Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Anorexia és bulimia fórum

Anorexia és bulimia (beszélgetés)

A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.

4710. browning
2008. nov. 26. 17:04

ha olyan céllal h kijöjjön a kaja akk igen...már a hashajtósra.én most meek hányni.megettem ma 4pogit ketchuppal.annak akarok köszönniXD...am a vagdosás segít csak egyfajta "függőség" szerűt alakít ki.elkezded.akkor ha ideges vagy első gondolatod lesz h holapengee??!-.-"

Every Body-m mizujság?^^ milyen napod vt?:) és a többieknek?

4709. lilimia
2008. nov. 26. 15:24

Ha valaki rendszeresen hashajzótta magát az már betegségnek számít? Egyébként normálisan eszik, csak tömi magába a hashajtót naponta.

Na erre mondjon valaki valami oksat :/

4708. 91d4989ab9 (válaszként erre: 4707. - Browning)
2008. nov. 25. 23:10

figyi idegre a vagdosás tuti nem segit ám, én vásárolni szoktam menni ilyenkor, vagy enni, párom meg fut vagy edzeni megy:))) probáld majd ki ezeket is:)))

a suli fontos deeeeeeee nem a legfontosabb, ne engedjétek magatokat tönkre tenni a magas elvárásokkal, ha gimiben kitünő vagy az nem jelent semmit a jövőre nézve hogy boldog leszel e, stb. aki átlagban négyes és van amit szeret abból is lehet még bármi, ne aggódjatok ezen annyit, élvezd a gimis éveidet meg majd az egyetemet, utána ugyis munka meg család és ilyesmi:))))

nah csak okosan, amugy most nekem is van a környezetemben egy emberke aki már iszonyat vékony és hónapok alatt fogyott látványosan, de egyelőre nem piszkálom ezzel csak kicsit megfigyelem:))) nehéz ám veletek csajszik, adjatok tanácsot, ti kire mire hallgatnátok?

más, szerintetek régen is ennyit szenvedtek a csajok, vagy ez csak most divat, az én tini koromban nem fogyozott senki körülöttem...

4707. browning
2008. nov. 25. 21:11
ömmömmXD az igazság az h mikor még lövésem se vt anáról meg a többi cuki "barátnőről" akkor csak azért fogytam le mert előtte egy betegség miatt híztam meg(víz)mert olyan gyógyszert kaptam rá.58kg vtam,aztán 56,53,51,ésaztán 50-51maradtam.nyáron lefogytam 46-47re mert nem vt időm enni,de sportoltam sokat:Dcsak reggeli egy pici meg mindenből csak fele /negyede adag...aztán visszahíztam 50-51re és úgy vt h picit nem ettem csokit v csak olyan sokat(nagy zabagép vtam ám:D) és már fogytam 1-2kilót...a legkevesebb meg 45kg vt,de akkor már "elkaptak",kórházzal fenyegetőztek a szüleim,haverokkal nem mehettem ha nem ettem...stb.pszihomókusnéni:D szal...vagy annyi h nem vok itthon egész nap-ergo nem eszek semmit,vagy csak hazaérek és 1-2gyümi,meg ami napközben 1-3alma lemegy.vagy "zaba" tehát rendesebb eszegetés.mint macsak ma ki is hánytam.annyira idegbajos vok a tanulás miatt h az borzadály.elrontottam 2 szót(angol szódoga lesz v 200szóból) és olyan síró görcsöt kaptam h borzalomXS összevágtam magam megint:((...igyál annyit amennyi csak belédfér ha megéhezel(legyen nálad mindig egy 1.5l-s ásványvíz:D) és ha kajás vagy "meghúzod" hányingerig kb:D egy ideig elég.hnap hnapután ezt fogom asszem.túl idegbajos vok az evéshez most:S pussz:S jo8 ma már nem jövök accem!
4706. lilla77
2008. nov. 25. 19:19

nálatok is biztos úgy kezdődött, h ténylegesen volt rajtatok súlyfelesesleg ugye??

azt tudom az anorexiáról h akik ebbben szenvednek, azok akkor mikor elkezdődik náluk ez az egész, képesek és 2-3 hónap alatt lefogynak ilyen 20-30 kilókat. de könyörgöm mondjátok meg hogy hogyan tudtatok ilyen gyorsan lefogyni. a hányatás nem fogyaszt csak nem hízol miatta, ha sokáig nem eszel csak elájulsz tőle. ha sportolsz, attól meg csak izmosodsz, az izom meg nehezebb mint a zsír, tehát nem leszel könnyebb. úgy csináltátok, h csak napi nagyon minimálisat, mondjuk fél almát ettetek? mennyi idő alatt indul be a rohamos fogyás ? mit kell hozzá csinálni, vagy épp mit nem??

4705. browning
2008. nov. 25. 16:48

segíts neki pasit szerezni xP az nekem is rohadt sokat segítene:$ :D menny vele valami programra minnél többször!korizni,úszkálni,öö hógolzni:Dmozizni^.^továbbá világostítsd fel h a koplalással nem csinál mástcsak összezavarja a szervezetét,elrontja(h finom legyek:D) az anyagcseréjét,emésztését.ha lelassul az anyagcsere akkor már várhatja h 1kg is lemenjen róla-.-"majd..most még sikerül de olyan hamar bekövetkezik az anyagcsere felborulása h csak lesni fog:Skeress neki fogyis "nasikat"amiket ha eszik,nem hízlal(annyira) pl hamlettre sonka/parizer(light) meg esetleg vaj/sajt... 2db nincs 100kcal^^, abonettel meg mégjobb...:D meg éreztesd vele h szereted/szeretitek az osztálytársaiddal!(nálunk nagy "menő" h egymásnak ugrunk és megölelgetjük a másikat csakúúgy:D)TE MEG egyéééél!:D értem?!(mint a szószparkbanXD):D

további emberkék hogyvannak errefelé?:D pusssz

2008. nov. 25. 16:37

:)

nem vagy hülye

én ma még nem ettem de majd fogok még nem volt időm:S

Viszont bajban vok a legjobbarátnőm elkezdett koplalni (168/80 kiló)

azt mondta úg hamarabb lefogy most félek én is így kezdtem nem akarom hogy hülyeséget csináljom ha magamat nem tudtam őt még meg tom állitani tipp mit tegyek?

ha szólok egy tanárnak megútál!!!

é is mérges voltam mikor beárultak...

de tom h értem tették

és őt egyre jobban zavarja a súlyfeleslege nem vészes annyira azért mert egyenletesen eloszlik rajta de segitsetek hogy mentsem meg???

4703. browning
2008. nov. 25. 15:54
hülye vok márXD 4 karika sütit ettem meg nem 2-tXDXD...:s
4702. browning
2008. nov. 25. 15:53
hánytam.most,az elöbb. megettem 2 karika sütit, meg ebédre még egy kicsi fasírtot franciasalival.az se vt sok,de a süti az már nem kellett vna ma!:Sfáj a torkom:/:( hogy vagytok?
4701. browning
2008. nov. 24. 22:28
huh:Dmost jutottam géphz,tanulok,de sookXD ma de nem is ettem csak 2 almát aztán vacsiztam szépen:D vagy 500kcal nemtom:) még jó h a haskibuggyanós póló rég nem divat amXD én azt bírom mikor az akinek egy 30-as gatya kéne venyomorítja magát egy 25ösbeXDXDlol:Dcsodálatos látvány:DXDXD am olyan gyönyörű az amikor vki simán lerajzolja amit lát:) arra hajazokXDcsak nem naon megy:D:Dpusszancs^^ szejessek mindenkiiit:D
4700. 91d4989ab9 (válaszként erre: 4694. - B0bdc28e7e)
2008. nov. 24. 21:02
mi is szet téged:))) és légy jól, minden tekintettben:)))))
2008. nov. 24. 15:26

:D Ez a csaj is ilyen olyan pólókat vesz fel amiből a fél hasa kinn van...

Ma még nem ettem de fogok:)

és a senkit is igyekszem elhagyni :)

pussz nektek

ügyik legyetek

UI:én órákon fogalmazásokat írok :)

4698. lilimia (válaszként erre: 4695. - Browning)
2008. nov. 24. 08:22

Jajj az ilyen bigéktől én is kikészültem amíg láttam. A barátaim néha mondják hogy de jó nekem hogy nem látom az ilyen nyomikat.

A kedvencem az volt amikor a csípőnadrágban leültek, és az egész bugyijuk, meg a fél fenekük kint volt :D

Nincs náluk otthon tükör? Vagy mi van? :D

4697. lilimia (válaszként erre: 4694. - B0bdc28e7e)
2008. nov. 24. 08:21

Nagyon jó hogy végre a valóságot látod a tükörben :) Persze a "senki" jelzőt igazán elhagyhatnád! :)

Azt a luvnyát de kikészíteném... Lehet hogy paraszt vagyok, de imádok ok nélkül szemétkedő idióta barmokat kikészíteni. Nagyon bosszúálló vagyok, de mindig okosan csinálom.

Legyél kemény és mutasd meg hogy nem vagy senki, nem vagy anorexiás, és hogy nem vagy k..rva :D

Kellemes napot! :)

4696. lilimia (válaszként erre: 4692. - Browning)
2008. nov. 24. 08:14

A manga stílus az ami nekem sosem ment :D Valahogy sosem tudtam igazán egyedi alakokkal előállni.

Én úgynevezett foto-rajzoló vagyok, vagyis teljesen élethű képeket tudok rajzolni. Sokmindent pedig csak egy vonallal. Semmi firkálás, radírozás, stb...Csak húzok egy vonalt.

Egyébként igazad van! A legjobb az unalmas órákon rajzolni :D

4695. browning
2008. nov. 23. 21:27
hehe:Dnekem is van egy hülye csaj aki nemtommér de úúútál:Dúgy szívből,igazánXDés ő szokott kövérezni engem!nemtom kinek buggyan a hája a gatyájából ami naggyonmáárkás naggyon levi's XD a naggyonmango pólója meg alig megy rá!:Dmegveszi az extrakicsi méretet és úgy néz ki a csaj mint a kötözöttsonkaXDXDés azt hiszi h naggyonszép:D bírom az ilyeneket:D én se vok szép de nem hiszem azt magamról h álomcsaj lennékXD és am igen.ha gyógyulsz akkor látod h vékony vagy.nagyon.és nem azt h ok.vékony de ittittittitt fogynikéne...:)jó ha végre szel!^^pussz és sok szerencséét!:))jo8
2008. nov. 23. 20:44

a rajz az tök jó! és kétbalkezes vagyok és soha nem tudtam szépen rajzolni:D

és igen én is imádom a tesóm:) ő engem a táncban dicsér meg..:)

És a pszihológust nem naon szeretem a családról a suliról a pasikról szoktunk beszélgetni..meg ilyenekről tehát olyanakról amin stresszelheti magát az ember ..

próbálok észhez térni azt hiszem ma láttam magam először a tükörben éreztétek úgy hogy tegnap tükörbe néztél és kövérnek láttad magad ma meg olyanak amilyenek vagy egy csontos senkinek..:(

Túl kell élnem már csak azért is mert szükség van rám am nem írtam de kellet hozzá valami hogy észhez térjek:

ugyanis (én mindig elesek mindenütt)

van egy csaj aki féltékeny rám és mindig lekövérezz nos most "véletlen"(4 tanár látta úgyhogy pech neki:))

lerántott a lépcsőn sajnos nem lett semmi baja én meg csak a csípőm vertem be de annyira dühös voltam...aztán a szemembe mondta őt mindenki előtt hogy egy anorexiás ku..a vok és meg fogok halni..

úgyhogy most bizonyítok..:)

de furcsamód jókedvű vok

pussz mindenkinek szetlek titeket:Browing,Zsuzsa,Megryan,Lilimia,

UI:sniki:szívesen segítek csak írj!!!

4693. b0bdc28e7e (válaszként erre: 4690. - 89b99f816e)
2008. nov. 23. 20:35

én szivesen :)

ha ezel segítek

4692. browning
2008. nov. 23. 20:20
manga rajzolás:Dmeg mindenféle rajzolás...meg gyártok ékszereket is néha...ruhákat tervezek...és kiélem bennük a rosszabb pillanatokat(L)szejetek rajzolni...pl matekon meg bioszon is:DXD
4691. lilimia (válaszként erre: 4689. - Browning)
2008. nov. 23. 20:07

Akkor a rajzban kéne fejlesztened magad!

Én kicsikoromban, meg később is mindeig a rajzba menekültem. Művészeti suliba is jártam, meg szakkörre. Amióta megvakultam festek.

Próbálj ki minél több technikát és stílust, hogy megtaláld azt ami a legjobban tetszik neked, és ami a legjobban megy :)

2008. nov. 23. 18:37

Sziasztok!

Eről a témáról írok 3-4 oldalas házidolgozatot. Lenne valamelyikőtök, aki megosztaná velem, hogy hogyan kezdődött nála a betegség? Köszönöm a segítséget!

4689. browning
2008. nov. 23. 18:34

Every:egyél is!:) am a pszihológust te szereted?mit csinál veled?miről beszéltek?családi?:D én is jártam családdal de naon rühelltem:Sakk te tesókád is ügyi:D de te is imádod nem?:Dén igen^^,

lilimia:rajzolni imádok...és nem is meg olyan rosszul...de csak a tesóm dicséri meg itthon ha 2-3hetente hazajön...:):s meg még a barátja:'D am jó l tanulok igazból,szuper suliba járok az ország kb 6.-8.-legjobb sulijába.de nem én vok a legjobb...és ezért lelmegy a kedvem a harctól,és feladom...nem vok nagy harcos.inkább feladok mindent.:S pussz

4688. lilimia (válaszként erre: 4687. - B0bdc28e7e)
2008. nov. 23. 17:48
Örülök hogy eszel :) Nagyon pozitív!!!
2008. nov. 23. 17:47

Óhh browing ma az én tesóm megnyerte a ford arcát :)

örülök neki azért:)

jah és ma ettem két almát:)

jó kedvem volt mert a barátnőm megnyert egy versenyt és náluk is aludtam

Lilimia:nem most még egyedül vok otthon de asszem jó uton járok már minden nap eszek valamit legallábbis igyekszem és nem lógok el a phszihológustól sem:)

pusszi nektek és csak kitartás egyszer minden jóra fordul:)

4686. lilimia (válaszként erre: 4681. - Browning)
2008. nov. 23. 17:24

Meg tudnád mondani a két film címét?

Előbb utóbb benned is észreveszik majd a tehetséget, és hogy van amiben te is kimagasló vagy!

Mikben vagy jó?

4685. lilimia (válaszként erre: 4680. - B0bdc28e7e)
2008. nov. 23. 17:22

Mielőbbi gyógyulást a családodnak! Neked pedig kitartást! Van veled otthon valaki vagy teljesen egyedül vagy? Tud valaki segíteni az ápolásukban?

Minden jót!

4684. lilimia (válaszként erre: 4679. - Browning)
2008. nov. 23. 17:20

Mi az hogy nem sikerülhet semmi? Ez nem jó hozzáállás! Én is sokáig azt hittem hogy olyan rohadtul béna és szerencsétlen vagyok hogy semmi sem fog sikerülni. De változtattam a hozzáállásomon, és amióta vak vagyok festek, dolgozok, sikereket érek el mind az életben, mind a munkámban, mert minden átértékelődött.

Próálj meg változtatni a hozzáállásodon, hidd el hogy sokkal jobban fogod magad érezni :)

4683. lilimia (válaszként erre: 4677. - 91d4989ab9)
2008. nov. 23. 17:18

Sikerült pihenni? Jobban vagy már?

puszik és ölelés! :)

4682. lilimia (válaszként erre: 4673. - Browning)
2008. nov. 23. 17:17

A véletlen balesetekért senki sem hibás. Én is sorolhatnám hogy az elmúlt időszakban mennyi rossz dolog történt velem.

Viszont ha valaki félig meddig vagy teljes mértékben szándékosan tetézi az alapból fennálló problémákat az már nagyon nagy önzés.

Nem lehet hogy azért lettél ideges az írásom miatt, mert valahol mégis megláttad benne az objektív igazságot?

Őszintén örülök, hogy ettél :) Így tovább!

4681. browning
2008. nov. 22. 21:41

Hali!Every:gyógyulást a családodnak,és vigyázz magadra!!ha 47 vagy tényleg le kell állnod!már így is borzasztan vékony(ka) lehetsz:) !! am a fasttal többet ártassz mindt használsz!ha utána eszel akk elméletileg jobban raktároz a szervezeted és nehezebben fogsz fogyni!:S inkább egyél 2paradicsomot(min:) ) és akkor még tán többet is fogysz!:)

Többiek hogyvannak?kivel mizu?milyen a hétvége?

hát én le sem merem írni akkor h ma mennyit ettem mert még rosszul lenne vkiXD bár nem vacsiztam,de ebédre rengeteget kellett ennem...meg tegnap megnéztem 2 angol filmet is 2csajról akik miák vtak és du-ra mikor végiggondoltam totál elment a kedvem a kajától,és mivel ami is tv bennem 2hashajtó,és fájt is tőle a hasam nem hazudtam mikor azt mondam h nem bírok vacsizni roccul vok...xP tesóm hazajött,mindenki elájulva tőle,okkal de akkor is vacak h engem soha nem dícsérnek/tek így xD:S és ő még fogyott is:(( itt kiakadtamXD nah pusssz

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook