Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Anorexia és bulimia fórum

Anorexia és bulimia (beszélgetés)

A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.

4770. Mancsyka (válaszként erre: 4769. - Roncsika)
2008. dec. 5. 22:39
Szió!Már láttam őket és, hát bevallom most előszőr hogy félek!Szeretnék hízni de nem tudom hogyan is kezdjem el!Nem gondoltam volna hogy ez lesz belőle!Köszi hogy írtál!
4769. roncsika (válaszként erre: 4767. - Mancsyka)
2008. dec. 5. 22:34
Szerintem fontos lenne, ha ki tudnál tűzni magad elé egy célt, például azt ami a betegség előtt volt? Mik voltak akkor a céljaid, az álmaid? Esetleg találj ki újakat.
4768. roncsika (válaszként erre: 4767. - Mancsyka)
2008. dec. 5. 22:33
Húú Mancsyka! Igen, sajnos azt kell mondjam segítségre szorulsz, kérlek menj el egy szakemberhez, mert ez nagyon veszélyes dolog. Azt is ajánlanám, h. írd be a google keresőjébe az anorexia szót, és találhatsz képeket is, ami talán elriaszt a folytatástól. Nagyon szorítok érted!
4767. Mancsyka
2008. dec. 5. 22:21
Sziasztok!Azt hiszem segítségre szorulok!19 évesen,(158cm magas)52 kg voltam aztán jöttek a gondok(család,barátok,munka)!Első nem evéses időszakom után 47 kg lettem!Soha nem mertem beismerni hogy én is Anorexiás lehetek!Most ott tartok hogy:23évesen,39,7kg vagyok!Minden nehezen lenyelt falat után iszonyatos lelkiismeret furdalásom van!Fáradékony,gyenge lettem!Sokat segítene ha elmondanátok hogyan kezdtetek el ismét enni,úgymond gyógyulni!Előre is köszi mindenkinek!
4766. megryan (válaszként erre: 4765. - B0bdc28e7e)
2008. dec. 4. 14:56

Evry, ha van kedved röviden összefoglalhatnád hogy is jutottál ide, csak azért gondolom, mert írtad, hogy más ne jusson ide, meg hogy nem gondoltad hogy ez lesz belőle... szóval hogy segítsen azoknak akik még megúszhatják kh nélkül.

Karácsonyra mindenképpen kiengednek, nem?

Mondtak valamit, hogy elvileg mikorra várják, hogy 4 kilót hízzál? Milyen magas vagy az fél mázsához? :))

2008. dec. 4. 14:25

halál pontosan 49,9 tehát 50 kiló

köszönöm lilimia :)

Browing:hát ilyen krumplipüréhalmokat meg turmixokat megyi lyeneket adnak egyszer volt sali is és a barátaim majd valamelyik nap bejönnek

igazából nem vészes ki fogom bírni..ki kell bírnom.....:D

pussz nektek meek enni.....nah ezt is rég mondtam puszi

every

4764. browning
2008. dec. 3. 15:53

Hali!EveryBody:akkor egyél széépen:))^^ és hogy esztek ott? majd hamar elrepül az a kis idő, amíg bent tartanak:)

ma ettem rizst meg krumplit megy egy halrudacskát ebédre,de elég roccul vtam tőleXD puxx^^

4763. lilimia (válaszként erre: 4762. - B0bdc28e7e)
2008. dec. 3. 14:54

Na akkor van egy kis motiváció hogy egyél :)

Hány kg vagy most?

Nagyok okos és érett döntés volt hogy bementél!!!

puszik

2008. dec. 3. 14:11

Sziasztok amint látjátok tudok innen írni de azt mondták csak amíg eszek..:S

Nem vészes van rajtam kívül még itt 2 csaj aranyosak de ők rosszabb állapotban vannak mint én azt monták hogy ha 54 kiló leszek hazamegyek nem hittem volna hogy még valaha így fogom hiányolni a sulit :(

pusszi nektek köszönöm hogy "itt vagytok" nekem sokat jelent

pussy

UI:lányok akik még csak most kezdik ne legyetek olyan hülyék mint én ..

4761. lilimia (válaszként erre: 4758. - B0bdc28e7e)
2008. dec. 2. 19:43

Remélem tényleg tudsz majd onnan írni :)

Ha nem, akkor is várunk vissza!!!

4760. browning
2008. dec. 2. 19:34

Hali!EveryBody:lehet h te is elkaptad azt a "cuki" kis vírust ami most "divat":D:S hú...én nem merem elmondani anyáéknak... Tényleg jó lesz, ha már meggyógyulsz:)

a mi matektanárunk az...bojzalom^^naon nem bírjuk...de kölcsönösXD

am ma megettem 25szem háztartásikekszet és 2 abonettet^juppi:D

4759. helia (válaszként erre: 4755. - B0bdc28e7e)
2008. dec. 2. 17:28
De aranyos a matektanárod ,hogy így foglalkozik veled, nálunk van akinek a nevét se tudja:D Amúgy remélem segít majd a kórház, nekem így írás után annyira aranyosnak tűnsz, igazán megérdemelnéd ,hogy meggyógyulj
2008. dec. 2. 14:07

Sziasztok!

igen a rendesre :(

nem buktam le semmivel csak...elmesélem

Szünetben megint rosszul lettem de ez most más volt nem szédültem és elájultam hanem hányingerem volt úgy fájt a hasam hogy állni se tudtam és a fejem is ráadásul szédültem is és nem hallottam láttam semmit most naon megijedtem mert ilyen még nem történt velem :(

egy 5 percig ott szenvedtem pedig már becsöngettek mikor bejött egy osztálytársam megnézni akkor hívta a tanárunkat ő pedig azt mondta hogy ebből elég ez nem mehet így tovább aztán wennyire emlékszek a lényeg hogy holnap megyek állitólag ott is tudok majd írni ide úgyhogy majd írok pusszi!!

4757. browning
2008. dec. 2. 09:21

Hali!Azt mondják(főleg akik tényleg a gyógulást tűzték ki célul) h nem is olyan borzasztó a kórház.Csak az az "izé" amikor hazajönnek és piszkálják őket az evéssel...erre sztem előre figyelmeztesd a szüleidet,h azzal h ha "hajcsárkodnak", azzal nem mennek sokra...sőtt...nem?

Vigyázz magadra nagyon,és érezd magad olyan jól ott amennyire csak lehet:))Várunk majd vissza naon!:)ha gondolod megadom a telószámomat(vagy te a tiédet) priviben és majd beszélhetünk úgy is(mondjuk most nulláztam a telókártyámat:D)bár nemtom h elveszik-e a telót,h ha benntartanak:/ a "rendes" pesti klinikára utaltak? nah pusssz:)

4756. lilimia (válaszként erre: 4755. - B0bdc28e7e)
2008. dec. 1. 19:29

Mi történt? Lebuktál vmivel?

Talán a kórházban tudnak segíteni...Kitartás!

2008. dec. 1. 19:24

Jajj csajok annyit írtatok hogy még el se olvastam :)

Ma úgy éreztem úgyanott vok mint pár héttel ezelőtt hiába próbálnak jelenleg a matektanárom etetni egyszerűen nem megy és itt már nem a fogyókúráról van szó már én se akarom lányok asszem be kell mennem a kórházba a héten megyek anyuék beutaltak...

Félek :( még van 2 napom azt bkikellhasználnom mert utána kitudja meddig tartanak benn..

én nem gondoltam hogy ez lessz csak egy kis ártalmatlan dologból...

Írjatok!!!

Evry

4754. browning
2008. dec. 1. 18:45

Helia: tényleg jót mondott Zsuzsa:D vagy h a kedvességet nem kilókban mérik:P nem?o.o:D

am asszem EveryBody is mondta:)meg énisXD mármint h van 1 osztálytársunk aki hmm...bunkó...:D am igazából nemtom...lehet h féltékenyrám.azt mondják legalábbis...de kitudja...most békénhagy és addig nem zavar:D am ettem egy szem abonettet és nem jött vissza^^juhéé:D pussz:D

4753. 91d4989ab9 (válaszként erre: 4752. - Helia)
2008. dec. 1. 17:38
mond meg anyudnak, hogy te kövérebb vagy mint ő volt, viszont nem vagy annyira bunkó tapintatlan, mint ő:)))
4752. helia
2008. dec. 1. 16:53
á komolyan most annyira elégedett voltam magammal, járok edzeni már egy ideje meg minden, erre ma ettem és anyám beszólt ,hogy milyen dagadt vagyok le kéne adnom pár kg-t, meg hogy ő terhesen is kevesebb kg volt nálam.... Adjunk az önbizalomnak:D Amúgy visszaolvastam és valaki írta, hogy az osztálytársai nem szeretik, nem tudod hogy mi bajuk veled?
4751. lilimia (válaszként erre: 4749. - Browning)
2008. dec. 1. 16:28

Köszönöm :)

Neked pedig jobbulást!!!

4750. lilimia (válaszként erre: 4748. - Megryan)
2008. dec. 1. 16:28

Igen tudom, de ehez szokott a szervezetem meg mindenem :/

Megpróbálok majd változtatni rajta. Sztem ma már csak egy-két almát eszek, és hátha holnap tudok reggelizni :)

4749. browning
2008. dec. 1. 16:06

hihi:Dakk nekem is le kell róla szokni...már sokan mondták de tényleg így van am!ha de 11előtt nem eszel semmit akk aznap már nem valószínű h beindul az anyagcseréd!(ezért reggelim 1 alma)bár ma beteg lettem-vírus-és azt az egy szem almát is kirókáztam:(az ebédet átaludtam,a vacsim...az meg még nemtom,de semmi étvágyam nincs...

EveryBody:milyen napod vt?^^

Lilimia:grat az esküvőhöz!:))biztosan csodás napod lesz akk ápr4.én^^

pussz

4748. megryan
2008. dec. 1. 14:01

Azért veszélyes a napi 1-2 szeri evés, mert egyrészt automatikusan többet eszel mert kiéhezel, másrészt a szervezeted minden egyes dekát el fog raktározni, mert nem tudja mikor kap legközelebb kaját. Ezért híznak azok, akik csak 1 szer esznek óriásit.

Nem okoskodni akarok, hanem a test törvényszerűsége ez.

4747. lilimia
2008. nov. 30. 22:42
Szerintem ha megjött Ádám fizetése feltankolok zöldségekből meg salátákhoz való cuccosokból, meg halacskából.
4746. lilimia
2008. nov. 30. 22:41
Most épp rumos szaloncukrot majszolgatok :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
4745. lilimia (válaszként erre: 4744. - Megryan)
2008. nov. 30. 22:40

Reggelizni nem tudok, ebédelni 2 körül szoktam, vacsizni meg amikor éhes leszek, de van hogy csak vacsizok mert napközben nem vagyok éhes.

Szóval nagyon rendszertelenül étkezem :/

4744. megryan
2008. nov. 30. 22:35

Végül is reggelizni ebédelni vacsizni csak szoktál?

Ha meg mész valahová viszel magaddal tízórait, uzsit olyat, amivel nem kell szöszmötölni: alma, banán, répa, Jó estét keksz, csak pár falat.

4743. lilimia (válaszként erre: 4742. - Megryan)
2008. nov. 30. 22:29

Április 4-én lesz az esküvő :)

Hű hát ez az én kaotikus napjaimba nehezen illeszthető be...Pontosabban gyakorlatilag sehogy :D

Na majd kiokoskodok valamit...De most úgy megkívántam a görögsalátát :D

4742. megryan
2008. nov. 30. 22:27

Ja és a fogyihoz fontos hogy reggel egyél szénhidrátot, az fűt majd napközben, és 5x egyél mindenképpen és igyál sok vizet.

Nekem így lement 10 kiló 3,5 hónap alatt.

4741. megryan
2008. nov. 30. 22:26
Mi a pontos dátum? Majd várjuk a képeket!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook