Anorexia és bulimia (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
1fiam van!Kórházba biztos hogy nem fekszem be!
Holnap megyek megint pszichológushoz,talán ez jobb lesz! Megakarok nyárra gyógyulni,hogy a gyerekkel élvezzem a szünidöt!Tavaly csak feküdtem,inkább fizettem a babysittert! Nem sok jutott belölem!Tanulj aztán! Pusssz!
Próbálgatok,jelenleg nem megy! A fiam még kicsi,a környezetem meg csak ilyen vékonyan ismer!
Bulimiás koromból megutáltam enni! Allandóan az van a szemem elött,mikor kihánytam a kaját!
Szép emlék!
jajj...
Felicitas:szerintem próbálj meg többet enni,mert vészesen vékonyka vagy:s 15,62-es a BMI-d!ez miért nem vészes??tuod mennyinek kéne lennie LEGALÁBB?18(esetleg 17.5)de az a minimum minimuma...!sztem menyj el dokihoz:s az lenne talán a legjobb... a párod(van?) vagy a gyerekeid nem érdeklődnek,miért eszel annyit mint egy kismadár??:) ez nem jó példa szegényeknek:s főleg,ha lányok,még azt hiszik majd,hogy az az ideális ha nagyon keveset eszik v.ki és naon vékony:( (én anyum is "folyton" fogyózik,de ő mondjuk naon kövér:s...az is jó példaXD)
Dancegirl:te is jó vagy:D nem pénzt viszel,hanem törülközőt meg kutyakajátXD bár már eleve h elszöksz:s ne találj ki ilyeneket!:s inkább vigyázz magadra,aztán próbálj összehaverkodni/kibékülni a szüleiddel...sokat segít:)
nah mennem kell tanulni,ma ettem egy abonattet(27kcal),anya tegnap belémtömött 2lekvárospalacsintát:( de még így is 46és egy icipici vok(pár deke minusz...) nah tanulnomkell,vagy 2-es leszek fizikából!:'( ma matektanár is baszakodott velem...elegemvan:@ :'( pussz!mindenjóót!
juuujjjj..tegnap elindultam elszökni:a 2kutyámmal(déloroszjuhászkutya,pekingipalota)fogtam egy táskát rektam bele 3 törcsit meg kutyatápot meg egy plédet enyi.azt el is indultunk már elég messze voltunk (épp azon gondolkoztam hogy majd vmi lakatlan házban megszállunk meg minden az járt a fejembe hogy:dejó sikerült elszökni)erre ott jön velem szembe a szomszéd aki (mondta neki anyám hogy ma kmajd otthon leszekl azt mosogatok stb..)erre megkérdezi tőlem:-Szia mitcsinálsz?
énn erre véletlenül rávágtam:-Elszökök!
aztán haza rángatot azt most visznek a suliba kutyát is csak ugy vihetem ki sétálni ha jön velem a hugom és szoba fogságba is kerültem emiatt! tök szar!
na azt hogy előtte mi volt az már egy másik történet!
de erre most nem érek rá!
akkor pusszancs nektek bye:Szandee
Browning: az a 2 palacsinta nem is rossz :) ügyi vagy.
Felicitas: nem segít az hogy a gyerekednek ne adj rossz példát? Vagy még kicsi? Vagy hogy azért enni, mert őt fel kell nevelni?...
jajj:S megint összecsaptak az emberek feje fölött a hullámok...:s?
Dancegirl:mi történt??tarts ki!nem éri meg meghalni:(!!
Felicitas:voltál kórházban?hány kg,cm vagy? ugye gyógyulni akarsz?:) mi segítünk!!:)) pussz
ja...ma egyabonett és anya miatt 2 palacsinta-.-"
szijasztok!
nah énmost valahol eltünök aztán majd nem nagyin fogok irni majd azután valahol rám talál a halál és velejön a nagyon anás Kaszás!!!én szertek mindenkit de most inkább várjn rám a halál/bujdosás(is jó) aztán az élet ugysem nekem valo és majd egyszr elballagok a kaszásal aki izony tudja ám mi az ana!!!
na pá...:(
Magyarul már megvan a második kötet fele, és folyamatosan fordítják, küldik nekem, de túl jó a könyv, én pedig túl kíváncsi vagyok. És ha angolul olvasom sokkal jobban leköti az agyam.
De azért majd szólj ha megszerezted, mert a csajok lassan haladnak :P
A másodikat áprilisig még nem is olvashatod, mert csak akkor jön ki. Én most a harmadikat olvasom. És közben hallgatom a filmzenét :)
Gyakorlatilag állandóan olvasok, mert ebbe a könyve nagyon jól el lehet merülni. Sikerül benne elbújnom.
Ügyes vagy hogy nem vagdosol mostanában!!! Ha meg rádjön a hoppáré akkor vedd elő a Twilightot, és bújj bele :)
Tegnap sikerült egy kis borsófőzeléket ennem. Tudtam értékelni :)
Mostanában az alvás sem megy. Csak 2-3 órákat sikerül aludnom, de hűségesen hallgatom Bella altatódalát :) hátha...
cyasztok!
nem taliztam még olyannal nem olvastam még azt a könyvet de bizti jó lehet budapeten lakom és a télleg jó lehet ugy és nem is tom kb. 5 nap vagy több mert az még az elején volt és akkor még nem voltam el fogyva testileg sem lelkileg azt enyihhh...am most ebben a 2 napban én sem ettem mert amikor beteg vagyk nincs kevdem enni sem...
ja és a 100% ana csajt elhiszem hogy elég sokan meg nézik...ja és egyszer én is cejiznék talizni egy ana fiuval...:P
ja ma voltm bent a töri könyviim ért a suliban azt mi volt?meg álit egy 3-4.-es féle kiscsaj (picit duci de nem baj ari)megkérdezi :hogy kell nagyon vékonynak lenni...öö..monyuk nimt te!?
én abban a pillanatban majdnem eláéjultam majd ki este a szemem mondtam neki:tudod ez egy bettegség pfffuj és ilyen nem szabad lennni mert undoritó és rossz! aztén végül mentem tovább az meg ott állt egy darabig...
na puxxx
istenijó a könyv:D még amásodikat nem olvastam,az elsőt meg még nem vt időm végigolvasni:( de ma befejezem!!már csak kb 50oldal(az semmi xd)
EGYÉL!próbáld meg legalább... :) tényleg jó az olvasás:)meg esteleg még v.mi zene is mehet mellette,és akkor már az olyan megnyugtataó!
am már jórég nem vagdostam!:))meg még mindig/már megint szeretethiányom van:( nah mindegy,nem nyavajgokXDXD pusszancs!minden jóóóót!:D
am tök jó beteg vok csak már uncsizok!
de olyan sokan szemétkedtek velem na mindegy az már mult őrlök holnap már mek suliba azt ma meg jönnek át egy csomoan hát az is komoly lesz ...
téleg van három totál nem életbe vágo kérdésem!:
1.Ti hol laktok?
2.Találkoztatok már anás vagy miás pasival?
3.Mi a jóbb az ana vagy a mia?(mert sztem az ana jobb mert ott nem teszed tönkre a szerveidet a hányásal pfffff...)
na mind1 pussz szandeee
5x olvastam a Twilightot, és még csak egyszer a New Moont (második kötet). A filmet is láttam de az gáz...
Most állandóan olvasok hogy ne kelljen gondolkodnom :/ Elég pocsék állapotban vagyok. Ma nem gyengén szétvertem a kezem a csempén :( És az evés...Pff...
Ne fogyózz megint! NEm fogsz tudni megállni megint jó ideig! Kérlek ne!
asszem ezek a megingások:s...
pl hogy ma még egy falatot sem ettem,csak 1l fekete meg 2-2.5dl hibiszkuszteát ittam. .....-.-"
am kixsit nem értelek titeket mert egyik nap :egyik mondja egyél már !, másiknap másik mondja egyél már!!
aztán ez csincsinezetek ......<--- na mindegy már nincsen kedvem irni
szijjasztok!
nossz hát akkor a szüleim...nah ők volt amikor már szoltak hogy egyél már stb...meg most azt mondtam hogy fogalam sincs...xDamugy meg az anyám ha megkérdezi mit akarok én azt mondom hogy hazamenni akkor ő oda megy az orvosokhoz kicsit kiabál is netán aztán azok mag talán filnek is tőle ...pff
browing nosnem köll fogyi mge hát ilyet ...ja és ha meghalsz seérdekelhetné minket jobban nah ennyi ja és mérpont annyit mér nem pl kevesebbet monnyuk neked söm köll gondoly bele ha nagyon nem birod utána meg álni és csak fogysz fogysz ... akkor mit csiniálak hát akkor menyek be a kórházi ágyadhoz azt dobjak pusszancsot amikor már járni sem tudsz????hmmm...?????am amikor én pici voltam és annyit hánytam kb.3.-os koromban én is voltam ben 5 napot csak infuzión akkor kb egy éjszaka alatt fogytam 2 kg-t a 27 ből nos az sem volt jó ja meg a kutyán nem voltott tejesen kibuktam azt ott ettetem a korháznak a kuyáját mert enni nem tudtam pfff..
noss every én is imádok táncolni!!!te mit tancilsz???am én álllatorvos .. de amikor kicsi voltam azt mondták hogy csak a müvészetel /rajzolással kellene foglalkoznom táncot én azénem választanám mert az olyan mint a szinészet ki tudsz beőle öregedni!!!!!
jah és bizti a powerpuffemo meg olyan sikeres átverő művész lett hogy ilyen alantas népséggel már nem is beszél LoL :D
no cijjasztok cajok!!!pux
Browing!!
Nem hinném hogy fogynod kéne csak hízni és hízni és minket nagyonis érdekelsz vili? :)
A művészeti egyetem klassz légy büszke rá és vállald fel!!!
Az én szüleim kitartottak az mellett hogy én ügyvéd leszek.. nah persze nekem teljesen más elképzelésem van a világról mint nekik de ők nem neheztelnek ezért rám de azért ezt nem haggyák ki: '"Bezzeg ha ügyvéd lennél!!!"
Nem tudják felfogni hogy a tánc a mindenem :S
De kénytelenek lesznek.. :D
huh...tegnap nem tudtam írni,mert itt vt tesókám,éshát azért nem akarok "lebukni" xD meg am elaludtam este 8(!!!)kor!há most mondjátok már meg...-.-"xD annyira kimerült vok,és annyira kifáradtam ebben az gész vacakban...h tanuljak jól,jegyek jól(mikor anya az általánosnál is kibírhatatlanabb,morgósabb,kötözködősebb)stb stb...az senkit nem érdekel h engem mi érdekel,mit akarok-.-" ha egyszer lenne merszem és bevágnám h művészeti egyetemre akarok menni...chh kitörne a hiszti xD.de majd egyszer az is eljön:D már csak alig 4év!elterveztem h jövőhéten fogyok 3(!!!)kilót.leszarok mindenkit és lefogyok.csak 3-mat.úgyse veszi észre senki.haverjaim síelnek,más meg úgyis szarjale mivan velem...ennyi.csak bírjam ki:D nem estem vissza.nyugi.:)csak kipróbálom h úgy milyen... ja!ki olvasta már a Twilight(Alkonyat)-ot?csodálatos könyv!!!2.nap és már többmint 400oldalnál járok:D
Every:ne add fel!miért akarod feladni?már olyan szépen haladsz!!
Lilimia:hogyvagy?hogy mennek a dolgok?jobban vagy már?
Dancegirl:most mit mondtál a szüleidnek?miért ájultál el?a dokik hogyhogy nem tartottak benn?(engem bezzeg mikor kiszáradtam-.-pff...1hét)vigyázz magadra naon!!!!pussz
Vigyázz magadra te lány!! Nehogy kórházban végezd én mióta kiengedtek is néha rémálmaim vannak róla :S
Nem tudtam enni már úgy voltam vele hogy feladom..
De hála a szüleinek Lilimiának :) ma már kicsit optimistább vagyok csak olyan hosszú még..
Browing: hogy s mint?
Dancegirl:Ténleg vigyázz magadra és egyél!
Lilimia: Hogy vagy már?
Power......: Még mindig irányítgatod az embereket?
Puszi neketek
Aztán írjatok!!
Hello!
nem nem az öngyikosági kisérlet hanem a szüleim ahogy elváltak majd ujra....
én cicgizni nem cigiztem de kiprobáltam többször is kb 11 éves kormban elszivtam egy egészet a barinőmmel ő is egyet én is egyet pfff...meg voltunk ugyanazzal piromániások...de ő nem ana...
am elájultam otthon mert péntek-szombat nem ettem azt szombaton meg vittem a ruhákat teregtni nézem közben a tv-tmegyek megyek azt ott volt valami abban megbotlottam elesetm feleakartam álni erre valamitől ujra ugy vissza estemhogy nem éreztem a fejem azt utána fagalmam sincs mi volt majd ott voltam egy kórházban... maj végül haza mentünk és kidezült hogy amiben elesem a kutyának valami hlye játéka volt az meg jött oda hozzám (amikor elestem) hogy kiszedje alolam ajátékát csak azé jött :D LoL
Am Evy mit nem tudsz???
További ajánlott fórumok:
- Vékony, vagy átlagos testalkatú lányok! Zavar titeket, hogy állandóan anorexiásnak neveznek?
- Miért lennék anorexiás?
- Unokahugomnál anorexiára gyanakszom, kihez forduljak, ki segíthet?
- Alig egy éves kislánynál anorexiát állapítottak meg. Volt-e valaki ilyen helyzetben?
- Evés zavarral küzdők fóruma. Bulimia, anorexia, kényszeresevés stb.
- Az anorexiások ugyan éheznek, de nem éhesek?