Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Anorexia és bulimia fórum

Anorexia és bulimia (beszélgetés)

A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.

4950. 20b6a3d99f (válaszként erre: 4947. - Dancegirl)
2009. jan. 19. 17:52
dancegirl te a 40kilódból hova akarsz fogyni??? már így is nagyon sovány vagy!
2009. jan. 19. 17:43
sziasztok! köszi szépen a segítséget :) csak ha meg rendesen eszek (reggeli-ebéd-vacsora) akkoris feljönnek a pluszkilók :S ááh sehogy se jó ez :(
2009. jan. 19. 13:31

Lehet hogy hülye ötlet,de nkem valamikor bejött!

Mérleget kidobtam,vettem egy nadrágot,és próbáltam belehízni! 30 évesen a gyerekosztályról öltözködni azárt már ciki volt!Mikor meg levágattam a hajam,rákosnak néztek!Most is szeretnék visszahízni,de nincs étvágyam!

Sziasztok!

4947. dancegirl
2009. jan. 19. 12:45

hello!

hühha mennyit irtatok és mennyien vagytok!

browing!am pénzt is vittem magammal!!!xD

sanitaria:nem tom mi a kedvenc kajám mert nem tom megennni amit régen meg ettem pfff...megy amugy SEM akarok enni ....

az hogy lehet hogy...én hiztam 1kg-tés tornáztunk éjszaka (lépegetős +felülés 1500)és akkor éjfélkor megmértem a sulyomat és csak 40kg voltam b.nőm is fogyott reggel meg ujra 44kg voltam????

nem értem!!!!!egyébként is volt a suliban is egy csaj aki azt mondta hogy azok a suli legmenőbb srácai a legvékonyabb lányokat szeretik(minnél vékonyab valaki)<--nem konkrétan nekem mondták csak meg hallotttam és én majd ha fogyok akkor....jó lezs!ja és sanitaria mi volt az az oldal?????lécccyyyy.....nnaaaaaaaaa...

na puxxancs

4946. browning
2009. jan. 18. 20:10
én most megettem egy csomó sajtsalátát...meg eetm sütit is úgyh pukkadásig vagyok!XD...
4945. Sanitaria
2009. jan. 18. 19:24

Hát látom ti itt nem nagyon eszegettek, annak ellenére, hogy MI ITT MOST MEG AKARUNK GYÓGYULNI ÉS HÍZUNK!! :)

...viszont az én családom ezen a hétvégén teljes gőzzel ráállt a tömésemre: apu tegnap ebédelni vitt és én annyit ettem, h utána alig bírtam járni :P :D Ma szépen megettem egy adag vasárnapi ebédet és utána tesóm előállt egy extra adag jó lekváros-csokis tejbedarával (mert reggel véletlenül benyögtm, h kivánom és rég ettem már) és mivel mindenki sas szemekkel figyelt, nem tágíthattam, megettem mindet. Persze borzasztó bűntudatom volt, de van már annyi eszem, hogy nem hányom ki, inkább élveztem az ízeket és a tudatot, hogy "na most az egyszer az életben megengedhetem magamnak h egyek, amit csak akarok és hízzak".

Totál büszke vagyok magamra! :)

...viszont így most tuti lemondok a vacsiról, pedig az lenne az igazi, ha valami kis izét még ennék :P

Na gyerünk! Mi a kedvenc kajátok? Feladat: elkészíteni és megenni! ;)

4944. browning (válaszként erre: 4943. - B0bdc28e7e)
2009. jan. 18. 17:14

Hali! a héten alig-alig ettem,merta a barátaim(felügyelőim XD) nem vtak itthon és valahogy nem esett jól semmi...:S:(

TE MIÉRTIS HÚZOD LE A BUDIN A VACSIDAT,TE DRÁGA?!:D nem úgy van h gyógyulsz??(én legalább el se vittem amit nem ettem megXD csak lódítottam 1et h siettem és itthonmaradt...) most ugyebár hétvége van,nem hagyják h ne egyek...vissza is híztam ami lement a hétenXD úgykellnekem...aki gyógyul,ne éhezzen önkéntesen:D szóval!ha nem akarsz kórházat,nem akarsz totálisan beteg lenni,mert ezzel ugye szétcsesződik az ember szervezete:S akkor abbahagyni a nemevést és enni rendesen!!! érteeem?:D:D

többiek:most mindet ez érdekel?úgyse akarunk fogyi...ugyeeeee?:D

ja meg:165/50kg->tényleg nem egy ana súly-.-" (164/48al mondom:D) akkor ana valaki,ha azért úgy nincsen rajta felesleg,és RETTEG a hízástól...és persze nem eszik valami egetrengetően sokat... de ezt ne nyúzzuk már ezt a témát mert uncsi xD tudjuk h vannak az anák,meg mint az emóknál itt is van a "divatana"->wana(rexiás) és ezzel vagdalóznak sokan......(pontpontpont:D) nemlényeg.'gyógyulni kő,ennikő,oszt jóvan:D':D:D(jókedvemvan kicsit,igen:DXD)

2009. jan. 18. 16:57

Jaj Ti! :D

Még el se tudtam olvasni mindent, csak úgy átfutottam, nem tudtam írni mert anyum kiakadt mikor rájött hogy mit művelek a vacsorával XD :)

Mivel sosincs itthon eddig nem vette észre hogy leszoktam húzni a vécén azt amit meg jobbnak látok kidobni a kitnti kukába dobom.

Dancegirl!: Mi történt? Mesélj!

Browing:Te is sokat írtál :) Jól vagy? eszel?

Lili: És te? eszel???

Az újjaknak is ugyanez :)

Pedig annyira akarom mi változott meg bennem?

Talán már nincs miért küzdenem?

Nem akarok megint kórházba menni!!

De valamit tennem kell.

A szüleim támogatnak de szinte alig látom őket. A nővérem dettó. Mosthohanővérem dettó (ő már 20 éves)

Barátok: Minden hétköznap megetetnek, és a mindenhova elkisérnek, elég idegesítő...

Tanárok: Egyszer még a WC-re is lejött velem mert rögtön evés után mentem ki :S

Nah akkor most szépen elolvasgatom amit írtatok:) pussz!

4942. 8f1ddc2679 (válaszként erre: 4935. - Megryan)
2009. jan. 18. 12:29

Szia!

Én egy kicsit ezzel vitatkoznék, vagy legalábbis elmondom, hogy nekem más a véleményem.. Remélem nem gond:)

Szóval. Az általad hozott példa 167/57 tökéletes súly.. 165/50 anorexiás a bmi szerint. Ez így is van, mármint hogy így számol.. de gondolom Te sem egy 167/50 kilós embert tartasz anorexiásnak.. hanem egy, úgy 10 kilóval könnyebb embert. Én 165/50 vagyok, ez persze ingadozik, 48-52 között, de nem tartom magam túl soványnak.. persze, biztos számítanak az egyéni adottságok itt is, kinek milyenek a csontjai.. nem vagyok anorexiás, soha nem is voltam.. persze állandóan küzdök, hogy fogyjak.. de 2 napnál többet sosem éheztem, vagy ha nem is ettem 2 napig, utána bepótoltam mindent.. az anorexia nem ez. Ha 40 kiló lennék, akkor talán lehetne rám mondani, hogy "túl sovány", de így nem. Persze, kövér se vagyok, normális önképem van (szerintem). De a mai szépségideál korában ne mondja nekem senki, hogy egy 50 kilós ember kórosan sovány lenne, ha csak nem 180 centis.. kicsit túloznak az orvosok, vagy legalábbis ráhagynak jónéhány kg-ot, ami persze nem gond orvosilag, de nem árt tudni, hogy ez enyhe túlzás.. vagy aki vékony, és mondjuk kicsit meg is dolgozik érte, az már anorexiás? (nem ehet meg akármit, akárhányszor, akármilyen hosszú időn keresztül, mert bizony jönnek a kilók.. de ez szerintem normális is)

Én csak azt akarom ezzel mondani, hogy amennyiben meg akarunk felelni a mai kor szépségideáljának, és kicsit a bmi-s "normál" súly alá megyünk, attól még nem vagyunk betegek!

4941. Sanitaria (válaszként erre: 4931. - Lilla77)
2009. jan. 18. 12:09

Szia Lilla!

Ne haragudj, de nem adom meg annak a lapnak a címét, mert ott semmi olyan fogyási tippet nem fogsz találni, ami a hasznodra válhat. Azok a lányok éheznek és a saját epéjüket hánytatják ki magukból...

Én amikor fogyni akartam minden létező informácciót hozzáolvastam ehhez a netről (aztán minden ott leírt szabályt meg is szegtem).

Mindenkinek más a szervezete és másképp reagál bizonyos kajákra és a mozgásra is. Csökkentsd a kaját és mellette mozogj sokat, ennyi a titok, csodaszerek nincsenek.

Van itt olyan, aki már felgyógyult az anorexiából/bulémiából vagy legalábbis már elindult a visszahízás útján? Én még nagyon az elején vagyok és szeretném végre felhízni az első kilómat, de nem megy. A karácsonyi időszakban 4szer is volt olyan, hogy jól bezabáltam, és másnapra 1kg-mal többet mutatott a mérleg. Ettől persze rögtön pánikba estem, aztán végül megnyugtattam magam: most ez a cél és megbarátkoztam az új súlyommal. ...harmadnapra az 1kg elpárolgott, mert nyilván csak a túltelített bélcsatorna miatt volt... :/

Tehát összeségében gyógyulásom megkezdése óta 4kg-ot híztam, de 4kiló 2dkg-ot fogytam :P

Hogy vegyem rá magam a tényleges kajálásra?

De lécci ne étrendeket írjatok, hanem lelkileg motiváló dolgokat!

:(

A családom nem nagyon áll velem szóba. Ez mindenesetre nem sokat segít per pillanat... :/

4940. Pirosalma (válaszként erre: 4933. - Megryan)
2009. jan. 17. 20:11

"Egy 5 kalóriát tartalmazó párolt zeller megemésztése 150 kalóriát igényel, vagyis 145 kalóriát veszítünk közben." - ez irreális. Ha létezik is negatív kalória (tehát több energiét használ föl a szervezet az emésztésére, mint amennyi "energia fölszívódik" az ételből), akkor nagy valószínűséggel nem ilyen mértékű.

Részben be lehet csapni, nagyon viszont nem.

4939. Pirosalma (válaszként erre: 4932. - Megryan)
2009. jan. 17. 20:08

A negatív kalóriával természetesen nem lehet becsapni a szervezet, mivel nem a szervezetbe jutó energia számít, hanem a bevitt és az elégetett energia különbsége.

(Az anyagcsere lassulását a szervezet energiamérlegén kívül a szénhidrátbevitel is befolyásolja.)

4938. browning
2009. jan. 17. 19:42

hmm...mi a francnak itt azzal szarakodni h ki hány kg?már úgy elegemvan...úgyse lesz soha senkinek semmise jó.aki alapból gebe az ducibb akar lenni,akin meg van pár kg,nemhogy örülne neki h pl van melle ,hanem hisztizik h ő egy tehén...aki meg pontjó az meg valami másért nyavajog. bocsi...kifakadtam:D énis itt hisztizek,meg rettegek folyton, h atavilág,csak nehogy hízzak egy kilót,attól meg egyenesen bepánikolok h nekem 51kg-nak v többnek kéne lennem...erremeg most ittvagyok,egyre csak érzem h száradok ki,akárhogy is iszok,nem szívódik fel,csak átmegy rajtam kb fél óra alatt... nemtudom mi lesz ebből:S

Lilimia:hogyvagy?még mindig úgy "fájsz"?tudsz már enni??

Every:teveled mizujs?ugye szépen eszel?:)

Dancegirl:hogyvagy?még mindig össze vagy veszve a szüleiddel? minden jót mindenkinek!!pussz

4937. lilimia
2009. jan. 17. 19:10
Ádám most mondott erre az "anorexiás akarok lenni" dologra egy okos dolgot. Az ilyeneknek teljesüljön csak a kívánságuk, aztán majd amikor szondán át táplálják őket, lélegeztetőgépre vannak kötve, és beledöglenek akkor örülhetnek...
4936. lilimia
2009. jan. 17. 17:22

Nem szokásom másoknak rosszat kívánni de az ilyen "anorexiásakaroklenni" elmebetegeknek szívből kívánom hogy éljék át azt amit én nyáron, meg amit most. Pontosan ugyan azt...

Azt hiszem észheztérnének...

4935. megryan (válaszként erre: 4931. - Lilla77)
2009. jan. 17. 16:11
Egyébként a 167 cm-edhez a jelenlegi 57 kiló tökéletes súly, az elérni kívánt 50 kiló viszont már 17-es BMI-vel az anorexiás súlycsoportba tartozik.
4934. megryan
2009. jan. 17. 16:07
Még annyi, hogy a leírt étrendben bármit variálhatsz vagy ehetsz többször is ha szereted, mind negatív kalóriás ételek... bocs hogy hosszú voltam.
4933. megryan
2009. jan. 17. 16:05

A negatív kalóriatartalmú ételek olyan étkek, amiknek a megemésztése több kalóriát használ el, mint amennyit tartalmaz. Az ezekből az étkekből származó kalóriákat a szervezet nehezen dolgozza fel, nehezebben vonja ki. mivel kevesebb kalória dolgozható fel belőlük a szervezet számára, ezért ezek az ételek zsírégető hatásúak.

Például:

Egy 5 kalóriát tartalmazó párolt zeller megemésztése 150 kalóriát igényel, vagyis 145 kalóriát veszítünk közben. így minél többet eszünk belőle, annál több kalóriát használunk el (a meglévő tartalékainkból).

Ilyen zöldségek: spárga, cékla, brokkoli, káposzta, sárgarépa, karfiol, zeller, cikória, chili, uborka, zsázsa, fokhagyma, zöldbab, tök, póréhagyma, saláta, hagyma, retek, spenót, fehér répa, cukkini, paradicsom, paprika

Gyümölcsök: alma, áfonya, sárgadinnye citrom, lime, mangó, narancs, papaya, barack, grapefruit, ananász, málna, eper, mandarin, görögdinnye

egyéb fogyasztó kaják: natúr joghurt, kefír, tej 1,5-ös, halfilé és csirkemell natúran olaj nélkül párolva-sütve, virsli

Próbáld ki, csak egy hetet hogy csak ezekből válogatsz, mellőzve az olajat, kenyeret, tésztát, cukrot, zsírt és meglátod, nagyon gyorsan fogsz tőle fogyni. Ha nem jön be, még mindig elmehetsz éhezni. De a biológiát nem lehet becsapni.

4932. megryan (válaszként erre: 4931. - Lilla77)
2009. jan. 17. 15:58

Próbáld megérteni Lilla a biológiát.

Ha nem eszel, (vagy csak nagyon keveset, pl napi egy almát) akkor 2-3 napig gyorsan fogysz, de utána a szervezeted anyagcseréje lelassul és nem, vagy nagyon lassan fogsz fogyni. Arról már nem is beszélve, hogy ezt bírod 3-4 hétig, lefogysz vele 6-8 kilót, és ezt 2 hét alatt visszaszeded utána, még akkor is ha csak 1000 vagy 1500 kalóriát eszel, mivel mindent azonnal raktározni fog az éhezéshez szokott szervezet. Ezen változtatni nem tudsz.

Ha gyorsan fogyni akarsz, egyél olyan ételeket, aminek a megemésztése a rost-tartalom miatt több energiát emészt fel, mint amit ad. Ha naponta 5x eszel kevés ilyet, akkor arra kényszeríted a szervezeted, hogy folyamatosan dolgozzon-égessen, így sokkal gyorsabban fogsz fogyni mintha nem ennél. Itt egy napi példaétrend, / választható kaják:

R: 1 tojás (főtt, lágy vagy tükör vagy rántotta olaj nélkül)

T: alma/narancs/grapefruit

E: 1 szelet grillhús, párolt zöldség

U: cékla/csalamádé, savanyú ubi/paprika/paradicsom/fejessali/kígyóubi

V: gépsonka/1 virsli/ natúr joghurt vagy kefír

4931. lilla77
2009. jan. 17. 15:17
sanitaria,megtudnád adni annak a fórumnak a linkjét, ahol fogyási tanácsokat osztogatnak?? nekem fogynem kel!!én igazából még nemvok anorexiásnak nevezhető, de eldöntöttem, rohamosan fogyni akarok.bármi áron.ne akarjatok lebeszélni léccike, inkább mondjatok tippeket, h h bírjam ki evés nélkül, és h tudnék a lehető leggyorsabban fogyni, anélkül h hánytatnám magam(azt csináltam, de a továbbiakban mellőznéma hányást) kérlek segítsetek nekem..pl a citrom hízlal?vagy a natúr sima filteres tea???
2009. jan. 17. 14:36

Próbálok én is levest kortyolgatni,mert fázom nagyon!Just one girl!Kérlek próbáld magad kontrolálni,inkább egyél többször kevesebbet! Nálam is így kezdödött,mára már bánom! A fogaimat nem gyöztem csináltatni,a végére úgy legyengültem hogy a fogorvosi székben is elaludtam! Akarod ezt? Örüljetek hogy van aggódó családotok!Nekem a tesóim irigyek voltak hogy ilyen vékony vagyok!

Na pussz mindenkinek!

4929. browning (válaszként erre: 4928. - Sanitaria)
2009. jan. 16. 21:42

benne vok:) gyógyulás!!!:) ha már látod h vékonyka vagy túlzottan is,akkor már az jó jel!:) amit belinkeltél az itt már egy ismert lap:) nagyon jófejek ott is!!:)

most az egyszer nem írok kisregényt mert mingyárt elalszokXD pusszancs!:))jo8! zzzzz:))

4928. Sanitaria
2009. jan. 16. 21:33

Sziasztok!

Most akadtam erre az oldalra és ha jól látom itt végre nem olyan anoerxiások és bulémiások vannak akik fogyásra noszogatják egymást, hanem inkább hízásra! Végre!

Én is beteg vagyok, anorexiás, bár többször hánytattam is magam. Szerencsére anyám nem hagyta annyiban a dolgot és erőszakkal orvoshoz cipelt. Most rendszeresen járok egy pszichiáterhez, bár egyáltalán nem az az ami segít. Sokkal inkább azért akarok hízni, mert már egyáltalán nem menstruálok, vérszegény vagyok, vitamin hiányos, gyenge.... és leginkább mert a szalagavatón minden lány gyönyörű volt, rajtam meg úgy lógott egy csodálatos estélyi ruha mint egy fogason. :(

Remélem itt találok olyanokat akik szintén gyógyulni akarnak!

Egy hete beleolvasgattam egy másik fórumba, aho la lányok fogyási tippeket adtak egymásnak és ennek hatására az akkor felszedett kilóm hamar vissza is ment...

Nem tudnánk segíteni egymáson valahogy? Gyerünk lányok, együnk, mert így semmi jó nem lesz. Ettől nem leszek boldogabb és nem látom a végét az egésznek! Minden időmet és energiámat a nemevéssel való foglalkozás köti le, holott más normál súlyú lányok olyan nagyon boldog életet élnek!

Gyerünk lányok, gyógyuljunk!! :(

Bárcsak egyszerűbb lenne...

Kezdetnek ajánlok egy linket: ana-help.mlap.hu

4927. browning
2009. jan. 16. 19:31

Just one girl:szerintem próbáld meg abbahagyni:) nem érdemes azzal törődni h mit eszel,nemeszel meg mi hízlal meg mi nem,mert csak tönkrevágod aszervezetedet!:s azért jönnek a falásrohamok,mert kiéhezett a szervezeted,felsorolni is rossz lenne,mennyi hiányban szenvedhetsz:S próbálj meg enni RENDESEN,de persze valamennyire fokozatosan emeld az adagot.egyél reggel,délben,este,meg uzsi,tízórai ha jólesik:) és NE számolgass semmit,h mit/mennyit ettél!!!

Lilimia:az én végtagjaim is hidegek,mintha a fagyasztóból jöttem volna kb... próbálj meg enni!azt akarod,hogy mégjobban legyengülj?:S jajj...remélem tényleg hamarosan jobban leszel!!!

ajj...megy a hasam:'( eszek nagy nehezen egy szelet pizzát,erre a francbamár-.-" megint elcsesztem(márbocsi) az emésztésemet úgylátszik:(-.-"

2009. jan. 16. 16:43
Sziasztok! Már régóta olvasom a fórumot de csak most regiztem be, mert a segítségetekre lenne szükségem. Régebben én is úgy fogytam, hogy nem ettem semmit és az hatásos is volt...csak az a baj hogy mostanában zabálórohamok jönnek rám, nem tudom megállni hogy ne egyek, mint régen :( mielőtt nem kezdtem el fogyózni, addig nem gondolkoztam állandóan azon hogy mit egyek meg mit ne...most meg tisztára fölborult a szervezetem, lehet jobban jártam volna ha el se kezdem :( ti hogy álltok ezzel?
4925. lilimia
2009. jan. 16. 16:37

A dr-nőm mondta hogy szerinte most pszichés alapon nem tudok enni rendesen, és szintén a psziché miatt fogyok rohamosan.

Állandóan hányingerem van, jéghidegek a végtagjaim, a matracomon feküdni nem tudok mert fáj, a bordáim csípőcsontom, gerincem kiáll :(:(:(:( És szinte mindig fázok :( A bőröm meg iszonyatosan száraz. Legyen már vége ennek a szarnak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ráadásul most voltam szívultrahangon, és kiderült hogy a szívizmom 1/3-a nem működik! És ha romlik leállhat a szívem!!! Ráadásul csak 27-én tudnak fogani a BEL-en :( Na most nem kicsit beparáztam :/

4924. browning
2009. jan. 16. 16:29

kivel mizujs?Every??hogy vagy?

jajj...totál ki vok száradva,most iszok amennyit csak bírok,18.án(hnapután)mérlegelés(itthon) LEGALÁBB 50-nek kéne lennem:S(46vok)pff...ma se ettem még semmit:( majd vacsira... tegnap is csak megetettek gyak,mert elkezdtek piszkálni anyuék h "már megint fogyózol??,miért csak 1 szeletke kenyeret eszel??!egyél 3-at!!" megettem 2-tXD ma v.mi pizza lesz:S

anonim19:teljsesen igazad van,csak nincs kedvem most enni,de jöv héten kötelező lesz,mert már barátaim is visszajönnek síelésből,és ők ellenőriznek és szó szerint MEGETETNEK,ha kell...:D nah,tanulok.rendetraktam,és most ilyen jógyerek-kitörésem vanXD....pff:D ilyen is csak éhezésnél van(kompenzálom h hazudok,h ettem és h nem eszek:S...)pusszcsi:D

2009. jan. 15. 23:11
Ja és ezzel nem csak magadat teszed tönkre, hanem azokat is akik téged szeretnek. Ha úgyérzed magadért nem is, értük megéri meggyógyulni.
2009. jan. 15. 23:06
Na hát remélem segítettem !!
2009. jan. 15. 23:06

Fúú durva, ahogy itt olvasgatom a fórumot lehet néhány éve én is egyetértettem volna veletek. Tényleg ennyire szörnyű ez betegség, én is voltam anorexiás, a162 cm-emhez nem nyomtam 34 kilót mikor kórházba kerültem. Mindent és mindenkit utáltam akkor, úgy éreztem nem élem túl…. Azóta eltelt 3 év  Sikerült átértékelni ezt az egészet, és belátom h jól döntöttek a szüleim mikor kórházba vittek.

Én nem mondom senkinek, h egyen, ezt mindenkinek magával kell megbeszélnie. Azt tudom tanácsolni,hogy kezdjetek el gondolkozni az életeteken, ne csak a nekajáláson meg a kalóriákon járjon az eszetek. Milyen érzés belegondolni hogy nő vagy, nem menstruálsz, „nincs” melled… egyedül vagy…?. Én tapasztalatból mondom, h rohadt szar.

Kezdetnek vigyél egyfajta rendszert az életedbe, határozdd el, h mikor eszel, mit eszel, készítsd el magadnak a kaját, és próbáld élvezni. Ha nem megy attól még szükséged van rág. Ha naponta többször eszel keveset, egészséges ételeket azzal nem ártasz magadnak. Meglátod milyen szépen fogsz formálódni, egy kis súlyzós edzéssel simán tudod alakítani a tested. Csak ne add fel, tudom h nehéz, de bele lehet jönni 

Hidd el, meg fogod szokni a rendszerességet, eszedbe nem jut zabálni, egyszer csak elfeljted számolni a kalóriákat… És majd kezdesz megnyugodni, látod hízni sem olyan könnyű.

És ha jól esik,és eszel, és jön a lelkifurdi, győzd le, ezt is magaddal beszéld meg. Hát kell nekünk tökéletesnek lenni? Bele kell pusztulni a koplalásba? Ne ebbe légy sikeres! A vágyaid, céljaid megvalósítására törekedj, az is annyira jól fog menni mint a nem evés. Aki anorexiás, vagy volt tudja, h rettenetes nagy akaraterőnk van, amivel halálra is lehet éheztetni magunkat, és sikeres,boldog életet is lehet élni 

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook