Anorexia és bulimia (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
ana= anorexia, anorexiás
mia= bulimia, bulimiás
lilimia:mi a baj?:S próbálj meg enni!!ha vége az ünnepnek,és még mindig nem megy,akkor dokihoz menj el mindenképpen!!
EveryBody~Evelin:hogyvagy?^^ ugyeeee eszeeel?:P
pussz mindnkinek és kellemes ünnepeket!
Boldog Kaqrácsonyt!!
Ha lezajlott az ünnep beszélünk
pusz
Evelin(ez az igazi nevem)
ez a fórum azért jó,mert sztem megférnek egymás mellett a gyógyulók(mi:D) meg z anák...bár,vannak olyanok akik anák??nemtom most:S nem csak mi segítettüünk neked,mi max egy kis erőt attunk,de a nagyobb lépéseket TE tetted meg!:)volt bátorságod elmondani a szüleidnek,és segítséget kérni,majd elfogadni azt!:)komolyan legyél magadra büszke érte!nem sokan merik megtenni(sajnos!)
ja!:Danyummal beszélgettünk és kiderült,hogy egy munkatársának a lánya is vagdos(anyuék rájöttek,észrevették) és egy naogyonkedves pszihodeokihoz járnak,valami nő,tán Bea?asszem el fogunk menni hozzá,mert akihez jártunk nem ért el velem semmit mert naon úúúútáltam xD(sőtt...utálom is-.-"XDígyjártszegény...) és feleannyiért dolgozik:Dszal nem egy "pénzenkórász" nyomi,aki csak gazdagabb akar lenni egy xösszeggel,"oszt őt nemérdekli a többi"...deh ez csak az én véleményem:$ha olvassa 1 pszihoakárki akk ne sértődjön meg rajta:D:$
am holnap nem leszek gépnél,szóval most kívánnék mindenkinek nagyon boldog,békés karácsonyt!!:)) pussssz(merry x-mas:D:D)
szisztok
köszi :)
jó újra itthon és olyan sok mindent köszönhetek nektek nélékületek nem birtam volna ki,az tuti.
Browing:természtesen mindenki a kötelező karácsonyi menüt csinálja(töltöttpulyka,töltöttkáposzta stb) és sütit sok sütit
Mindenkinek nagyon boldog karácsonyt és az ünnepek alatt engedjétek el magatokat!!!!
UI:Ja és ugyan már gyógyuléok ezt a fórumot nem hagyom el itt maradok amíg csak lehet és köszönök mindent!!!!!
Nah csajok hogy hogy nem írtok??????
Hazajöttem
igen:)
igen :)) IGEN :D
170/51
nem semmi ennyi idő alatt az orvosok azt mondták ez így tökéletes csak ne foggyak többet:)
írjatok!!!!!!!!
pussszi
egy boldog Evry
mindenki jól van, remélem:))) asszem csatlakozom a szerelmesek táborához én is:))
kajálni jó sokat tok, ma megettem egy banánfát:) kb. 10 banánt:)
Gyógyulj meg nagyon hamarr!!!:))csak így tovább!:)egyél is!;)
Többiek hogy vannak?^.^puxx
sziasztok!
bocsi csak megvoltam fázva és nem volt kedvem gépezni ebben a pár napban a hobbim:az orrfúlyás,evés,és köhögés volt de már jól vok jah és 51 kiló azt mondják karácsonyra már bztos otthon leszek sőt lehet hogy hamarabb!!!
pusszi nektek majd írok bővebben csak sietnem kell mert más is jön a géphez majd írok pusszancs
Hali!EveryBody:mi van már veled??:) miért nem írsz??ugye eszel széépen?!
lilimia:vigyázz magadra!!az a 2kg az annyira semmi:)ne tedd magad tönkre megint annyiért!sztem nyugodtan maradhat;)
Mancsyka:csak így tovább!:)meg tudod csinálni,hidd el!;)
szejelmetes vagyook^.^és boldoog:D és tegnap hánytam...:Smert faltam egy jó adagnyitxD
nah pusszancs!^.^
Fogynom kellett 2 kilót, és most az van hogy vagy tudok enni valamennyit, vagy semmit. Ez így váltakozik :/ Tegnap össz 2 kanál rizset sikerült enni :/
Az SDH óta mindig beparázok ha kicsit is nem úgy megy az evés mint kellene. Most elég gyanús hogy megint nem tudok főtt ételt enni, csak könnyű hidegételeket :(
A fene egye meg, nem kezdődhet újra! :(
nah hali!Hogy van mindenki?hogy megy az evés??
EveryBody:hogyvagy?mikor engednek már haza?:Dmesééélj!
huh...ma annyit sétáltam:Dmeg annyit ettemXD
miért nem ír senki?:Dgyerünk gyerekek!ne haljon ki a fórum:D!pussz
Nekem ugyan elég másfajta étkezési problémám volt. Nagyon nehéz volt újra enni, másfél hónap éhezés után, úgy hogy az idő alatt egy falatot sem tudtam enni.
Chio régi fajta burgonyaszirmot ettem először. Egyáltalán nem olajos, nagyon könnyű, és kellemesen sós. Csak egy darabot tudtam megenni először, de aztán óránként ettem egy újabbat. És végre nem hánytam ki!!!!
Meg az almapüré is jó volt.
De a legjobb a retro Chio :) Próbáld ki!
Mancsyka vigyázz magadra és egyééll
Tegnap bejöttek erre a nyomortanyára a barátaim hoztak csokit :)
é igen ha mindn jól megy karácsonyra kiengednek hála istenek szurkoljatok már híztam 1 kilót!! :)
További ajánlott fórumok:
- Vékony, vagy átlagos testalkatú lányok! Zavar titeket, hogy állandóan anorexiásnak neveznek?
- Miért lennék anorexiás?
- Unokahugomnál anorexiára gyanakszom, kihez forduljak, ki segíthet?
- Alig egy éves kislánynál anorexiát állapítottak meg. Volt-e valaki ilyen helyzetben?
- Evés zavarral küzdők fóruma. Bulimia, anorexia, kényszeresevés stb.
- Az anorexiások ugyan éheznek, de nem éhesek?