Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Anorexia és bulimia fórum

Anorexia és bulimia (beszélgetés)

A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.

5580. Borsa (válaszként erre: 5578. - Hotdog68)
2009. ápr. 20. 10:32
Szia! Ugye letettél már a drasztikus fogyóról???
5579. Borsa (válaszként erre: 5567. - Browning)
2009. ápr. 20. 10:30
Browning, ne legyél már hülye! Egyenes út a kórházba. De ha ezt akarod ... Küldök egy hatalmas se**berúgást. Most megérdemled!!!!!
5578. hotdog68
2009. ápr. 20. 10:29
Üdv. Borsa!!
5577. hotdog68
2009. ápr. 20. 10:29
lilímia!! Megtaláltam a videot a hétfő reggeli műsorról. Nagyon jól sikerült. Te nagyon szép lány (asszony) vagy és Rumi, egy csoda. Komolyan ahogyan beszéltél róla és közben mutatták a kutyus arcát, kicsordult a könnyem. Vigyázzatok egymásra, mindketten csodálatosak vagytok!!!!
5576. Borsa
2009. ápr. 20. 10:28
Lilimia, láttalak reggel, még mindíg egy csoda vagytok Ti ketten Rumival!
5575. hotdog68
2009. ápr. 20. 07:52
lilímia sajnos lemaradtam a reggeli nagy gyerek hajkurászás közben a a hétfő reggeli műsorról. Nem tudod hol lehetne megnézni felvételről??
5574. 1e44dd72bb (válaszként erre: 5572. - 9183e5be3e)
2009. ápr. 20. 00:17

Szia!

Bocsi,de megkérdezhetem,hogyan gyógyultál meg?

Előre is köszi!! :)

5573. fadigflo (válaszként erre: 5567. - Browning)
2009. ápr. 19. 14:38
Ettől nem hízol nagydarabra :))) Ez így napi szinten kb. 1000-1500 kcal, ami amúgy is kell. Kell még neked 3 kiló, minimum. Örülj, ha hízol. Ha fogynál, izomból fogynál valszeg :(
5572. 9183e5be3e (válaszként erre: 5566. - Lilimia)
2009. ápr. 19. 14:26

Háát egyszerűen azért nem érti meg a legtöbb ember, mert nem bulimiás, vagy anorex, ortonex, stb...

Húúh én voltam benne pár évig,szóval értek minden szót amit az ezzel küszködők mondanak itt ezen a fórumon. Ez lelki betegség, semmi más....de egy elég sz.r lelki betegség

De hálisten 6 éve tünetmentesen kigyógyultam belőle.(lekopogom, soha vissza ne jöjjön....rémálom....őrült egy életvitel....)

5571. browning
2009. ápr. 18. 21:26

A bulimia szövődményei rendkívül súlyosak, akár halálosak is lehetnek. Jellemző, hogy a fogorvosok könnyen felismerhetik a betegséget, mivel a sok hányás miatt a gyomorsav roncsolja a fogzománcot és a fogínyt. A gyomor egy erős roham esetén átszakadhat, ha nem bírja a hirtelen, súlyos terhelést. Az ismétlődő hányás a nyelőcső gyulladását, vagy szűkülését okozhatja, ami szintén lehet életveszélyes állapot.

A hashajtók gyakori szedése okozhat véres hasmenést, fehérje-veszteséget, hasnyálmirigy-gyulladást. Az erőlködés következtében fültőmirigy megduzzadás jelentkezhet. A gyakori hányás okozta nagy vízveszteség kiszáradáshoz, a vesék és a húgyutak elégtelen működéséhez vezethetnek. Káliumvesztés miatt szív-ritmuszavar, érrendszeri és keringési problémák léphetnek fel.

->most találtam...sztem hasznos tudni...

5570. hotdog68
2009. ápr. 18. 18:00
Figyeljetek csak! Ez nem olyan fórum, hogy azok vannak itt akik gyógyulni akarnak? Hát akkor tessék gyógyulni. Mi az, hogy kihányod a kaját? Ejnye Csillag. Milyen gyógyulás ez? Mi lesz a vége?
5569. browning (válaszként erre: 5564. - Csillag20)
2009. ápr. 18. 17:48

tényleg ne hányj:S nagyon szar dolog...

szerintem,ha már tényleg mindneki mondja h túl sovány vagy akk lassan már nem kéne fogynod:)

csak nekem menne úgy:( rohadt hétvégék...mindig keresztbe tesznek-.-"

szal.khmm...egyélcsak:) ha nem is rögtön spagettit,de azért valamit mindig:))

5568. hotdog68 (válaszként erre: 5567. - Browning)
2009. ápr. 18. 17:15
browing, csak így tovább. Végre! a gyógyulás útján haladsz. Eszegess szépen lassan, keveset, apránként. Sok gyümit. Te még fiatal vagy, fejlődésben a szervezeted.
5567. browning
2009. ápr. 18. 17:03

megint olyan bűntudatom lett a kajától:( mostmár azért rókáznék legszívesebbenXD ...kipróbálom jöv.héten h milyen 3 teljes napig kaja nélkül :D:D hétfő-kedd-szera remélem h összejön.gyűlölömmagam^.^ énatehén. bazz 51kg...meghalok.borzalom:(( és csak tömöm a pofám...:(( rggeli:egy szelet pizza, ebéd:egy kistál lebbencsleves(alig v.mennyi tésztával:P) meg egy csirkecomb natúr rizzsel, meg 1kissebb szelet süti és uzsi:3zaboskeksz vacsi meg majd müzli lesz. ahj....nemtudja vki h ez hány kcal ?*-* megint megbolondultam^^

csók:D

5566. lilimia (válaszként erre: 5564. - Csillag20)
2009. ápr. 18. 14:33

Hogy miért nem érti meg senki?

Azért mert nem értik hogy képes egy ember kínozni magát. Merthogy a koplalás önkínzás.

Miért nem fogyókúrázol okosan? Mellé egy kis sport, és még formád is lesz!

A sporttal úgy alakíthatod a tested ahogy akarod!

MAjd folytatom, de most rohannom kell, mert itt van Édesanyám, megyünk injekcióra.

5565. 6ecff55bc6 (válaszként erre: 5564. - Csillag20)
2009. ápr. 18. 14:28
Szia! Ha tényleg nem voltál éhes, akkor...szóval egy idő után csak megéhezel. Szerintem ha valóban nem tudsz enni ott (én se szeretek nagyon máshol enni, suliban se szoktam), legalább valami gyümölcsöt. Tésztát én se eszem, viszont a hánytatással vigyázz, elég veszélyes...ugye nem akarod, hogy a fogaidat teljesen szétmarja a gyomorsav? Én néztem pár fogsort neten-akik hánytatták magukat, és pár hónap után is pff eléggé elvette a kedvem a hánytatástól...de a nyelőcsövedet is tönkre teszed. Ha már vért is hány az ember az már nagyon súlyos- de ne akard megvárni ezt...Egy ideig lehet, hogy úgy érzed, hogy ez jó én is reggel 173/49,4 voltam- és klassz érzés, de...tanulok, muszáj koncentrálnom, ehhez meg kell a kaja :/ meg máshoz is...
5564. Csillag20
2009. ápr. 18. 13:55

Sziasztok, nagyon kivagyok most, mert tegnap dolgoztam és már a munkahelyen is mindenki azzal volt elfoglalva, hogy nem eszek, de éhes sem voltam...tényleg...aztán ma párom szüleinél ebédeltünk és spagetti volt, már kb fél éve nem ettem tésztát, de muszáj volt, erre hazajöttem és meghánytattam magam, pedig már egész jól bírtam, de nem tudom elviselni, hogy kaja van bennem... persze senki nem tud róla, csak látják, hogy nem eszek és fogyok, de nekem ez így jó, miért nem érti meg senki?

Ki hogy van?

EveryBody: Jó utat és érezd jól magad, és egyél...

Lilimia: nagyon jó volt olvasni a történeted, és ez a kutyus tényleg egy ajándék neked, így tovább

5563. 6ecff55bc6 (válaszként erre: 5549. - Browning)
2009. ápr. 18. 09:27
Én is így szoktam néha, egy ideig alig eszek, aztán kezdek visszatérni a normális kajálásra, változó...én mindig azt mondom magamnak, hogy pár nap alatt elérem a kívánt súlyt, aztán azt próbálom tartani, leállok.
5562. hotdog68
2009. ápr. 18. 09:16
158cm
5561. browning
2009. ápr. 17. 18:08

Hali!:)

ettem.juhéXD rengeteget ettem :( és nagyrészt édeset-.-" mostmeg hányingerem van.de ez csak azért vt mert kiéheztemXD hnap már normán eszek...de mondjukk betápláltam egy répát is:D tök fini:D meg am zabos keksz vt az édesség meg 2.5szelet sütiXD(anyasütije:D) meg eg kicsi pároltzöldség...anyáét megkóstoltam:P candidás és tökjó kajákat eszik *-* nekem meg alig akar adni :'D

Lilimia:szerintem ez egy ajándék a sorstól ez a kutyus:) szükségetek van egymásra :) engem malacka vidít fel mindigXD de jajj...ő folyton éhesXDXD...

Every:nagyon jó utazást és vigyázz magadra és egyél szépen ott is:)) és vigyázz magadra és hiáynoznifogsz <3 jajj ^^ érezd magad naonjól!!anglia csodás *-*

Hotdog:hány cm vagy?o.o sztem nem lehetsz kövér:) nyugi.

