Alvásparalízis ..átélted már? "Élménybeszámolók" (beszélgetés)
Lehet, hogy az a gyerek te magad voltál..Még ha akkor hirtelen nem is vettél észre semmi hasonlóságot.
Nekem is volt hasonló álmom, mikor egy "elhagyott" gyermeket találtam (nem volt álmomban ismerős) és magammal vittem az úton, közben mindenféle különös dolgok történtek velünk.Később rájöttem, hogy az az én "belső gyermekem", gyermeki lényem volt.Vagy úgymond, gyermekkori emlékekkel, tudatalatti dolgokkal kapcsolatos feladatra hívja fel a figyelmem.
Egy férfi volt, első látásra megtévesztett, mert alkatra, hajszínre olyan volt, mint a férjem, de a fej formája már más volt. Az arcvonásait ugyan nem tudtam kivenni, mert valami fehér fényféleség eltakarta, de a fejformája más volt. Pedig mindenáron látni akartam az arcát, még meg is fogtam az állánál a fejét és elfordítottam a tükör felé, de a tükörből sem láttam. (Magamat viszont egyértelműen láttam, ugyanabban a pizsamában voltam, mint amiben aludtam.) Mivel nem sikerült felkapcsolni a villanyt (utólag rájöttem, miért: asztráltestben ez nem megy), csak a félhomályban álltunk. Egy árva szót sem szólt, én próbáltam beszélni úgy, mint a fizika testünkben a hangszálaim használatával, de nem sikerült, végül - sztem gondolatban - kijelentettem, hogy "Most menjünk vissza és ébredjünk fel rendesen." Ezután azonnal az ágyban fekve találtam magam akkor már normálisan a fizikai testemben.
Az asztráltestben tényleg át tudunk menni az ajtón, viszont a kilincset, villanykapcsolót nem tudjuk használni.
Szándékosan én sem tudom előidézni, már próbáltam meditáció során, de csak addig jutottam, hogy elgyengültem, nem éreztem a testem és elindultak a rezgések bennem, de az ágyrázkódás érzése, a fejem feszülése, örvénylése nem történt meg. Amikor előjön, az nekem is spontán szokott elalvás előtt vagy hajnali felébredés utáni újra elalvás előtt.
Én eddig még csak a saját lakásunkban közlekedtem, ill. olyan is volt, hogy fizikailag a szüleimnél aludtam, de egy pillanatra megjelentem a saját lakásunkban. Akkor a konyhában voltam és szintén láttam valakit háttal, ő is pasi volt, lehet ugyanaz.
A negatív lelkeket, entitásokat tudjátok a korábban már részletezett tisztításokkal (füstölő, gyertya, Himalája só, védelmező gondolatok stb.) eltüntetni a lakásból, és akkor nincs félni valótok.
Tényleg sokat kell gyakorolni, tenni az ügy érdekében, hogy ne félelmetes, hanem érdekes és várva várt dolog legyen.
én végig betűztem a fórumot és csak azt olvastam amit én is átéltem. hogy leestem az ágy mellé és közben nem tudtam megmozdulni, h ellenszegüljek, le voltam bénulva, és közben viszont
ez már az asztrális testem volt, az zuhant le az ágyról, csak akkor még fogalmam sem volt, hogy mi történik, tapasztaltam más entitásokat is, miközben az ágyban voltam, és nem tehettem semmit, viszont miután utána olvastam mi történik ilyenkor, legközelebb már tudatos maradtam ebben az állapotban is és kezdtem bátrabb lenni, és voala.. megszűntek a negatív élmények is. lehet, hogy egy teszt féle lenne, hogy kiálljuk a próbát, vagy csak érzik, hogy gyengék vagyunk ebben az állapotban viszont ha megtanulod kezelni akkor ők már tehetetlenek lesznek velünk szembe? nem tudom pontosan, de tény, hogy mára úgy vagyok vele, hogy esténként ha nem is mindig újra testen kívüli élményem legyen :)
Egyrészről értem mit mondotok és részben igazatok van, lehet tényleg egy adottság és akinek van fejleszteni kéne. Ismerek olyat, akinek látói képessége van és mégis tehernek érzi, mert nem tudja kontrollálni, hogy mikor lásson úgymond és mivel sokszor rosszat érez előre ezért fél.Neki is azt tanácsoltam fejlessze!
De! Másrészről, ha visszaolvasol itt olyat is látsz, hogy valakit fojtogattak, meg be akarják húzni az ágy résébe, férje helyett átöleli stb. Ezekre viszont nem lehet mondani, hogy pozitív dolog ! Semmiképp!
A hagyományos álomfejtés szerint rosszat, jelent főleg , h sajnálod, de régebben sokszor álmodtam foggal, de semmi nem történt. Illetve volt olyan, hogy mindenhol fogak nőttek ki a számban álmomban és tényleg kijött egy fogam! Felnőtt létemre van két tejfogam ami nem esett ki és az egyik mögött elkezdett kijönni. Én a szimbolikus jelentésben nem hiszek! A kisfiú gondolkodtat el, hogy üzen neked valamit ezzel a miért nem kérsz segítséget. Reggel felkavart? Nem lehet, hogy valami lelki vezetőd volt?
Viszont volt egy két fura álmom. Hátha valaki tud mondani valamit , meg Neked is többet ennél persze. Az utolsó kb. 1 hete volt. Előzménye júliusban eltűnt Boszi cicám és nem lett meg, Ingyenesen kérdeztem Luca jósnőt ő látott esélyt, hogy megkerül , pár héttel rákérdeztem nála utoljára azt mondt még mindig lát egy bizonytalan, de pozitív esélyt Boszi megkerülésére. Na az álom , ennyi idő után haza jött Boszi, Boldogan tapasztaltam, hogy a kutyák felismerték , és láttam, hogy szagolgatják. Rögtön gondoltam, hogy rohanom megírni Lucának, hogy hazajött a cica. Felébredtem teljen olyan érzésem volt, hogy tényleg hazajött jött a cica, aztán a pofára esés, hogy nem.
Többször álmodtam már a nagy plátói szerelmemmel és mindig úgy éreztem utána még 1-2 órával is, hogy találkoztam vele, pedig tudtam, hogy csak álom. Kétszer álmodtam ugyanazt, hogy mutattam neki Mili nyakán a csomót. Még élt a kutyusom akkor.
Volt tanárommal is volt furcsa álom. Mentem az egyetemen . ő beszélgetett lányokkal, nem tudom kik voltak ,de lányok az biztos. Majd elkezdtem magam kívülállóként látni, a tanár szemével. Láttam magam hátulról, hogy bemegyek egy ajtón, majd mesélték ezek lányok, hogy mennyire kikészültem ,attól ami ott történt (ez igaz ugye)
Tudom, hogy ez annyira nem ide tartozik, de le kell írnom, mert elég furcsa álmom volt és sajnos nem tudom megfejteni, hogy mit jelenthet. Azt álmodtam, hogy egy kisfiúra vigyáztam. Valahogyan mellém keveredett a buszon, és fogtam a kezét, hogy el ne essen. Elsőre megbízott bennem, olyan érzésem volt, mintha régebbről ismertük volna egymást. A következő kép az volt, hogy az utcán vagyunk, és egy parkon át le akarjuk vágni az utat, de a park közepén volt egy mocsár, ahol aligátorok tanyáztak. Ekkor lehajoltam a gyerekhez, és mondtam neki, hogy nem mehetünk erre, de ne aggódj vigyázok rád. Kézen fogtam -emlékszem nagyon szorosan fogtam a kezét- és elvezettem őt egy biztonságos úton. Egy bolthoz vittem, ahol könyveket és mindenféle ajándékokat, kis szirszarokat árultak. Ott már vártak minket, a kisfiút ott kellett hagynom az egyik eladónál. Azt tudom, hogy többen voltak a boltban, két nő és egy férfi, de az arcukat egyikőjüknek sem láttam. Sőt! A gyerek arcára sem emlékszem. Nem is tudom láttam e. Tettem a boltba egy kört a sorok között, szétnéztem. Amikor mentem ki, a gyerek ott állt a bolt előtt, és úgy éreztem fájó szívvel válik meg tőlem. Leguggoltam hozzá, ő megölelt, adott egy puszit az arcomra és azt mondta, hogy nagyon szeretlek! Miért nem kérsz tőlem segítséget, ha szükséged van rá? Nem hangzott el, hogy anyagi segítséget nyújtana, de valahogy ezt éreztem. Ekkor elbúcsúztunk és otthagytam. Nagyon jó érzés fogott el, mikor azt mondta, hogy szeret, és szinte az elválásunk után is, végig a kezemben éreztem a kis kezét, ahogyan szorongattam. A következő kép, hogy valami előadásra mentem, -miután a kisfiút leszállítottam-, ahol csak nők ültek padokon, sorokban. Azt hiszem voltak ismerősök is, nem tudnám megmondani, hogy konkrétan kik, de éreztem, hogy nem idegenek között vagyok. Leültem én is az egyik padra, közben valami furcsa fájdalmat éreztem a számban. Meg akartam szólalni, de nem bírtam. Ekkor lehajtottam a fejem és a nyelvemmel kilöktem az egyik fogam (alsó fogsoromból) a tenyerembe. Meglepődtem és nem értettem miért kezdett el fájni és miért esett ki, mikor teljesen egészséges fognak tűnt. A gyökere alig volt véres. Ekkor felálltam, kimentem az előadásról, és a telefonom után nyúltam, hogy felhívjam a párom, elmeséljem mi történt, és megkérjem, hogy fizesse ki a fogam megcsináltatását és beszéljen le a fogorvosával egy időpontot. De mielőtt telefonáltam volna, a telefonom kijelzőjében megnéztem, hogy nézek ki fog nélkül. Azt láttam, hogy nem csak alulról hiányzik az az egy fogam, hanem a felső fogsoromból is hiányzik kettő. Utána telefonáltam, de nem a páromat hívtam, hanem az egyik exemet.
Valakinek valami ötlete, hogy mit jelenthet ez? Foggal álmodni feltétlenül rosszat jelent?
Még mindig azt mondom, hogy ha valami olyat tapasztalsz, amitől félsz, vagy kellemetlen számodra, az legtöbbször NEGATÍV. Mert ha POZITÍV, akkor jó érzéssel tölti el az embert, nem kelt benne félelmet, rettegést, csak nyugalmat, békét, biztonságot hoz. Tehát ha úgy érzed hogy jó, akkor az nagy valószínűséggel JÓ! Ennyire egyszerű lenne? Igen.
Bár vannak olyan kivételes esetek, amikor valaki a pozitívtól fél (általában a legnegatívabb), ez olyan mint amikor félünk a napfénytől, vagy egy forró fürdőtől, vagy egy üdítő masszázstól. Teljesen szürreális. :)
Tökéletesen egyetértek Boby hozzászólásával. Ez az adottság inkább pozitív, csak meg kell tanulnunk nem félni tőle, hanem a jó oldalát, a lehetőségeket kihasználni. Én is átéltem több borzalmas éjszakát, sokat utána olvastam, mire eljutottam arra a szintre, hogy ne féljek tőle.
Éppen ma hajnalban éltem át az első olyan testen kívüli kalandozásomat, amelyre már hosszabban emlékszem, nemcsak rövid emlékképek ugranak be. Találkoztam is itthon a fürdőszobában egy lélekkel és nem hogy nem bántott, hanem inkább ő szorult volna segítségre, vigasztalásra, mert rettentő szomorúság, bánat áradt belőle. Ekkor döbbentem rá, hogy mi félünk a szellemektől, holott inkább ők azok, akik valamilyen segítségre vágynak, itt ragadtak és valószínűleg rosszabb helyzetben vannak, mint mi.
Valóban átértékelődik a halál fogalma is, most már biztosan tudom, hogy mi vár ránk, ha kilépünk a fizikai testünkből. Minden ugyanúgy folytatódik, ugyanazok maradunk, csak egy kissé másképp érzékeljük a külvilágot.
és megoldást nem javasolt a jósnő?
Nem mondta mi szívja az energiádat?
Lehet hülyeség , de titeket olvasva még az is eszembe jutott, hogy valami rontás átok van rajtatok, elvileg előző életből is hozhatod, ezért vannak ezek a lények körülöttetek. Valaki írta látóhoz megy, kiváncsi leszek mit mondanak neki.
Ha jól értem, amit írtok nem helyhez kötött?
Értem, hát nekem elég hamar elmosódik az arcom kiemelkedik és nagyobb is lesz, mint az igazi.
Amúgy nem tudsz valami módszer 3. szem kinyitásra? Mehet privibe is , ha gondolod, hogy ne OFFoljuk agyon a fórumot!
További ajánlott fórumok:
- Szellemek igenis léteznek? Alvásparalízis, vagy tényleg egy démon áll a dolog mögött?
- Zakynthos élménybeszámoló
- Három vagy több gyermekes anyukák élménybeszámolóit várom!
- Szeretnék elutazni Egyiptomba! Útitársat keresek! Élménybeszemolókat és tanácsokat!
- Aki volt már a Kék Duna Wellness Hotelban, élménybeszámolókat véleményeket várok azoktól!
- Au-pair munka élménybeszámoló