Álomfejtés: Mit álmodtál és az mit jelenthet? (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Mit álmodtál és mit jelent?
Erre ezt találtam:
Széklet, ürülék
Egy ilyen ember, kapcsolat. Megkönnyebbülés, ha el
tudjuk intézni, hogy ne terheljen.
Babiloni-asszír álmoskönyv. Székletet enni: gazdagság következik.
Artemidoros. Éjjeliedényt kiüríteni: megszabadulni a gondoktól.
Népi hiedelem. Belelépni: gazdagság. Beleesni: veszteség.
Szia!
Ezt aláltam, nem igazán pakolás, de ez hasonlított hozzá a legjobban, az nlc-n van egy álomszótár, nézz szét, hátha segít, valamint alom.lap.hu (Krúdy-félét itt találod), de én pont ezeken találtam ellentmondásokat!
Rakodás
. Egy változás, amely rendezettebb élet felé visz.
Börtön
A szabadság iránti vágy, elégedetlenség a jelen
korlátozott lehetőségeivel. Két utat lát lehetségesnek, a teljes lázadást és az
apatikus belenyugvást. Mindegyikkel önmagát rombolja. Tekintse inkább úgy, hogy
a rácsok a külvilágot korlátozzák, és Ön dönthet szabadon.
Én az éjjel azt álmodtam, hogy a melóhelyen pakolok, de aztán a régi munkahelyem jött be aholimádtam lenni.
Később pedig a férjemnek kellett pakolnom nagyon sok mindent, mert valamiért be kellett vonulnia egy börtönbe. Okot nem tudok miért... Mi lehet a jelentése?
Sziasztok!
Ma este azt álmodtam, hogy esőben kerékpározom, nem zavart az eső. Plusz láttam embereket, akik bőrig ázva álldogáltak. Tudja valaki mit jelenthet ez? Ellentétes jelentéseket találtam róla!(pl. kis pénz, szerencse, termékenység, áldás, mellette elviszik a szerencsémet ha volna, betegség) Melyik lehet igaz?
Előre is köszönöm! Szép napot!
Sziasztok!
Azt álmodtam, hogy egy idegen férfitől kaptam 6 kg rízst, mert vmit csináltam neki és ő ezzel akarta megköszönni a segítségemet. Kb ennyire emlékszem, neki rengeteg rízs volt, de én ennyit kértem. Válaszotokat előre is köszönöm. Üdv Timi
Szeretkeztem Tom Cruisal:( Nem is az esetem!
De jó volt:)
Én meg ma elmentem a régi sulimba, ahol az álmomban jártam, és újraéltem az álmomat...:))) Tiszta romantikus volt...:D
Egyébként szerintem ha mellettem állna igazából, egy hang nem jönne ki a torkomon...:))) Imáááádooooom!:D
Iskolába jártam, és szerelmesek voltunk egymásba William Petersen-nel (CSI: Gil Grissom)... Valamiért nem figyelt rám eléggé, és féltékennyé akartam tenni azzal, hogy szólongattam egy másik fiút, és úgy csináltam, mintha életbevágóan fontos lenne, hogy megtaláljam. Drága Grissom ismert fürkésző tekintetével figyelte a távolból minden mozdulatomat...:)
Sétáltam a suliudvaron, és hirtelen felemelkedtem a magasba, de egy kéz nehezedett a vállamra... Erőteljesebben törtem egyre feljebb, majd visszanéztem a kéz tulajdonosára, aki maga volt Grissom... És ahogy megfogta a kezemet, sokkal könnyebb lett a repülés is.
Alighanem sokat nézem a Helyszínelőket...:)))
Meg vargányagombát szedtem álmomban... Valamelyik nap Jamie Olivert néztem a Spektrumon, ő szedett vargányát...:DDD
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek mit jelenthet ez a mondat?
- A párom nem válaszolt a neki küldött SMS-re. Ez mit jelenthet? 22F
- Ez az álom, mit jelenthet?
- Ha már nem alszol együtt a pároddal, akkor az jelentheti a kapcsolat végét?
- Mit jelenthet ez a kijelentés egy férfitól?
- Ha egy pasi három(!) órát beszélget a kolleganőjével késő estétől, munka után úgy hogy észre sem veszik hogy röpül az idő, ez mit jelenthet?