Borsa: visszajött a "kajakedvem"

Dance:merrejársz,hol a madár sem jár?:D:) jobb már az új suli?mizujs?nincs semmi probléme,ugye?o.o jól vagy?eszel???egyél:)elájulsz aztán oda a terv:(

am ma legjobb b.nőmmel meg legjobb barátommal kicsit veszekedtünk...a vágások miatt...kíváncsiak vtak h mit 'írtam' magamra-.-" meg ilyesmik...meg ebédet nem akartam enniXD...(szal csak du ettem...)

nah megyek pusssz

2009. ápr. 17. 15:09

Sziasztok Csajok!!!!

Borsa:jó :D Már megnyugodtam, alapvetően mindig nevetek és egyfolytába beszélek (tanárok nem kis örömére) de néha havonta 1X van ilyen.

Ettem, igen ettem Browing: tudom :D Te is egyél ám!!!!!!!!!!!!!!!!

HotDog: Legyen ennél több eszed :)

Már nem hiszem hogy talizunk, de lehet hogy fel tok jönni bár kétlem. Hnap tesómmal münk a divatbemutatójára, ott lesz Szekeres Adrienn is :)

Aztán Vasárnap 3:15-kor meek.

HIÁNYOZNI FOGTOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pusszi, amint tudok jövök!

5559. Borsa
2009. ápr. 17. 13:56
Jó hétvégét, Csajszik, hétfőn jövök, addig legyetek jók!
5558. Borsa
2009. ápr. 17. 13:29
Dancegirl, merre vagy, jelentkezz kérlek!
5557. Borsa (válaszként erre: 5549. - Browning)
2009. ápr. 17. 13:28

Browning, ébredj már fel, a nemevés és a vagdosás nem megoldás ám! Ez a jo - jo evés - nemevés tönkretesz. Hol van az a Browning két - három héttel ezelőttről???? Akkor ettél. Kicsit egyél most is.

Sebek: kenegesd Neogranormonnal (hámosít), és körömvirágkrémmel. Hamarabb eltűnnek. Addig meg bikini + strandkendő a csípődre. Csinos, sejtelmes, és eltakarja, amit el kell.

5556. Borsa (válaszként erre: 5546. - B0bdc28e7e)
2009. ápr. 17. 13:25

Evry, először is nyugodj meg egy kicsit, mélylevegőőőőőőőő. Aztán, nyuginyuginyugi!

Fiatal vagy még, nem állt még be a ciklusod, lehet, hogy azért késik. Késhe az idegesség, és a nemevés miatt is. Van okod rá, hogy aggódj a késés miatt? Van pasid?

Egyáltalán nem vagy kövér! Érted??? Egy gyönyörű lány vagy, aki mindjárt megy Angliába. Ne akard, hogy az utolsó percben lefújják. El ne ájulj nekem a sok pakolásban!!!!!!!

Azt hiszem, addig nem találkozunk, úgyhogy jó utat, érezd jól magad, és vigyázz magadra. Ja, és a jelszó: egyél!!!!!! Na, nem fogsz Angliában olyan jókat, mint itthon, de ez most fontos. Pusz!

5555. Borsa
2009. ápr. 17. 08:38

Hotdog, ne kezdd már Te is!!!!!!!!! Felnőtt okos nő vagy, térj észhez, ha fogyni akarsz azt is ésszel!!!!!!!!!!!!

Lilimia, köszönöm a történetedet, olyan szép! Mutasson ez példát mindenkinek! Az egyik legerősebb ember vagy, akit ismerek.

5554. hotdog68
2009. ápr. 17. 08:14
Gyerekek gáz van! Soha életemben nem voltam 56 kg. Nem tudom mi van a szervezetemben, valami nem jó. L kell fogynom gyorsan 4 kg-t, amíg rám nem nő teljesen. Azt hiszem gyümi hétvégét kell tartanom.
5553. lilimia
2009. ápr. 16. 23:42

Ígérem nem lesz több "ja", ez az utolsó :D

Mindenkinek szép napot holnapra! :)

5552. lilimia
2009. ápr. 16. 23:41
Ja és menjenek a tudjátokhova azok a pasik akik kritizálják a kedveseik alakját!!!!!!!!!!!!!!!
5551. lilimia
2009. ápr. 16. 23:40

Ja, és csak hogy ne kapjak lecseszét, vagy nézzétek az rtl klub-ot hétfő reggel, vagy ne.

(Vasárnap vonat, Pest. Hétfő, 06:45 rtl klub stúdió, Reggeli. Utána állatorvosi egyetem, Ruminak vérvétel, vonat, haza.)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook