor,mikor baromságot mondott...pl ,hogy "nekem a 38g-s anás lányka mutogatta,hogy még a bordáján hol a zsír,amiből fogyni akar"-1nem hiszem h szóbaállt egy ekkora hülyével,2.nem vtam 38kilós,rajtam bőven van még zsír xD,meg ráállított a mérlegre full felöltözve,fari,meg pulcsi stb...ésúgy 48-49vtam...minedegy.a lényeg:nem vok túl nagy bizalommal a pszihológusok iránt,de nyitott vagyok,és lehet/biztos vannak jobbak is.mindig van jobb.tényleg jó lenne,ha lenne,mert szívesen beszélnék ezekről valaki olyannal,aki megért,és tud is segíteni...(a bárátaim is jók az ilyenekben,de az mégis más...)
és nemtudom h ki szeret,ki nemszeret,ez vagyok,már nem tudom eltűntetni a hegeket,se a kezemről,se a lábamról(nehéz lesz rábarnulni...xD)dehát senki sem tökéletes (A)^.^
am megírtam a 20dolog amiért érdemes élni és amit szeretek magamban listákat:D
pussz
Hát valami érzé sbiztos van benned amiért beleesel ebbe az állapotba,de lehet,hogy tényleg nem lenne baj ,ha utánajárnál,hogy mi okozza,gondolom téged is érdekel,és pontot szeretnél tenni a végére/legalább is úgy érzem,te sem szereted ezt./Ehhez pedig hidd el ,hogy egy olyan ember a legjobb vezető aki ért a lélek bajaihoz.
Tudom a te korosztályod nem szereti ,ha a szülei beleszólnak az életbe/én se szerettem ../de mégis
gondolkodj el a pszichológiai segítségen,van úgy hogy pillanatok alatt megoldják azt a gondot ,amin tudat alatt évek óta küzdesz...
/Szerinted ez most hülyeség volt a mit írtam neked!?Nagyon kíváncsi vagyok a véleményedre!!!/
Aki szeret az úgy szeret ahogy vagyok..de ha szertehetőbbé tesszük magunkat azért úgy kicsit könnyebb a szeretés ,ugye::::DD
Browning, lenne még egy őszinte kérdésem: egy olyan gyönyörű lány mint te, miért vagdossa magát? Mit akar vele elérni? Nem félsz hogy utána szégyellni fogod fiúk előtt, mások előtt a nyomokat? Mert még ha egy rusnya lány teszi azzal a felkiáltással, hogy "úgyse kellek senkinek".... de te nem vagy ilyen...
Remélem érted, hogy érteni akarom őszintén, azért kérdezem, nem macerálásból...
De gondolom nehézsúlyú életedben sem voltál 55 kilónál több nem?
Nem hiszem hogy egy 80-90 kilós emberből 43-45 kilós ana lesz. Vagy ilyen is van?
Súly alapján én sem tartozom ide, hiszem 10 kiló fogyás után is 20 kiló felesleg van rajtam.
Viszont tanárként szeretnék otthon lenni a témában, hiszen egyre több fiatal esik az ana-mia csapdába.
Csalánlevél örülj hogy nem vagy benne, mert ez már nem a szép vékony kategória, hanem a deszkavékony, hullóhajú, töredező körmű, folyton fázó kategória...
Hali!megryan:azért 45,mert álom...gyógyulni lehet,nem azt mondom,nem nézek ki rosszul,csak...mindegy.az a lényeg h eszek,de azért még ugyanúgy rohadtul érzékeny vok mindenre...kajálásra,idegességre...vagdosásra:S...
csalánlevél:sztem nyugodtan,csak vigyázz,nehogy belecsöppenj:S ugyanígy kezdtem...csak megnézem h mit csinálnak stb...aztán túl sokat néztem...
pusszancs^^
Köszönöm!!
"Sajna"nekem ez még nem volt gondom,de ez hülye mondat,azt hiszem ,nem is sajna,és nem is akarnám,de érdekel, és ha nem szégyen vagy gond ,"beleovasnék" a témába.../a tiétekbe/
További ajánlott fórumok:
- Vékony, vagy átlagos testalkatú lányok! Zavar titeket, hogy állandóan anorexiásnak neveznek?
- Miért lennék anorexiás?
- Unokahugomnál anorexiára gyanakszom, kihez forduljak, ki segíthet?
- Alig egy éves kislánynál anorexiát állapítottak meg. Volt-e valaki ilyen helyzetben?
- Evés zavarral küzdők fóruma. Bulimia, anorexia, kényszeresevés stb.
- Az anorexiások ugyan éheznek, de nem éhesek?