Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Anorexia és bulimia fórum

Anorexia és bulimia (beszélgetés)

A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.

4740. megryan
2008. nov. 30. 22:25

Miért lettél lilimia?

A Miát még értem... akkor Rumia :)

4739. lilimia (válaszként erre: 4738. - Megryan)
2008. nov. 30. 22:13

1-2 képet? Szerintem annyira bepörgök hogy vagy 100-at felteszek :D

Rumosból nem csinálok bohócot. Veszek neki egy szép bőr nyakörvet, egy hozzá illő pórázt, és kész. De ő lesz a gyűrűhordozónk :D

Kipróbálom ezt a nem szénhidrátost is, hátha jobban működik :D Illetve nem dacol ellene a tudatalattim :D Bár imádom a zöldségeket, salátákat, és a tojást is!

Nem tudok menni kedden mert megint orvosodi van :( Holnap derül ki milyen vizsgálatokat csinálnak majd, és ahogy őket ismerem, már holnap és holnapután lepörgetnek párat. Szóval muszáj itthon maradnom :(

10-11-én pedig csak átuttazóban leszek :( Komolyan mondom inkább csöveznék egy kapualjban minthogy Ádám szüleinél töltsünk 2 napot...

4738. megryan (válaszként erre: 4737. - Lilimia)
2008. nov. 30. 22:02

Juj de jó neked :)

Majd tegyél fel 1-2 képet a lapodra a nagy napról :)

Ruminak is lesz csokornyakkendője? Bomba lenne :)

Ha fogyni akarsz 2 kilót, akkor 12 után ne egyél szénhidrátot, csak sali, gyümi, tojás, zöldség, sajt, és lemegy 2 hét alatt.

Kedden jössz fel?

4737. lilimia (válaszként erre: 4730. - Browning)
2008. nov. 30. 21:29
Én 124 nap múlva férjhez megyek :)
4736. lilimia (válaszként erre: 4732. - B0bdc28e7e)
2008. nov. 30. 21:28

Nálam is ez az egyik probléma, hogy nagyon sokat foglalkozom másokkal. Régen kialakult a fire out, de utána megtanultam hogy az nem az én problémám, és úgy is tudok hathasóan segíteni, ha nem veszem a magam bajának.

Nomeg azért sem jó mert a "bájos" emberkék szeretik kihasználni a segítő szándékúakat.

4735. lilimia (válaszként erre: 4731. - Pirosalma)
2008. nov. 30. 21:26
Állítólag jól eseik a lelkének...Csak azt nem értem hogy eshet jól ha 20 percenként mennie kell wc-re...:/
4734. lilimia (válaszként erre: 4725. - Browning)
2008. nov. 30. 21:24

Az orvosom mondta, hogy ha már sikerült 70 kg-ra felhízni maradjak is annyi. Se le, se fel. Az a tökéletes súly a 181cm-hez, és az az egészséges nekem.

Ez a "nem ehetek amikor akarok" elvővette a tudatalatt is bújkáló dacosságom, és természetesen este 10-11 körül lettem nagyon nagyon éhes :D

Valami jobbat kell kitalálni. Valami nagyon egészségeset.

4733. browning (válaszként erre: 4732. - B0bdc28e7e)
2008. nov. 30. 21:18

halii!sztem több ilyen rendes ember kéne mint te!:)nem baj h másokkal mindig fogylalkozol(ráadásul tényleg nem keveset),de figyelj magadra is^^am dettó beteg vokxdxd...vmi vírus...v a kína kaja xd nemtom:D

am annyit legyél a sráccal,amennyit jól esik,és majd kialakul:)nem?

pussz:D

2008. nov. 30. 20:55

Hát tulajdonképp nincs..

Van egy srác Robi :)

ő szeretne velem járni de én nem tom félek valamitől attól az elkötelezedtségtől hogy az ő barátnője legyek nem tom hogy akarom e igazán szünetekben találkozunk és jókat beszélgetünk :)

de van valami az életemben amin nem tok változtatni...

Ma eggyütt mentünk volna haza..és aztán hívott a legjobbarátnőm hogy menjek mert a közös legjobbarátunkat megverték az alvégen a cigányok és felse ébredt erre persze megmondtam neki hogy sajnálom mennem kell de azt mondta foglalkozzak magammal is de nem tettem...

beraktam a szekrénybe a tasim és rohantam nem tom mennyit futottam :S

de jól van de most naon kivok ráadásul holnap úszás :S:S:S

és fogszabályzás...

és influenzás vagyok enni sincs kedvem úgy megfáztam...na jó máskor nem egyszál polóba kell végigrohanni a városon de télleg csak másokkal törödőm?

Mért baj ez?

4731. Pirosalma (válaszként erre: 4709. - Lilimia)
2008. nov. 30. 12:17

Szia, Lilimia!

Miért hashajtózza magát?

4730. browning
2008. nov. 30. 11:08

:Dés kinek van barátja?^x^ olyan zavaros am ez...XDmármint....na:Dértitek nem?:D

am mizujs veletek?^^

2008. nov. 30. 10:10
én már rég!!!:)
4728. browning (válaszként erre: 4727. - Lilla77)
2008. nov. 29. 22:23
:D^^
4727. lilla77
2008. nov. 29. 22:15
és én is szerelmes!!
4726. lilla77
2008. nov. 29. 22:15
na akk csatlakozom én is 14 vok XD
4725. browning
2008. nov. 29. 21:34

Hali! lilimia:ki kötötte ki?xDcsak óvatosan?:$

_helena_:hihiXD akk annyi idős vagy mint én!:Dam azanyum most folyton cseszeget...megszámoltam és már 40db vágás +egy felirat van rajtam:S

EveryBody:hát igen...talán tényleg jobb egy olyan anya akifélt,de legalább foglalkozik az emberrel...nem csak cseszegeti:S

jajjajcsajok...asszem szerelmes vok:SxD

milyen napotok vt?hogyvagytok?pusssz

4724. lilimia
2008. nov. 29. 20:21

Fogynom kell két kilót :/ Ki van kötve hogy mennyinek kell lennem és azt pontosan tartanom kell. Se fel se le nem szabad...

Kipróbálom ezt a 6 után nem eszek témát...

4723. lilimia (válaszként erre: 4721. - B0bdc28e7e)
2008. nov. 29. 20:20

Én is azért cseszegetek itt mindenkit, mert féltelek titeket :D

Hogy vagytok lányok?

4722. _helena_ (válaszként erre: 4720. - Browning)
2008. nov. 29. 19:00
14 vagyok,160centihez 60 kiló.nyáron,és évvége felé voltam 67 is.kb fél perce beszól a szobámba: "kislányom vettél be vitamint????????" -.- hogyne.most járok a 3. suliba,és nem nagyon tudok beilleszkedni =/.oviban is anyám mindig ott volt velem.arra is tisztán emlékszem,hogy amikor tanultam úszni (olyan 7-8 éves lehettem),akkor is ott volt.mostanság újra kezd egy olyan időszakom lenni,mint 2 évvel ezelőtt.kezdek egyre jobban antiszociális lenni (asszem ez a legjobb szó rá).egyre jobban magamba zárkózom,nincs szükségem senkire,csak a zenére.anyámék is egyre jobban idegesítenek,hogy tanuljak,egyek,menjek aludni (9kor :S),osztályom sem valami jó,érzem,ahogy rázódóm a suliba.nem tudom,lehet,hogy velem van a baj,pedig nem vagyok spicli,talpnyaló semmi.nem tudom...:(
2008. nov. 29. 18:20

Helena te még jobban ís jártál hidd el!!

Az én anyám vagy egyátalán nem is foglalkozik velem vagy csak kiabál...

egyszer 10 után mentem haza és amikor beléptem az ajtón csak annyit mondott hogy nem mosogattam el..:S

Az hogy piszkál csak azt jelenti hogy szeret és nagyon félt téged ez tudom (apu felől) hogy ez néha idegesítő de néha nem tudják ki fejezni máshogy szeretetüket én se véletlen cseszegetem a nővéremet:)

és az sokkal de sokkal szörnyübb mikor érzed hogy nem vagy fontos és egyedül hagynak otthon már megint és tudod mi lessz..

...:anyád részegen beesik egy pasival a házba vagy egyedül és te leápolod a pasit elküldöd lefekteted főzöl teát stb...

4720. browning (válaszként erre: 4719. - _helena_)
2008. nov. 28. 21:01

szia!hány éves vagy, hogy "kicsi" vagy?o.o meg am hány kg meg cm?

ne csinálj semmi hülyeséget!tényleg nem szabad!majd lesznek szebb napok is...hidd el!nehéz elhinni.tudom,de így van!!

mondjuk most anya angem is megint kékészített:S...szóal jó beszél nekde is:Dna mindegy!:)tarts ki!;)pussz

4719. _helena_
2008. nov. 28. 16:21
-4 kg...három hete járok "új" suliba (6 évig jártam ebbe a suliba,kb 1.5 évig egy másikba anyám miatt).most (is) sikerült kifognom egy "jó" osztályt -.- .1 képletet puskáztam ki kémián,erre nem beköptek?!és minden ilyen dolog.úgy érzem megint nem jó irányba haladok.kezdek megint magamba fordulni,és már egyre jobban elegem van anyámékból.mindenkiből.anyám is ha tehetné bezárna a lakásba,és még a suliba sem engedne el.annyira elegem van+!beszélni meg nem lehet vele,mert még "kicsi" vagyok.kezdek komolyan besokallni.nem sok kell ahoz,hogy valami nagy hülyeséget tegyek,érzem.ahogy magamat ismerem,és amennyire nem gondolom át a dolgokat...:S
4718. lilimia (válaszként erre: 4716. - Megryan)
2008. nov. 27. 20:42
Ezt tudom. Próbálom neki mondani hogy káros amit csinál és nem lesz jó vége, de nem érti. Nem lenne jó ha véglegesen elcseszné az emésztését :(
4717. yargan
2008. nov. 27. 20:40

Ha már a dadogásról va nszó. XD

Egyszer voltam ilyen állásinterjún és 1 szép szőke rövid hajú, jó seggű, formás lábú csajjal kellett dumálni. De csak néha van ilyen és akkor elmegy a hangom. XD Aztán csak azt tudom kinyögni, hogy: aha, ühüm... kicsit zavaró, ezt hogy lehet legyőzni? :DD

4716. megryan (válaszként erre: 4709. - Lilimia)
2008. nov. 27. 20:30
Szerintem egy idő után tönkreteszi az emésztőrendszert ha valaki hashajtót szed. Egyre nagyobb adag kell a hatáshoz, aztán hatástalaná is válhat.
4715. browning
2008. nov. 27. 16:40

Hali!huh:D én is szoktam ideges lenni,ha felszólítanak(dadogok mint valami agybajos:D),de elájulni még nem sikerült...vigyázz magadra akk amúgy^^

ma ettem egész szépen...kb 800kcalnál tartok és meglesz sztem az 1000...ami azért sokXDde nemérdekel:Dtegnap megígértem egy srácnak h eszek:Dszal eszekXDés nem hányhok meg ilyenekXD...pussz am sztem szép a "botocskaláb"..de tényleg nem tetszene ha pasi lennékXD akk beonce tetszene az "i was a boy" v melyik klipjébőlXD

2008. nov. 27. 15:34

Hát én nem tonm de nem szetek naon miniszoknyát felvenni:S

KÖszönöm browing egész jó napom volt nektek??

Csak:Megúsztam egy kémia felelést csak most nem tanultam és kifogott pont most olyan félelmetes volt oda kimenni....de nem jutottam ki odáig...:S

de már jól vok és nem telsen ájultam el csak úgy megszédültem és elestem csak aztán persze a tanár beijedt és más felelt mákom volt:):):)

hehe:D

nah pussz nektek!!!

4713. yargan
2008. nov. 27. 09:33

Hát szerintem nem tudom...

... de, orvoshoz kéne fordulni vele vagy ilyesmi.

Mert az nem jó, ha valaki nagyon sovány.

De a pasik nem szeretik az ilyen hurkapálcika szerű nőket, meg akinek oylan vastag a lába, mint a karom vagy a tö...köm.

Rajtam is volt van súlyfelesleg volt vagy 25 kiló. De most kitaláltam saját fogyókúrát. Sokat eszek de mégis fogyok meg soványodok. És nem vagyok türelmetlen. :))

Ha valakit érdekel a dolog vagy bármi más, írjon bátran priviben. :)

Nem rossz indulattal írtam a sorokat, csak hogy ha valaki nagyon vékony az nézzen magába, mert nem jó ám. Főleg ha mini szoknyában van, meg fekete harisnyában. :D

4712. yargan
2008. nov. 27. 09:26

Anorexia. XD

Láttam már 1-2 csajt, aki anorexiás.

Gusztustalan vékony lábak, semmi segg.

Nagyon rossz lehet...

4711. lilimia (válaszként erre: 4710. - Browning)
2008. nov. 26. 17:07

Szerintem amiatt :/ De akkor az bulimia?

Más:

Én vagdostam/vagdosom magam, már hosszú évek óta. Hagyjátok abba! Rohadtul nem éri meg!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook