Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Alvásparalízis ..átélted már? "Élménybeszámolók" fórum

Alvásparalízis ..átélted már? "Élménybeszámolók" (beszélgetés)

❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
441. d7ba7bf7ff (válaszként erre: 439. - 702a316c64)
2015. ápr. 15. 20:50
Nem erről beszéltem. Hanem "láthatatlan" formában tűnik el, ha megvan már erre a jogosultsága. És az ilyen erőket képviselő ember is eltűnik a fizikai világban. Tehát ez JÓ!!!
440. d7ba7bf7ff (válaszként erre: 438. - 702a316c64)
2015. ápr. 15. 20:48
Tökmindegy mit szedsz, a lényeg hogy az energiatested (étertest) erős legyen, ha egészségről, erőnlétről, védelemről van szó. A növények, akupunktúra,**, reiki, víz, oxigén, ezt a testet erősítik.

** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
439. 702a316c64 (válaszként erre: 437. - D7ba7bf7ff)
2015. ápr. 15. 20:33
Nem is tudnék levetetni semmit ,nem otthon élek.De ha már jobb irányba fejlődöm ,akkor miért nem megy el?Na most meg ijesztettél!Még csak az kellene ,hogy fizikailag is megjelenjen.Ott állna meg a szívem.Lehet , unalmas ,hogy mindig a férjemre hivatkozom .De Ő pont olyan akiből a melegség ,a jóság és a szeretet árad .Nem csak irányomban.Nincs is élményem ,ha mellettem alszik.Sajnos ált.éjszakás. :(
438. 702a316c64 (válaszként erre: 436. - Tira Misu)
2015. ápr. 15. 20:24
Még nem éreztem ,hogy fáradtabb lennék.Szedem a Ginseng -et :).Viszont mikor megjelent az életembe a saját bejáratú "démonom",akkor rosszabb ember voltam.Önző ,egoista végtelenül hiú.. A férjem mellett jobb ember lettem.Ez jó hír ,hogy Téged most békén hagynak:)
2015. ápr. 15. 20:20

Ha valaki erősíti a tudatát, akkor a védelme is vele együtt erősödik, tehát nincs szükség "levételre", mert egy idő után lepattannak róla a nem odavaló dolgok. Ez addig elfajulhat, hogy már a fizikai környezetedben is megjelenik. Nagyon durván. A nem odaillő dolgok elkotródnak. Szó szerint. Sőt, már messziről kiszagolják hogy erősebb vagy. A saját gyengeségüktől ijednek meg. De ehhez az embernek tisztítania kell a tudatát. Számos önismereti rendszer van, ami ezt célozza.

Én vigyáznék a pénzért "levételre", mert lehet hogy pont ilyenkor rak rád valamit a "kedves", vagy valami olyat küld el, ami igazán fontos lenne.

Ez olyan, mint amikor a masszőr elcseszi a hátadat, mert egy rossz pontot masszíroz szét.

Csak magadra hagyatkozz, vagy arra, akiből árad a fény, az alázat, a jóindulat. Ezt érzi az ember.

Amikor erősen jelen van a jó oldal, akkor úgy kerüli őt a rossz, mint az egészséges ember a leprást.

436. Tira Misu (válaszként erre: 433. - 702a316c64)
2015. ápr. 15. 20:11

Akkor úgy tűnik, tényleg egy olyan démon lehet ez nálad, aki testi kapcsolatot keres az emberrel.Ők ebből állítólag energiát nyernek.Nem szoktál túlságosan fáradt lenni az ilyen látogatások után?

Én az enyémet úgy tűnik, sikeresen leráztam.Bár így utólag ezt néha picit bánom, mert tényleg "földön túli élmény" a maga formájában , de nem ér annyit, hogy befolyásoljon, az életerőmből élősködjön "valaki"...

435. 702a316c64 (válaszként erre: 434. - EVILI3)
2015. ápr. 15. 20:08
Voltam jósnőnél még régebben ,és mondta nekem ,hogy szívják az energiámat fekvő helyzetben.Akkor nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget.Szemtől szembe nem láttam ,tudom ,hogy "férfi" .De minden esetben szexuálisan zaklat.Szerintem rohadt dühös ,hogy imádom a férjem (azért játssza el Őt ).Igen minden esetben bénultan fekszem.Tegnap leköpött a hülye,erre mit mondjak ??Érzem ,hogy ilyesmi lehet benne ,hogy a sajátos módján "szeret" engem ,és most dühös rám szerintem.
434. EVILI3 (válaszként erre: 432. - 702a316c64)
2015. ápr. 15. 19:52

Ez olyan, mintha valamilyen lélek rád lenne tapadva már nagyon régóta, valószínűleg szerelmes beléd. Nagyon hasonlít az eseted egy volt kolleganőméhez, akinek minden konkrét ok nélkül megromlott kissé a kapcsolata a férjével, hűvösebbé vált hozzá. Elment egy természetgyógyászhoz a pollenallergiája miatt, és ő azt mondta neki, hogy lát az aurájában egy ráragadt szellemet, aki szerelmes belé, és igyekszik mindenkit (főleg férfiakat) távol tartani tőle. Le is szedte róla, és rendeződött a házassága.

Voltál már olyan látónál v. egyébnél, aki megtudja mondani, hogy így van-e ilyen és el is tudja küldeni rólad? Jó lenne, ha meg tudnál szabadulni tőle, mert így folyamatosan szívja az energiádat, és idővel ez meg is betegíthet.

Amikor zaklat szemtől szemben látod is? Tudsz vele valahogy kommunikálni vagy ilyenkor (is) meg vagy bénulva? Biztos, féltékeny a férjedre és azért szórakozik.

2015. ápr. 15. 19:35
Ma kezembe akadt a régi álomnaplóm.Akkor még nem halottam az alvásparalízisről.De már akkor cseszegetett ez a rohadék ,szépen fehéren feketén leírtam annó a könyvembe.Még nem ismertem a férjem ,saját magát "adta".Viszont akkor nem féltem ,hanem érdekesnek,sőt egyfajta erotikus izgalommal is eltöltött ez az egész jelenlévőséget.Valószínű ,hogy megorrolt rám ,hogy már rettegek tőle ,és azért játssza el a férjemet.Nem értek semmit.Életem végéig üldözni fog ?? :(
2015. ápr. 15. 10:04
Újra itt volt a nyomorult féreg.Ismer!!! A férjem iránt érzett kimondhatatlan szerelmemet használja ki.Megint azt játszotta hogy Ő az.Megvezetett nagyon,olyan intimitást gyakorolt rajtam amit tényleg túl megy minden határon.Mikor rádöbbentem ,hogy a szarházival van dolgom ,lazán leköpött !!!!Ez minden csak nem kellemes élmény.Akárki akármit mondd...:(
431. boby001 (válaszként erre: 430. - EVILI3)
2015. ápr. 10. 06:43
igen ez is egy jó cikk. a szóban forgó könyvet már máshol is olvastam,(Lelki védelem) hogy érdemes elolvasni, a mi részünkről meg nem különben :)
430. EVILI3 (válaszként erre: 429. - Boby001)
2015. ápr. 9. 13:59

Tényleg jó oldal.

Ez is egy jó cikk, pont arról ír, amit már többen átéltünk:

[link]

429. boby001
2015. ápr. 8. 18:00

[link]

ezt olvassátok el, nálam ugye már az van amit a legvégén ír, szerencsére már nem rettegésként élem meg. egyébként maga az oldal is jó :)

2015. ápr. 2. 03:48
A meditáció tulajdonképpen az összerendezett, koncentrált tudat elmélyítése, kitágítása kell hogy legyen.
427. d7ba7bf7ff (válaszként erre: 426. - D7ba7bf7ff)
2015. ápr. 2. 03:47

Másrészt a koncentráció az alsó 3 csakrát erősíti, tisztítja, összetolja a lelket a testtel (nem lesz szétcsúszás), magabiztossá tesz (stabillá), félelemeket-blokkokat-karmát old. A legegyszerűbb és leghatékonyabb keleti módszer, nyugaton is elérhető, nem kell senkihez rohangálni és a tudatot is tisztítsa! Páran évekig gyakorolják mert tudják a receptet.

Az alsó 3 csakra problémája minden komoly betegség és karmikus kötelék melegágya. Ha ez rendbe van rakva, onnan csak fölfelé lehet haladni egyre pozitívabb, tisztább minőségek felé. Szívcsakra nyílása, miegymás...

A koncentrált tudat másik neve az önbizalom.

Koncentrált tudattal pedig gyerekjáték meditálni, akár nyitott szemmel is, vagy séta közben. Senki nem veszi észre. :)

426. d7ba7bf7ff (válaszként erre: 420. - 702a316c64)
2015. ápr. 2. 03:40

Koncentrációs gyakorlatok. Gyertya vagy tükör (saját szemeid) merev bámulása (tratak) vagy egy kis tárgy, pont, stb, napi 15-30 perces merev fikszírozása kipucolja a tudatot. Persze káros szenvedélyek, alkohol, cigi mellett nem megy...azt el kell hagyni.

[link]

[link]

[link] (Mandala középpontjára koncentrálni)

Sok verzió van. Ami szimpatikus. A legjobbak.

425. d7ba7bf7ff (válaszként erre: 420. - 702a316c64)
2015. ápr. 2. 03:32
Álomban is addig jönnek a rémképek, amíg nem elég erős a tudat, nem elég tiszta, nem elég fényes a lélek.
424. d7ba7bf7ff (válaszként erre: 420. - 702a316c64)
2015. ápr. 2. 03:31

Kérdésedben valahol ott a válasz. Érzékeny vagy és tapasztalsz, de a tudatosságod nem elég erős, így a tudatalattid valószínüleg vonzza és megengedi hogy körülötted/benned garázdálkodjanak. Amúgy ha erős a tudatod/lelked, akkor is megtörténhet a kísértés, csak akkor már elkezdenek az erős fénytől félni. A gyenge fény még vonzza őket, de az erős már taszítja. Akkor menekülőre fogják, mert a létük, leleplezésük a TÉT! A titok az egyetlen erejük. A sötétség. Ha leleplezi őket a tudat, akkor nekik KAMPÓ!

Most már érthető hogy mért nem akarja a világ az önbizalmat, a tudatosságot, az erős lelket és egyebeket. Mert az olyan mint a kard. Szétvágja őket.

423. Netrebko (válaszként erre: 421. - 702a316c64)
2015. ápr. 1. 21:12
😃😃😃😃 Ezt nagyon viccesen irtad. Jott a rohadek olelgetni... Orulok, hogy jol vagy es nincsenek remkepek ejjelente.
422. EVILI3 (válaszként erre: 420. - 702a316c64)
2015. ápr. 1. 19:56

Azon már én is gondolkodtam, hogy miért kaptam ezeket a dolgokat. Az életmódom nem indokolja, sőt a szakmám révén kifejezetten földhöz kötött tevékenységekkel foglalkozom nap közben, a környezetemben sem én, sem mások nem vesznek részt ezoterikus dolgokban, szellemidézésekben. Igaz, hogy rendszeresen meditálok esténként, de Ti nem írtatok ilyenről, tehát nem (csak) ez áll mögötte, ráadásul így visszagondolva régebben is voltak gyanús dolgok (pl. zuhanásélmény álmomban), tehát a meditáció előtt is voltak már ilyen jellegű események, csak akkor nem tudatosan éltem át.

Abban biztos vagyok, hogy véletlenek nincsenek, biztosan rá fogok jönni, hogy miért kaptam ezt a képességet, lehetőséget a sorstól, és gyanítom, hogy a későbbiekben hasznunkra válik, csak még most nem tudom hogyan.

Számomra már az is óriási dolog, hogy "kipróbálhattam", mi vár ránk halálunk után, tulajdonképpen ugyanazok maradunk, minden megy tovább, tehát nem semmisülünk meg, csak egy más közegben létezünk tovább.

421. 702a316c64 (válaszként erre: 419. - Netrebko)
2015. ápr. 1. 12:35
Örülök neki :) Lehetséges,bár én nem voltam depis ,és mégis jött a rohadék ölelgetni,zaklatni.De remélem eltakarodott végleg .Nem bánnám ha kellemes élményem lenne ,de nálam sajnos nem az.
420. 702a316c64 (válaszként erre: 418. - EVILI3)
2015. ápr. 1. 12:31
Ne egy hatalmas horderejű dologra gondolj :)De kellemesen érintett ,mert jó dolog volt.Remélem ez a fizikai aktivitás ,teljesen elűzi ezeket a "történéseket".Én még mindig nem tudok úgy gondolni ezekre az eseményekre mint valami jó dologra.Félek tőlük ,gondolom nem vagyok elég érett hozzá.Viszont akkor miért kapom ?
419. Netrebko (válaszként erre: 417. - 702a316c64)
2015. ápr. 1. 12:04
Nekem sincsenek. Talan vege a teli depibek? :-D
418. EVILI3 (válaszként erre: 417. - 702a316c64)
2015. márc. 31. 20:03

Azt én is úgy tapasztaltam, hogy ha fizikailag nagyon fáradt vagyok, nem "történik" semmi, olyankor jellemző, ha pihent vagyok. Valószínűleg fáradtan olyan mélyen alszunk, hogy nem veszünk semmit észre.

Milyen esemény volt? Kellemes dolog?

2015. márc. 31. 15:43
Nem tudom miért ,de nincsenek mostanság "élményeim"! Pedig aggódtam,mert megint egyedül kell aludnom ,de én is dolgozom éjszakánként pár órát.Kemény fizikai munkát.Talán annyira elfáradok ,hogy nincs erőm félni ?Viszont egy eseményt előre megálmodtam,tökéletes pontossággal. :)
416. d7ba7bf7ff (válaszként erre: 400. - Netrebko)
2015. márc. 31. 00:59
Hát figyelj! Mindenki mást tapasztal meg. A tapasztalások egyediek. Valaki paralizál, valaki asztrálutazik, valaki képeket, hangokat érzékel, valaki mediál, valaki telepatál. Vannak érzékeny emberek, akiknek meg kell küzdeniük a nem megszokott képességekkel. Ez egyénenként változik. De én úgy gondolom, hogy bármi is a "probléma", alkalmazkodni kell hozzá, megbarátkozni vele, megtanulni a nyelvezetét. És akkor az effajta bizalmi kapcsolat megszünteti (fokozatosan) a félelmet. Ebben is a jó öreg ELFOGADÁS segít, mint mindenben. Mert a kirekesztés, elutasítás félelmet szül, beszűkíti a tudatot és szorongást okoz. És ennél rosszabb nincs. Szorongani pokoli érzés. Akinek ez az "alaphangja", annak nem sok öröme van az életben. De ezt át lehet transzformálni higgadtsággá, békévé, nyugalommá, ha békére lelünk a környezetünkkel, a helyzetünkkel és önmagunkkal. Ha jól érzed magad és csitulnak a félelmek, az mindenképpen jó jel. Akkor lassan átveszi a helyét valamiféle öröm vagy elégedettség. Minden JÓ dolognak a MEGBÉKÉLÉS az alapja.
415. EVILI3 (válaszként erre: 414. - Tira Misu)
2015. márc. 25. 12:59

Valójában én is ennek a fórumnak köszönhetem, és többek között Nektek is, hogy mostanában nem egy elmegyógyintézetben tengetem a napjaimat, mert ha nem szerzek információkat ezekről a jelenségekről, és nem tudom meg, hogy nem vagyok velük egyedül, nem is tudom, mi lenne.

Én azt tapasztaltam, hogy először a fizikai testem nélkül nagyon esetlen voltam, csapódtam ide-oda a szobában, a tárgyakat is csak homályosan láttam, később azonban már minden kitisztult és könnyebben közlekedtem. Nyilván az itt eltöltött több évtized miatt már ragaszkodunk a földi szokásokhoz, és ott újra kell tanulnunk a szabályokat, hasonlóan, mint pl. mikor egy kisgyerek megtanul járni. Tipikus példája, hogy úgy próbáltam meg beszélni, mint itt szoktunk a hangszálaim használatával, ami nem ment, viszont gondolati úton már igen, bár viszont választ nem kaptam a szellemlénytől, de majd legközelebb...

414. Tira Misu (válaszként erre: 410. - EVILI3)
2015. márc. 25. 00:03

Egyszer sikerült asztrál testben felkapcsolnom a villanyt, de szerintem csak az történt, hogy sikerült odateremtenem némi fényt, de nagyon gyenge kis fénye volt :(

Az ajtónyitogatással megszenvedtem.Csodálkoztam is rendesen, miért szorul az ajtó és húztam, mint állat :D Aztán csodálkoztam, hogy a frászba kerültem hirtelen vissza az ágyba, hiszen nem emlékeztem rá, hogy visszamentem volna! Ráadásul az ajtóval való küzdelem teljesen kifárasztott. Miután ezt a kört párszor végigjátszottam a lámpával és a villannyal minden éjszaka és nappalonként azon gondolkoztam hogy a fenébe lehetséges, hogy mindig csak éjjel van az ajtónak és a lámpának baja és miért nem emlékszem, hogy a sötét szobában való tökölés után hogy kerülök vissza az ágyba, komolyan kezdtem kételkedni az épelméjűségemben.De aztán nagyon megnyugtatott, hogy sokan írnak hasonló esetekről.

413. Tira Misu (válaszként erre: 410. - EVILI3)
2015. márc. 25. 00:03

Egyszer sikerült asztrál testben felkapcsolnom a villanyt, de szerintem csak az történt, hogy sikerült odateremtenem némi fényt, de nagyon gyenge kis fénye volt :(

Az ajtónyitogatással megszenvedtem.Csodálkoztam is rendesen, miért szorul az ajtó és húztam, mint állat :D Aztán csodálkoztam, hogy a frászba kerültem hirtelen vissza az ágyba, hiszen nem emlékeztem rá, hogy visszamentem volna! Ráadásul az ajtóval való küzdelem teljesen kifárasztott. Miután ezt a kört párszor végigjátszottam a lámpával és a villannyal minden éjszaka és nappalonként azon gondolkoztam hogy a fenébe lehetséges, hogy mindig csak éjjel van az ajtónak és a lámpának baja és miért nem emlékszem, hogy a sötét szobában való tökölés után hogy kerülök vissza az ágyba, komolyan kezdtem kételkedni az épelméjűségemben.De aztán nagyon megnyugtatott, hogy sokan írnak hasonló esetekről.

412. Tira Misu (válaszként erre: 401. - Perla del Mar)
2015. márc. 24. 23:54

Hú ez jó! Végre valaki, aki látta magát más valaki szemével!(Mikor írtad, hogy a tanár szemével láttad magad).Sokszor próbáltam már rájönni, hogy nevezik ezt a tapasztalatot és szívesen olvastam volna hasonló tapasztalatokat, de alig lehet találni, lehet hogy ez nagyon ritka?...

Velem egyszer fényes nappal, ébrenlétben történt meg, hogy határozottan úgy éreztem, "más ember szemével" látom a dolgokat, más ember érzéseit élem át és a fejemben az ő emlékei kavarognak!Ezt nem is lehet szavakkal kifejezni, milyen furcsa érzés.

Egyszer pedig egy álmomban egy barátom szemével láttam magam kívülállóként és közben azt éreztem, amit a barátom érez irántam.És közben megint megjelentek az ő emlékei a szemem előtt.

De nem tartanám sima "gondolatolvasásnak" Valami bonyolultabb dolognak tűnik ez, de érdekes felismerésekhez vezet, az biztos.

❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook