Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Álomfejtés: Mit álmodtál és az mit jelenthet? fórum

Álomfejtés: Mit álmodtál és az mit jelenthet? (beszélgetős fórum)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Mit álmodtál és mit jelent?

❮❮ ... 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 ... ❯❯
658. gerna
2007. aug. 19. 16:06
"Egyedüllét" persze lehet egy pár nap, pár hét... ne gondolj azért hosszú évekre. De adj 1 kis időt magadnak :)
657. gerna
2007. aug. 19. 16:02

Azt jelenti, hogy nem tudsz EGYEDÜL lenni. Hogy félsz az egyedülléttől.

Nagyon sokan vannak úgy, hogy "jobb híján" vannak együtt valakivel, mivel rettegnek a magánytól. Ebből persze sok más baj származik.

Ne az "álmoskönyveket" olvasd, mindenkinél egyéni, hogy mi mit jelent. Vannak olyan szimbólumok, álomtartalmak, amelyek általánosan érvényesek (archaikus szimbólumok), de egyéni problémára így nem kaphatsz választ.

2007. aug. 19. 15:39

Ma éjjel azt álmodtam, hogy egy haverom ülében ülök, és törekszem arra, hogy megtudjam csókolni. Aztán átültem egy másik haverom ölébe is, és vele is ugyanezt akartam.Hihetetlenül felajjzott a dolog. De ekkor még együtt voltam a barátommal.

Aztán szakítottam a pasimmal,összejöttem egy ismeretlen fiúval,akinek az arca,teste,stílusa mindene bejött, és nagyon sokat csókolóztam vele,és hihetetlenül jó volt! Ez a fiú eltűnt, jött egy srác,aki régebben sokáig tetszett nekem (de csak egyoldalú dolog volt), vele is sokat csókolóztam,nagyon jó volt,de végülis ő is eltűnt.Rajtuk kívül még 2 pasi szerepelt az álmomban, akiket látásból ismerek, és tetszenek nekem. Velük nem puszilkodtam,se nem jártam..épp akkor mutatták be nekem őket. Aztán vége lett az álomnak.

Vajon mit jelenthet ez?

Neten utána néztem, a csók minden esetben rosszat jelent :S

Álmom "előzménye":

3hétig jártam egy fiúval.Nem bírtam tovább,szakítottam vele.Aztán a szakítás után eltelt 4napban jobban hiányzott a srác,mint addig bármikor. Mondtam neki,hogy találkozzunk, beszéljük meg mégegyszer.Elmondtam neki,hogy hiányzik, és kellene egy kis idő hogy átgondoljam mit is akarok, de lehet,hogy szeretném újrakezdeni vele.De sehogy nem tudom eldönteni mit akarok. Nos,egyáltalán semmit nem érzek a fiú iránt,így nem akarom vele lekötni magam, mert szeretnék új fiúkkal megismerkedni.Az arca és a teste tetszik,de a stílusa egyáltalán nem, ráadásul iszonyat ahogy csókol :S Semmi jó érzést nem kelt bennem.

Jah és az,h hiányzott a pasi..azt hiszem nem is konkrétan ő hiányzik, hanem egy fiú,akit viszont szerethetek.

2007. aug. 11. 22:14

Sarga darazsakkal almodtam.

Kivancsi lennek,hogy ennek van e valami jelentese?

Furcsa,miert pont errol almodok?

2007. aug. 9. 18:22
Mostanában senki nem fejti meg az álmokat? :(
2007. júl. 30. 15:41

Sziasztok!

Azt álmodtam, hogy [{[{[A HREF=" [link] TARGET="_blank"]}]}]Christina Aguilera[{[{[/A]}]}] elvált a férjétől, aztán össze jött egy másik pasival, akit szintén ott hagyott, mert megcsalta, aztán velem akart összejönni, de valami miatt nem mert.

Aztán mikor mégiscsak össze jött volna velem felébredtem...

Remélem ez nem valami elfolytott dolgot tükröz és semmi rosszra nem mutat.

Ha mégis, hát várom a választ talán tudja, valaki a kérdésemre a választ.

Ja, egy kis háttérinformáció az életemből:

Jelenleg nincs barátnőm, de tetszik egy lány, randizgatunk, de még nem történt semmi, szeretném elmondani neki, hogy mi a helyzet, de még nem mertem.

Köszi,

Feri

2007. júl. 27. 09:52

Nagyon nyomasztó álmom volt az éjjel. Volt bennem egy hal, amit utána megszültem. Undorító volt.

Reggel nyomoztam kicsit az interneten, és az alábbiakat találtam:

A Krúdy féle Álmoskönyv szerint: hal, amely jönne messze tengerekről, és bennünk elrejtőzködne, jegyez szerelmeskedést.

Az 1756-os álmoskönyv szerint viszont: halat szülni: megnémulás, halál.

Hát, most nincs valami jó kedvem. Tudná ezt esetleg valaki értelmezni vagy meg tudna valaki nyugtatni?

2007. júl. 26. 01:11

Azt álmodtam, hogy vacsorázni készültünk és a férjem azt mondta, hogy majd ő megcsinálja a melegszendvicset. Nyers darálthúst tett a kenyérre.

Mit jelent?

650. bnedora
2007. júl. 20. 12:44
Nekem hajnalban nagyon jó álmom volt. Az Alain Delonnal voltam együtt. Kár, hogy felébredtem:((((
2007. júl. 20. 11:06

Valamelyik nap azt álmodtam, h néztem a tükörben a hátamat, és szőrös volt! :-O Inkább csak fenti részén, de kb 10 centi hoszú, szőkés színű. Mintha haj lenne. És még úgy "borzoltam" is, mint a samponreklámokban. "Szép" volt, de nagyon idegesített, és azon gondolkodtam, h képes voltam spagettipántos felsőkben járni így. Biztos jól megnéztek, és kinevettek az emberek! És már a gyantázáson járt az eszem, h eltüntethessem.

Ez vajon mit jelenthet?

648. Shally
2007. júl. 20. 11:00
Azt álmodtam egy hegyen voltam, ahol terhes kismamák tornáztak.
2007. júl. 20. 09:42

Szisztok

Tegnap esti álmom:nagyon levolt nőve a festék a hajamról és nézegettem fessem, ne fessem??Eredetileg festem a hajam már sok éve.

Na ez mit jelent??

2007. júl. 12. 09:28
tegnap este azt álmodtam, hogy egy nagy házban voltam és volt ott egy aranyos fehér kutya és embereket gyilkolt késsel,baltával :( ha tudja valaki mit jelent ez... az tényleg érthet hozzá :))))
645. Icus (válaszként erre: 643. - Icus)
2007. jún. 21. 07:06
Bocsi, találtam egy babonás oldalt, hátha ott kapok választ!:))
2007. jún. 21. 02:18
Nem volt időm álmodni:(
643. Icus
2007. jún. 20. 17:02

Ez nem állommal kapcsolatos, de hátha tud rá válaszolni valaki. Nem találtam ilyen fórumot, azért irok ide, bocsi.

Egy ismerősnek, most temették az apukáját, amikor a vej odament az aposa sírjához és beledobott egy száll virágot a sírba, akkor, ugyan azzal a mozdulattal lerepült az újjáról a karikagyűrűje és bele esett a sírba. Most mindenki meg van ijedve a családban, mert azt gondolják, hogy ez valami szőrnyűséget jelent, ami a családban fog történni. Szerintetek?

642. Bixy (válaszként erre: 640. - 0c97fbb607)
2007. jún. 20. 15:10
Köszi! Úgy gondolod, hogy ezt jelentheti?? Pedig most pont nem érzem magam túlhajszoltnak és idegesnek......
2007. jún. 20. 14:29
lenne*
640. 0c97fbb607 (válaszként erre: 639. - Bixy)
2007. jún. 20. 14:29
Próbálj egyedül lenni egy kicsit és elgondolkozni az életeden.Szükséged lene egy kis nyugalomra.
639. Bixy
2007. jún. 20. 14:05

Sziasztok!

Én azt álmodtam, hogy a gimnáziumi osztálytermünkben vagyunk (ez már jó rég volt) és amikor belenézek a tükörbe, akkor látom, hogy a szám olyan mintha nyúlszám lenne, egy nagy kivágás szerű volt felül középen. Amikor pedig belenéztem a tenyerembe, akkor láttam, hogy kiesett egy nagy szürke tömésem a fogamból hátulról. Nem fájt semmim! Ez vajon mit jelenthet? Remélem nem rosszat!!!!

638. 0c97fbb607 (válaszként erre: 637. - Tim20)
2007. jún. 20. 09:45

Régen a tesóimmal bújtuk az álmoskönyvet.Annyira emlékszem,hogy halottal,halállal álmodni ,nem jelent rosszat.

Szerintem valakit,vagy valamit el kellene engedned az életedből....mond ez neked valamit:))?

637. Tim20
2007. jún. 19. 13:38
Rossz álmom volt, mégpedig az, hogy a barátnőm édesanyja meghalt. Nem tudom, honnan jött ez az álom, amikor a barátnőmel nem beszéltem, anyukájával sem, de nagyon rossz érzés volt. Kiváncsi lennék, hogy mit jelent.
636. puckandúr (válaszként erre: 635. - Mongi)
2007. jún. 19. 13:15
Hogy Te sem bírod...
635. mongi
2007. jún. 19. 12:57

Megöltem Brad Pittet!!!!!!!

Nem tudom mit jelent.

634. Shally
2007. jún. 19. 12:12

Azt álmodtam a pasim találkozgat egy nővel. Veszekdtem vele... nagyon rosszul esett. Huuh még mindig a hatása alatt vagyok az álmomnak.

Kb egy éve volt hasonló visszatérő álmom, sajnos akkor bejött. :((

633. 0c97fbb607 (válaszként erre: 631. - Puckandúr)
2007. jún. 19. 11:01
:))))))
632. puckandúr (válaszként erre: 630. - 0c97fbb607)
2007. jún. 19. 11:01
Bezony megfejtük:)
2007. jún. 19. 11:00
Ha nagy leszek, nyugdíjas leszek:)
630. 0c97fbb607 (válaszként erre: 629. - Puckandúr)
2007. jún. 19. 11:00
:)Akkor megfejtettük!:))))
629. puckandúr (válaszként erre: 628. - 0c97fbb607)
2007. jún. 19. 10:59
Az meglesz idővel, csak legyünk túl a rekonstrukción.
❮❮ ... 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook