Anorexia és bulimia (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
sziasztok csajok! bocsesz h nem írtam mostanába, kicsit sok a dolog! amúgy nem történt túl sok dolog velem! veletek mizu? esztek rendesen?
pusz mindenkinek
Igen, az itthonnal sincs nekem semmi bajom. Csak amikor apumék pl most voltak Törökbe, és még biztos mennek az idén valami hasonló "közelségű" helyre, akkor azért irigykedek. Utoljára Horvátországba voltam külföldön nyaralni, az is nagyon jó volt... És már 5 éve :D :S :(
Holnap műtik a fogamat, úgyhogy egy hétig csak olyat eszem majd, ami átmegy egy normál méretű szívószálon :( És semmi tejeset :,(
Fú nekünk most tök szerencsénk volt, mert mi sem vagyunk vmi csúcsgazdagok, de tesóm pasija, és családja mindig Görögországba mennek, és úgy ismerik már, mint a tenyerüket.
Rábeszéltek, hogy menjünk együtt, mert igy izgibb, meg olcsóbb:)
Végül is úgy egyezett bele anya, hogy azt mondták, "a kaja nem gáz, mert itthon is eszünk, ott is eszünk, csak a szállást kell összespórolni."
És tök igazuk van! Így 120 000-ből 2 hetet töltünk Görögországban!^^
Egyébként sokan mondják, hogy hú nemigaz, hogy megint MO.-ra megyünk, szeretnék már külföldre menni, blabla. De szerintem tök jó belföldön is nyaralni: megismered hazád, olcsóbb, támogatod a magyar turizmust, és tök jó helyeink vannak!:)
Puszi^^
Nemhiszem, hogy mi megyünk valahova, most nem nagyon van rá keret... Talán Balaton a rokonoknál az összejön, meg elvileg elmehetek én is a párommal Pécsre augusztus 20-án, amikor mennek oda zenélni. Én már jó ideje nem voltam sehol, úgyhogy nagyon hiányzik egy kis komolyabb kikapcsolódás. Lehet Pótanyukámmal is megyünk egyet valahova.
És Te/Ti?
Ma frankfurti levest főzök ebédre megint, és palacsinta lesz utána :)
Egyetek Ti is sok finomat!!
Úristen lila muffin! Ejnye de kreatívok vagytok! Én leragadtam a tejbegríznél:P
Váá, hülye vok!
Elmentem dolgozni hőemelkedéssel, és holnap is megyek. Félek, hogy nem gyógyulok meg hétfőre, pedig már nagyon mennék suliba. (nem mintha stréber lennék, vagy vmi, hanem hiányoznak az oszt. társak:)
Ki hol nyaral hétvégén?
Hát igen, a gyomrom fájogat, tegnap este is itt feküdtem egy órát hogy jól legyek, de amúgy minden oké, nincs ok panaszra. Ma megyünk strandraaa :) Most éppen elment a Kedvesem kicsit táncot oktatni, addig kiporszívóztam, hazajön, eszünk, és irány a strand :) Bár azt mondta, nekem kell vezetnem odáig :S Szóval szurkoljatok, hogy ne törjem össze a kocsit :D
Úúú, akkor már majdnem lila!! De ha lesz lila feltétlenül postázd el nekem :D Vagy legalábbis ha tényleg szervezünk valami kis találkozót, na oda lila muffint süss... Lééééééééééééégysziii :)
Én is bolond vagyok most épp, nemtudom miért, úgyhogy akkor már ketten vagyunk.
Többiekkel miújság??
Hogy vagytok? Én még mindig betegen. Meg meleg van-.-" (mondjuk nem panaszkodom, ha esne, az lenne a baj:)
puszi!
örülök h minden jól megy, a gyomrod még mindig fáj?!:S hogy vagy?:)
a pasi az jó h jó!;)
am csináltam muffint, ööö rózsaszín krémet már tudok. ha viszont lilát akarok akk kell még kék ételfesték is. a muffin maga még barna...:D
meg tudok gyrost...imádják..:D anyáék is meg barátom is..:)
ajj kicsit bolond vagyok..:)
puszi victory:)
Vááá, itt punnyadok már hétfő óta.. Összeszedtem ezt a mandulagyuszit táborban, és azóta 4 fal közt ülök. Tornázni meg nem tudok, mert úgy fáj a nyakam, hogy nem jó neki a mozgatás..:S
Mind1, ez jár annak, aki reggel 4-kor sortban és spagettipántosban szaladgálXD
Sziasztok Lányok!
Kivel miújság? :)
Hétfőn voltam gyomortükrözésen Pesten, de nem találtak semmit hálisten. Így már tuti, hogy pszichés alapon van az egész gyomorfájásom is. Voltunk a hétvégén a Kedvesem szüleinél. És végre lettek közös fotóink :) Olyan boldog vagyok, hogy Ő van nekem :)
Kakaobaba, az biztos, hogy semmit ne tegyél meg azért, mert Ő akarja. És itt most nem csak a szexre gondolok, úgy alapvetően. Maradj olyan, amilyen vagy, és ugyis elválik, hogy végülis mi lesz a jó megoldás. A türelem nagy úr, akkoris, ha nem olyan könnyű kivárni, hogy egyértelműen érezd, mi a helyes :)
heh, most beszéltünk msn-en, (élőben nem tunk, mert mandulagyuszim van, és anya beállt házisárkánynak, és nem enged ki- ja a pasi ma képes volt 30 km-t bejönni motoron, hogy beszéljen velem, de nem vettem észre, hogy csörög a teló-.-")
és azt beszéltük meg, hogy amíg depis vagyok, egyszerűen nem akarok senkit, majd ha elfogadom magam. Az tenne a legjobbat neki, ha nyáriszün.ben összeszedne egy csajt, s tapasztaltabban térne vissza szeptemberben.. Az dobna az egóján, meg akkor jobban tudná, hogy "mi kell a nőnek" Esetleg akkor érdekelne.:C
Lili, abba bele se gondoltam, hogy akkor mi lesz a barátságunkkkal, tényleg-.-" igazad van! Ezért is tiltakoztam nagyon, hogy másik suliba átmenne miattam: nekem kell a társasága!!
Meghát tényleg nem a szex az első.. De neki asszem igen.. Most nagyon kanos lett, basszus-.-" fejébe vette, hogy nem megy 3.-ba szüzen.
Szóval inkább megvárom az új tanévet, aztán lecsekkolom, akkor mi van a hülye fejévelX)
jól beszélsz!:)
bár nálunk úgy volt h akik jártak, azok már (idő elteltével, de) egymáshoz szólnak, jól elvannak!:)
nem kell aggódni!:)
mondjak valamit? szarj másokra!:) ez az őszinte, korrekt véleményem és a legjobb amit tehetsz.
velem most az van h történt egy pár doloog(A) óóó IGEN!!!:D lehet az élvezni!:) nem kell először szex...nem ott kezdődik a dolog... ^.^"
ha szereted, nincs mit tenni, el kell fogadni, ha házi az a nyúl, ha nem!:)
Hát figyelj..én sem vagyok híve annak, hogy oszitárssal jöjjünk össze. Nekem az első barátom évfolyamtársam volt, és miután dobott nagyon rossz volt..főleg, hogy mindennap láttam. Az osztályomban is volt egy szerelmespár, de már ők sem járnak,még csak nem is köszönnek egymásnak. Ezzel most nem elkeseríteni akartalak, mert lehet, hogy ez nálatok nem így alakulna, és tényleg nagyon szeretnétek egymást. De te azt mondtad, hogy neked még csak tetszik..Szerintem várj még egy kicsit akkor, ha tényleg annyira szeret mint amennyire mondja akkor vár, és a kis mell sem lesz neki gond. Nekem is kicsi van, és barátomat nem zavarja, mert tényleg nem az lényeg..
Mindenesetre ezt neked kell eldöntened magadban! De ha félsz, akkor ne vágj bele, mert akkor lehet h a barátságotok is abba marad. Ha biztos leszel magadba, és tudod hogy mit szeretnél majd akkor..
Hali!
Fú basszus, az előbb elszóltam magam, minkor kábé vázoltam, hogy nálam minden szép és jó..
Kitaláltam, hogy addig nem lesz pasim, amíg nem leszek normális, erre oszt.kir.en a már 2 éve belémzúgott Fecoval egy csomót beszélgettünk.. és és .. tetszik:S
Össze akar velem jönni, de házinyúl (oszitárs) elvemmel mi lesz? Hogy nem lövünk rá?
Meg tudom, hogy ő a nyáron elakarja veszteni a szüzességét. De mi van, ha lefekszünk, aztán eldob?
Teljesen belém van esve, már azt mondta, ha az a bajom, h oszitársak vunk, akkor átmegy egy másik gimibe.. De basszus, mi van ha összejövünk, és rájon, hogy egy rakás szerencsétlenség vagyok?
És szex.. Basszus, hogy élvezzem, ha egyszer nem vagyok még elégedett a testemmel? Végig arra gondolnék, nem tetszem neki... Meg mondta, hogy neki a kis mell nem jön be... Én meg tök félrevezettem, mert durván push-uppolok.. De ha témázunk, ott már nem tudok trükközni..
De szükségem van valakire, aki szeret.
Mit tegyek?
hello mindenkinek ! :)
Elég rég jártam erre fele, hát látom itt is punnyadás van azért :) Sebaj, ki a szabadba, hisz süt a nap, csicseregnek a madarak ,minden szép és jó.. :)) ! (najó annyira nem szép minden, mert tanulhatok itthon, ilyen szép időbe... aah nembaj, kibirom..)
Hmm... nagyon ismerős az "iskola helyett eszek" c. sorozat :D Velem is ez volt... bár nálam leginkább az volt, meg még máig is tart, hogy leginkább én vagyok az a családból, aki a legkorábban kell.. és hát miért is?!.. azért hogy Drága Leilus megigya a reggeli kávéját a jól megszokott kekszecske mellé... -.- aztán utána hirtelenjében rámjön még az "úúúgy kívánok még valami szénhidrátot" történet, és utána nincs megállás.. :S ugyanez a helyzet ha suli van... képes vagyok 30-40percen keresztül elfogyasztani a "reggeli adagomat" a konyhában... utána ránézek az órára.. b@sszus, X perc mulva már a suliba kéne lennem.. és én itt még tömöm a fejem?! :S
Aztán következik aza elhatározás, hogy : Hmm... hát már nem fogok beérni suliba,najó bemegyek a köv. órára,majd azt monodm elaludtam..
Holott a reggeli készülődésem ugymond az evéssel ment el, ahelyett hogy suliba lennék s ott reggelizénk mondjuk normálisan,kulturáltan.... undoritó :(
Volt olyan is ,hogy szintén igy indult a reggelem... evés, X óráról késés.. Oké,bemegyek köv órára... aztán folytattam az evést, addig ameddig rosszul nem lettem,s nem rohantam wc-re "üriteni"... :( S akkor éreztem azt,hogy "ilyen fejjel" én be nem megyek suliba..anyumnak mondom, rosszul lettem stb, sima ügy lesz.
Az is volt, csak elég sűrűn jöttek elő ilyenkamu "rosszullétek"... és baromira lelkiismeretfurdalásom volt, amiatt mert hazudtam szüleimnek ,s osztálytársaimnak is amikor kérdezték miért nem jöttem suliba.. :( A válaszaim mindig ezek voltak.. vagy ->vírus, vagy:->láz
Ciki... :(
Na mindegy:) Én most amugy elkezdtem böjtölni.. :-) Csak folyadékon élek pár napig... direkt azér,thogy kitisztitsam a sok "mérget" magamból,s evés terén is normalizálódjanak a helyzetek.Mire bejefezem a böjtöt,szép lassan fedezem fel ismét az ételek ízvilágát :) Így hátha (remélhetőleg!) visszatudom fogni magam evés terén,s a bulimia is felhagy.. :-)
Puszi Nektek! Szép napot !
Engem egyáltalán nem zavar, hogy sokat írtál. Sőt örülök neki, hogy reagáltál rá.:D
Én félek megenni azokat a kajákat amiket megkívánok. Szokott lenni itthon mindig vmi kis finomság, én meg azért hogy ne egyem meg, inkább elviszem a suliba és odaadom a barátnőmnek.
Egyébként a legutóbbi falásrohamom után gyümölcsnapot tartottam mert annyira rossul éreztem magam. Irigyellek téged, hogy ilyen jól fogod fel a dolgokat. Alig várom hogy rendbe legyen az elmém. Mert ott vav vmi baj.
Sziasztok!:)
Fú Lili, tök olyan, mintha a számból vetted volna ki a szót!
Én most már nem zabálok annyit, (vagyis nem tör rám annyiszor zabálási roham) először, amikor visszanyertem a normálisnak mondott súlyom, volt, hogy kétnaponta ezt csináltam, sőt, volt olyan is, hogy azért nem mentem be a suliba, hogy otthon maradhassak ENNI... Képzelhetitek mit szólt anya, amikor hazaért, és a hűtő üres volt, és már nem maradt nap amit igazolni tudna...
Na mindegy, ezek a falásrohamok fokozatosan ritkulnak, de mondjuk, ha nem eszem meg azt amit megkívánok, utána tuti hogy még aznap falásrohamom lesz.
Szóval én azt csinálom, hogy eszem, amit megkívánok, akár egy jó étvágyú "normális", s a nap végén benyomok egy kis Rubint Rékát, vagy Béres Alexandrát (de azt is csak annyira, amennyire jólesik).
Így mondjuk nem fogok fogyni semmit, de addig nem szabad szerintem elkezdenem fogyózni, míg nem leszek az általunk áhított "normális".
Mind1, a lényeg, hogy nekem az segít, hogy nem vagyok türelmetlen magammal, és megbocsátom magamnak a hibáimat. Akinek meg nem tatszik, az basza meg:)
Bocsi a regényért, szófosásom volt:P
Pusza!:)
Sziasztok!
Igazából ha vissza akarunk állni rendes étkezésre, akkor először hirtelen feljön majd pár kiló, amit csak a mérleg mutat. Aztán utánna meg egyszer csak megáll egy normális súlyon. Mármint egészséges emberek szerint normálison. Legalábbis nekem ezt mondták :) Szal nem tudom
Tegnap voltam dokinál: levoltam tolva a múlt heti vágós akció miatt, ami jogos, és azt mondta hogy vigyázzak mert bogyót ad. Hát én tuti nem fogom bevennI!!! Sose ettem meg semmilyen tablettát! Meg azt mondta, hogy meg kell tanulni az érzéseimet kifejezni, mert ok hogy a családból azt hozom, hogy befelé kell fordulni meg nem szaabd kimutatni a rossz kedvet, de hogy szerinte ez nem jó, és nem nyavajgás meg sajnáltatás ha beszélek magamról. Hát nem tudom, de egyszerűen nem tudok beszélni senkinek. Belefulladok :S
Mostanában nem eszek valami sokat. Ma ettem egy almát meg kb 5-7 koktélparadicsomot.
Az oszt.kir. nagyon nagyon szuper volt!!! Lett egy egész nagy közösségünk, megszerettem egy csomó embert, imádom az osztályomat! Pénteken sikerült kicsit sokat innom :D de hát ezt megszokták már tőlem :) De nem hánytam! :)
Következő szerdáig elég rázós napjaim lesznek. Akkor lesz osztályozó. Holnap töri, csütörtök biosz, csütörtök koncert,pénteken semmi, szombaton koncert, vasárnap különangol, hétfőn mégegy biosz és matek. És lehet lesz német is :S
Edzésen holnap két új elemet fogok csinálni gerendán :D Remélem sikerülni fog :)
Bocsi a regényért :) Puszi mindenkinek
:( :(
Iszonyat éhség jött rám.. Megettem 3 csomag Jó reggeltet,6 nagy kocka étcsokit, 1 csomag müzlit tejjel, és még egy csomag müzlit. Mondjuk az utóbbi ilyen bio cucc volt de akkor is..És mindezt csupán 1 óra alatt!! Szörnyű!! Hiába éreztem, hogy annyira tele vagyok, akkor is ettem, ettem és ettem. És mi volt utána az első? Hogy menjek a wc-re! Annyira rosszul érzem most magam. Ezt most nem azért írtam le mert sajnáltatni akarom magam vagy ilyesmi, hanem mert végre van hova kiírni magamból. Én mondogattam itt, hogy milyen happy minden, erre meg...Mondjuk az utóbbi napokban nem igazán vagyok jóba az anyukámmal, és nem érzem magam boldognak.Lehet hogy a kajával próbáltam ezt az egészet letudni..De hiába, ha utána meg szörnyen érzem magam!
Bettus mit ettél a hétvégén hogy ennyire rosszul érzed magad? Bűtudatod van a kaja után? Nekem is így szokott lenni. Annyira rossz, hogy a kaja az egyik legmeghatározóbb része az életemnek.
Másoknak milyen könnyű lehet..
Bocs a depis hangulatért!
Sziasztok!
Nem vesztem el, csak szükségem volt pár nap nyugalomra. Egyszerűen már mindentől kiborultam, és úgy gondoltam, hogy megint muszáj önzőnek lennem, és bevennem egy marék laszarom tablettát.
Most talán már sikerült kicsit összeszednem magam, de még labilis vagyok. De élek...
További ajánlott fórumok:
- Vékony, vagy átlagos testalkatú lányok! Zavar titeket, hogy állandóan anorexiásnak neveznek?
- Miért lennék anorexiás?
- Unokahugomnál anorexiára gyanakszom, kihez forduljak, ki segíthet?
- Alig egy éves kislánynál anorexiát állapítottak meg. Volt-e valaki ilyen helyzetben?
- Evés zavarral küzdők fóruma. Bulimia, anorexia, kényszeresevés stb.
- Az anorexiások ugyan éheznek, de nem éhesek?