Álomfejtés: Mit álmodtál és az mit jelenthet? (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Mit álmodtál és mit jelent?
Azt szeretném, hogy ha valaki álmodik valamit és nem tudja, hogy mit jelent, az írja ide ki és talán van köztünk olyan ember is aki tudja, az pedig válaszol rá.
Remélem tetszik az ötlet!?
Visszamentem szabiról dolgozni, és a mh-em egyik felét átalakították valami bár-féleséggé, szendvicseket, meg italokat szolgáltak fel, de nagyon jól nézett ki a hely! Sötétkék volt szinte minden és csillogott. :-)
A másik fele meg közért volt, csodálkoztam nagyon a változtatáson, de nagyon tetszett! :-) Aztán elkezdtem dolgozni...
Bocsi,máshová szántam!
De nem emlékszem az álmomra.
megint lefeküdtem valami idegen csávóval!
Azt mondta a hugom, hogy vannak akik azt képzelik, hogy az álom valójában megtörténik egy másik dimenzióban lévő " velem "!
Baromi nagy kurva lehetek odaát:DD
Sziasztok!
Nekem a múlt héten is meg tegnaplőtt is éjjel is ugyanaz az álmom volt! A tudatalattim vmit nagyon közölni akar velem, de ez az álomfejtés...nem egyszerű!
Szóval azt álmodtam egy kígyó beleharap a jobb kezembe, és ereszti bele a mérget a karomba.... mind a kétszer a jobb kezembe!
Szerintetek?
Nagyon szívesen! Lehet hogy tényleg van valami az álmainkban?
Én összetörtem valamelyik éjszaka álmomban az autót, vagyis belém jöttek és a baleleje tört össze. Konkrétan nem találtam rá semmi magyarázatot, remélem nem jelent rosszat! Valakinek van valamilyen 5lete erre?
Szia!
Az igaz, hogy nem tudom elengedni!!!! Sajnos ő öngyilkos lett 70 évesen, és képtelen vagyok nem is elhinni, csak megérteni. Nem tudom jól fejeztem-e ki magam. De a mai napig(9éve történt), minden nap gondolok rá, és olyan, mintha tegnap lett volan amikor utoljára beszéltem vele....
Nálunk nem esett 27-én, de iszonyatos vihar volt:-((
Köszi a segítséget!
Húú ,elég gusztustalan volt.
a fiammal álmodtam és hasmenése volt egyfolytában,jöttünk mentünk a városba,és folyton csak mostam a kezét,mert az is olyan lett.
Lehet ,hogy ki kellene töltetnem vele egy lottószelvényt?:)))
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek mit jelenthet ez a mondat?
- A párom nem válaszolt a neki küldött SMS-re. Ez mit jelenthet? 22F
- Ez az álom, mit jelenthet?
- Ha már nem alszol együtt a pároddal, akkor az jelentheti a kapcsolat végét?
- Mit jelenthet ez a kijelentés egy férfitól?
- Ha egy pasi három(!) órát beszélget a kolleganőjével késő estétől, munka után úgy hogy észre sem veszik hogy röpül az idő, ez mit jelenthet?