Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Alvásparalízis ..átélted már? "Élménybeszámolók" fórum

Alvásparalízis ..átélted már? "Élménybeszámolók" (beszélgetés)

❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
471. Perla del Mar (válaszként erre: 467. - EVILI3)
2015. ápr. 28. 00:51

Köszi! A könyvet keresgélem majd,edig csak olyan oldalt találtam, ahol megvenni lehet , iletve pár sort amiben leírják a nyitó imát és a zárót.

Képzeld megnéztem a meditációt és ez az amiről én is beszéltem! Valószínű tényleg nem a legjobb a krónika olvasásához, hisz beszél is közbe. Viszont , ami miatt nekem ez nagyon jó az az amit meséltem, mielőtt leérsz a könyvtárba van egy olyan rész, hogy olyan dolgokat is láthatsz, amivel nem vagy kapcsolatba és én ott a halott kutyámmal "találkozom." megcsináltam megint ezt és éreztem is,hogy mosolygok ennél a résznél.

Kipróbálom, amiket írtál én eddig csak irányítottakat csináltam.

Pozitív gondolatosnak irányítottnak jó a titok gazdagság meditáció.Az is theta állapotba visz, na ennél volt, hogy bealudtam.

470. Perla del Mar (válaszként erre: 468. - EVILI3)
2015. ápr. 19. 23:27
Ebben sok igazság van, amit írsz! én sem értettem azzal egyet sose, hogy a gyerek miatt nem elválni. Szerintem a gyereknek az a rosszabb , ha azt látja a szülei folyton veszekednek! Tapasztalat sajnos én így nőttem fel .
469. d7ba7bf7ff (válaszként erre: 466. - Tira Misu)
2015. ápr. 19. 13:06

A kegyelmi állapot olyan, mint a Gondviselés. Az isteniből ered. Mondjuk mint az anya, aki először beszélni tanítja meg a gyermekét, nem rögtön a szavalóversenyre küldi. Tehát teljes mértékben a törődés az alapja.

Például a Nap fénye is kegyelmi erő. Folyamatosan árad, de nem mindenki fogadja be.

468. EVILI3 (válaszként erre: 463. - Boby001)
2015. ápr. 19. 11:21

Ne aggódj, nagyon nehéz manapság normális lányt/pasit találni. Ellentétben sok emberrel, én azon a véleményen vagyok, hogy nem érdemes kompromisszumot kötni, és csak azért együtt lenni/élni valakivel, mert ez a szokás, elvárás. Még mindig jobb egyedül, mint egy rossz kapcsolatban, és ha nehézkesen, megalkuvásokkal kezdődik, az később, csak rosszabb lesz. Egy rossz kapcsolatban csak tönkrementek folyamatosan, sőt ha még gyerek is van, ő pláne.

A saját tágabb rokonságomban és láttam, másoktól is hallottam, hogy többen meghaltak elég fiatalon rákban, akik rossz házasságban a gyengébb, elnyomott felek voltak. Nyilván nem véletlenül.

467. EVILI3 (válaszként erre: 461. - Perla del Mar)
2015. ápr. 19. 11:12

Nem szoktam ilyen vezetett meditációkat csinálni, legalábbis még eddig nem. Rákeresek a neten egy meditációs zenére, ahol csak zene van, nem beszél senki, így jutottam el olyanokhoz, amelyek a théta agyhullámokra juttatnak el, ebben az állapotban lehet azt érezni, mintha nem is lenne tested, és teljesen kikapcsol. Javaslom, próbáld ki, biztosan segít a gondolatok lecsillapításában. A keresőben a "theta meditation music"-ra keresve sok találat lesz. Vannak más frekvenciák is, azok meghatározott csakrákat tisztítanak, mostanában ezeket csinálom sorban, minden héten mást egyre följebb haladva.

Az Akasha krónikáról én is olvastam, érdekes lehet belelátni, bár biztosan sokat kell ahhoz is fejlődni. Rákerestem erre is az interneten, a youtube-on találtam egyet, bár az csak egy negyedórás, nem biztos, hogy a legjobb. Viszont az egyik oldalon írtak egy könyvről, Linda Howe: Akasa krónika címmel, ebben leír a szerző egy meditációs technikát ehhez a krónikához. Letöltöttem, de nem olvastam bele, mert most egész hétvégén dolgozok itthon:-(, de ha ráérek elolvasom azt is.

2015. ápr. 18. 22:16

Légyszi valaki magyarázza meg nekem, mi az a "kegyelmi állapot"?

Meg egy másik dolog is felkeltette a kíváncsiságomat:Írta lentett valaki, hogy narancssárgás fényben látott mindent, mikor meditált.Én nem szoktam meditálni(nincsen ahhoz türelmem), viszont volt párszor testen kívüli élményem és én olyankor kékes színű fényt láttam a tárgyak és emberek körül,bár az is előfordult, hogy ez a "belső fény", nem volt kürülöttük kifejezetten látható, de a teljesen elsötétített szoba ellenére valahogy mégis rendesen láttam mindent. Lehet ennek valami magyarázata, jelentősége?

465. d7ba7bf7ff (válaszként erre: 463. - Boby001)
2015. ápr. 18. 03:32
Kérdésben sokszor ott a válasz.
464. d7ba7bf7ff (válaszként erre: 463. - Boby001)
2015. ápr. 18. 03:31
Igen, nagyon sokszor kegyelem, hogy tudsz magadra időt fordítani, és amikor rendbe vagy, kapsz mondjuk egy hozzád méltó társat. Mert mondjuk egy kifinomultabb, igényesebb lélek vagy. És akkor közös célok jönnek létre, valami magasabbrendű fényében. Nem fecsérlődik el a drága idő frusztrációra, egoisztikus párharcra.
463. boby001
2015. ápr. 18. 03:00
érdekes, nálam se jön már több mint egy éve egy normális lány se. igaz, hogy én is koptattam párat mert nem jött be, de az igazi még várat magára. most lenne egy, de tojik rám, hiába a közös szimpátia :D de én ezt a sorsnak tudom be, nyilván úgy tudunk fejlődni, ha nincs senkink, aki plusz energiát venne el, mert egy kapcsolat figyelmet és törődést igényel. így viszont valóban több időm van olvasni, fejlődni, lehet, hogy előbb a lelki fejlődésünk az első, utána jöhet majd valamikor a lány/fiú az életünkbe...
462. Perla del Mar (válaszként erre: 459. - EVILI3)
2015. ápr. 18. 01:13

Nagy általánosságban engem nem kedvelnek a pasik. Mikor jártam az egyetemre még volt Iwiwem ,facem ezeket bejelöltem a csoporttársakat nem egy nem kettő visszadobott fiúk természetesen. Barátnőmnek volt egy kuponja beültünk egy teára. Jött a pincér engem meg sem kérdezett ,mintha ott sem lettem volna! Előfordult az utcán utánam kiabáltak , de ronda vagy ... .

Akit meséltem,hogy aki tetszik a minap összetalálkoztam vele a hipermarketben és mikor meglátott meglepődött majd elkezdte a zöldségeket nézegetni. Utána meg láttam, hogy néz engem, tehát az kilőve, hogy észre vette tetszik nekem és lekoptatni akar , egyértelmű, hogy hirtelen megijedt, hogy látott . Különben minek nézte volna merre vagyok.

461. Perla del Mar (válaszként erre: 458. - EVILI3)
2015. ápr. 18. 01:03

Ezeket nem tudtam! Kipróbálom! Én sem tudom lecsendesíteni meditáció közben a gondolataimat!

Viszonylag rég csináltam, de kéne,mer jók. Két kedvencem volt, ezeket törölték már sajnos. Az egyik ibolyalángos volt a másik meg Akasha krónikás. Utóbbinál sikerült mindig a legjobban ellazulni, végére kimentem a ritmusból, mert mikor mész lefelé az alagútban van egy olyan rész, hogy mondják olyan dolgokat láthatsz amivel nem vagy kapcsolatban legalábbis nem vagy tudatában. Kb így és én ekkor a kutyusomat láttam mindig megöleltem , volt, hogy a csomót is éreztem a nyakán. Mikor leértem a könyvtárba rossz volt, hogy már nincs ott és ekkor szerintem kiestem a ritmusból. Volt egy lótuszvirág meditáció ezt is szerettem , ez gyökércsakrás és harmadik szemes is volt benne. Már ez sincs fenn. Szeretem a Titok gazdagságosat is, meg az előző életeset is . Na utóbbi nem megy túl jól sajnos.

Te milyeneket szeretsz?

460. EVILI3 (válaszként erre: 454. - D7ba7bf7ff)
2015. ápr. 17. 18:02

Köszi! Én is úgy érzem, hogy nem vagyok még erre felkészült, így egyelőre félretettem a könyvet, majd előveszem, ha eljön az ideje.

Addig pedig gyakorlom minden nap a csakratisztításokat, a negatív gondolataim, érzéseim lecserélését pozitívakra, relaxálást, hogy felkészült legyek a továbblépésre.

Nem szeretném elnyomni ezeket az érzékeléseket, a sors nem véletlenül mutatta meg a lehetőségeket, biztosan tudom, hogy dolgom van vele, foglalkoznom kell vele, mert később hasznát veszem, csak most még nem tudom hogyan.

Azt is észrevettem, hogy már a kezdetektől fogva, bármi különös és először rémisztő történt velem, valahogy mindig valaki, egy felsőbb erő a szemem elé tette a magyarázotot, megoldást, jó tanácsokat, úgy érzem azért, hogy átsegítsen a kezdeti nehézségeken. Néha olyan, mintha valaki fogná a kezem és vezetne ezen az úton, biztosan egy szellemi vezető v. védőangyal. Úgy hogy mindenképpen folytatom.

459. EVILI3 (válaszként erre: 453. - Perla del Mar)
2015. ápr. 17. 17:53

Elképzelhető. Velem is történt többször is ugyanez, és én is gondoltam arra, hogy olyan, mintha valaki távol tartaná tőlem a pasikat, hiába szimpatizálunk egymással.

Úgy látszik ezek a lelkek szeretnek beleszeretni a földi emberekbe. Furcsa kapcsolat.

458. EVILI3 (válaszként erre: 448. - 702a316c64)
2015. ápr. 17. 17:49

Eleinte nekem is folyton járt az agyam meditáció közben (is). A meditációs tanfolyamon ajánlották, hogy előtte hideg vízbe kevés sót kell tenni (ez jelképezi a földelemet, a víz a vízelemet) egy lavórba. Ebben kell a lábunkat áztatni pár percig, és ez segít lecsillapítani a kavargó gondolatokat. Eleinte minden este. Arra kell figyelni, hogy azért túl hideg ne legyen, nehogy felfázz miatta, télen inkább kicsit langyosabb, nyáron lehet hidegebb. Vagy ha pl. meg vagy kicsit fázva, akkor sem ajánlott, mert fokozza azt, de egyébként nem okoz gondot.

A másik dolog, hogy a májunkra kell tenni hideg vizes fél literes vizes flakont szintén pár percre, ez a májhűtés, szintén elcsendesít.

Most már akár egy órára is gondolatmentes tudok maradni, és így nem is unalmas, sőt néha azt érzem, még szívesen maradnék így, csak azért van más dolgom is. Ha nekem ez sikerült, mindenkinek fog, mert én aztán egy folyton agyaló ember voltam. És persze az interneten tömegével találsz meditációs zenéket, nekem ezek is bejöttek.

457. d7ba7bf7ff (válaszként erre: 456. - Perla del Mar)
2015. ápr. 17. 00:47
Először is a tudatalattival való kapcsolattartás. Vagy nevezzük inkább belső gyermeknek. Ha rendben van, akkor nagyszerű "adó-vevővé" tud válni.
2015. ápr. 17. 00:00
Nekem meg egyre többször jönnek be a megérzéseim, aminek nagyon örülök. Ezt lenne jó valahogy fejleszteni!
455. Perla del Mar (válaszként erre: 449. - EVILI3)
2015. ápr. 16. 23:54

Valószínű ugyanaz! Nálad lakhat, vagy hogy mondjam! Sajnos nem tudom, hogy lehet-e csukva tartani a 3. szemet, azt tudom , hogy kicsiknek nyitva , csak a szülő úgymond kineveli belőle.

A jövőt lehet vele látni. Meg ilyesmikre jó.

454. d7ba7bf7ff (válaszként erre: 449. - EVILI3)
2015. ápr. 16. 23:02
Többféle módja van hogy kinyisd, de amíg félelmek vannak a lélekben, addig nem ajánlott, mert ezeknek a megnyilvánulásait fogod látni. Tehát amíg nem elég ERŐS A TUDAT, addig jó ha csukva van, vagy csukva tartják a kegyelmi erők. Ha valakinél nem alakult ki spontán, akkor lehet feszegetni, csak nem ajánlott. Ha érzékeny vagy, "belebolondulhatsz". Annyit tudok mondani, hogy a Pilis fokozza az extraszensz és az intraszensz képességeket, meg a hagyományos érzékszerveket is javítja. Elég egy napos kirándulás. Volt, akinek ott nyiltak ki dolgok, de ez egyénenként változó hogy mi javul. Nekem a hétköznapi látásom-hallásom kiélesedett, meg energetikailag is befogadóbb lettem. Hát ilyen dolgok...
453. Perla del Mar (válaszként erre: 446. - EVILI3)
2015. ápr. 16. 22:51
Lehet velem is ilyesmi lenne? Ugyanis most nagyon tetszik valaki. Egyértelmű, hogy én is neki és mégsem történik semmi előre lépés. Ugyanez volt évekig egy másik pasival.
452. d7ba7bf7ff (válaszként erre: 448. - 702a316c64)
2015. ápr. 16. 22:49
A meditáció unalmas, de csak addig, amíg küszködik az egó.
451. d7ba7bf7ff (válaszként erre: 447. - EVILI3)
2015. ápr. 16. 22:47

Ez kábé olyan, mint amikor meg akarnak ütni és Te odaállsz, mondván: "Tessék!"

Ki engedi ezt meg?

A tudatod, ami nem elég erős ahhoz hogy különbséget tegyen jó és rossz között (pedig nagyon fontos), valamint nem húzza meg a határait.

Beengeded a betörőt és megvárod hogy bántsa a családtagjaidat? Honnan lehet ezt felismerni? És meddig mehet el az ilyen ember? Mennyire tartod magad és a családodat?

Mert a szeretet nem csak abból áll, hogy leülök teázni vele. Ez nem mindig sikerül. Valamikor kőkeményen ki kell zárni az ilyen megnyilvánulásokat. Az igazi harcművésznek béke van a lelkében, de olyat odavág, hogy lerepül a fejed, ha arról van szó.

Ugyanakkor nem a támadás a fő kenyere, hanem a VÉDELEM!

Ezt meg csak erős tudattal lehet, vagy másnéven: kellő ÖNBECSÜLÉSSEL.

Nagy velősen összefoglalva a lényeget az ilyen lelki/tudati problémáknál:

"ÉN VAGYOK AZ ÚR A HÁZBAN!"

(Ha nem ÉN vagyok, akkor jönnek a zaklatások.)

450. 702a316c64 (válaszként erre: 449. - EVILI3)
2015. ápr. 16. 19:32
Nem ,sajnos: nem részemről.Viszont az a narancssárgás -barnás színárnyalat amit említettél az beköszöntött nálam mikor áthúztak a másik oldalra .Minden ezekben a színekben pompázott.(hogy értsd:áthúztak a "másik oldalra ".átkerültem a túloldalra. )TÉNYLEG!!
449. EVILI3
2015. ápr. 16. 19:19

Egy másik témában is szeretném megkérdezni a véleményeteket. Az utóbbi hónapokban többször is észrevettem, hogy nagyon ellazult állapotban, csukott szemmel is elkezdtem látni azt a szobát, a tárgyakat, ahol ténylegesen is voltam. Annyi volt a különbség, hogy más volt a színárnyalat, minden olyan barnás narancssárgás volt. Amint kinyitottam a szemeimet, már a normális állapotban láttam mindent.

Utólag találtam rá, hogy ilyenkor megnyílik a harmadik szemünk, a belső látásunk, és azzal látunk, ezzel a látással simán látjuk a körülöttünk lévő szellemeket is. A legelső ilyen alkalommal láttam meg azt a pasit a hálószobában, aki ugyanolyan külsejű volt, mint akivel testen kívüli állapotban találkoztam a fürdőszobában. Gyanítom, hogy ugyanaz volt. Ebben a témában is elolvastam egy kis könyvet, lehet tudatosan kifejleszteni magunkban ezt a képességet. Csak azt nem írták, hogy ha valaki tudatosan tudja használni, akkor mindig lát a harmadik szemével is v. csak ha akar, be tudjuk csukni is? Nem lehet mindig jó látni a többi dimenzió lényeit is.

Van erről tapasztalatotok?

448. 702a316c64 (válaszként erre: 447. - EVILI3)
2015. ápr. 16. 19:16
Igen ,a férjem jó.Ő egyszerűen így született.Nekem ,hogy jobb emberré váljak tennem kellett,nem keveset.De én még gyengének érzem magam.Mikor jön a zsibbadás és tudom mi következik , elfog a rettegés és nem tudok elvonatkoztatni.A só jó ötlet még nem próbáltam ,csak az összes többit.A meditációval az a gondom ,hogy jár az agyam közben ,és unom is.Lüke vagyok ugye?
447. EVILI3 (válaszként erre: 445. - 702a316c64)
2015. ápr. 16. 18:54

Biztos fél valamennyire a férjedtől, aki jólelkű, valószínűleg erős is lelkileg, nincsenek benne félelmek, akkor nem mer Téged sem zaklatni a jelenlétében.

Úgy látszik ezek a lények olyanok, mint a vadállatok, azt támadják, akiken érzik, hogy félnek tőlük. Bár én azt tapasztaltam nemcsak az állatok, az emberek egy része is ilyen:-(

Ne add fel, erősítsd magad tovább, nem megy egyik napról a másikra, de nagyon jól lehet fejlődni, ha az ember ad rá lehetőséget magának. Nekem a gyertyás, füstölős tisztítás is jól bejött + sót raktam az ágyam alá, próbáld ki (csak lehetőleg tiszta pl. Himalája só legyen). Mióta ezekre figyelek, még csak lebénulásaim sem voltak. És persze minden este legalább fél óra meditáció, bármilyen késő van.

446. EVILI3 (válaszként erre: 444. - Perla del Mar)
2015. ápr. 16. 18:46
Nem érezte, meg is lepődött, amikor a természetgyógyász említette neki.
2015. ápr. 16. 18:01
Tegnap este nem egyedül aludtam és nem is volt "jelenvalóságom".He-he fél a zuramtól (csak vicc)!!Remélem nem fullad érdektelenségbe ez a fórum ,mert én nagyon szeretek ide járni!Megnyugtat az a tudat ,hogy nem vagyok egyedül.
444. Perla del Mar (válaszként erre: 434. - EVILI3)
2015. ápr. 15. 21:41
A kolleganőd érezte a jelenlétét vagy "csak" a házassága megromlása volt az egyetlen jel?
443. 702a316c64 (válaszként erre: 441. - D7ba7bf7ff)
2015. ápr. 15. 20:53
Ó!Teljesen félreértettem..:)
442. 702a316c64 (válaszként erre: 440. - D7ba7bf7ff)
2015. ápr. 15. 20:51
A ginsenget viccnek szántam..Reiki 1 szintet elvégeztem régebben.De nem gyakorlom.
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook