Álomfejtés: Mit álmodtál és az mit jelenthet? (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Mit álmodtál és mit jelent?
Sziasztok,
eddig más segített az álmaim fejtésében, de mostanában nem ér rá...segítségre lenne szükségem, most balesettel álmodtam, autóbalesettel,
egy férfi súlyosan megsebesül, a bal oldala, a karja roncsolódott szét, volt egy fiú is, hozzá rohantam oda, nem volt magánál, de amikor megkérdeztem, hogy minen rendben? bólogass ha hallasz, akkor bólogatott és próbált magához térni...Autók rohantak egymásba és gyalogosokba...én rohantam oda hozzá, a férfit többen látták már el, a fiúnál csak ketten álltunk-ültünk-segítettünk. Más balesetével álmodni mit jelent? Hangok, színek, vér, minden volt...
Halo Mirmil!
A nagymamám szerint, azért álmodunk a meghalt szeretteinkkel, mert nem igazán tudjuk feldolgozni, hogy nincsennek velünk. Ezt az öregek mondták annak idején, sőt a népi jóslatok szerint halottal álmodni esőt jelent, na nálunk most esik :-))) Lehet, hogy ezt álmodtad meg??? Gratula, hogy inkább nőtt a bankszámlád egyenlege! De azért reméljük azok az álmaink, amelyek jó jelentésük van bekövetkeznek!!! Abban kell hinni, nem pedig a rosszaknak! :-)
Ha már itt vagyok. Lenne még egy kérdésem. Rengeteget álmodtam a papámmal, miután meghalt. Sokáig, a szemén volt a hangsúly álmomban, aztán meg vagy nem mozgott de akkor beszélt, vagy mozgott de akkor meg nem beszélt. És mindig tudtam álmomban, hogy azért van ez, mert már hiába van ott velem, ő már halott.
És sokszor álmodtam a temetővel, a sírjával.
Minden álmomra emlékszem pontosan, volt ami elég rémes volt. De nagyon kíváncsi lennék rá, hogy mit jelenthetnek ezek.
A választ előre is köszi.
Ez most kicsit vicces, mert közben utaltak a bankkártyámra pénzt.:) Bár lehet, hogy majd ennek a többszörösét kell kiadnom??? Hát most kíváncsian várom!
Mindenesetre köszi a választ.
mindenféle hüleséget...nemis értem miért pont ezekről- vagy mégis? :-)
De az is lehet, h csak melegeme volt.
Sziasztok, én azt álmodtam, hogy kiesett sok fogam, de mind tömött, és gyökérkezelt volt.
Ha jól tudom, foggal álmodni, halál? Vagy csak valami rossz?
Köszönöm a megfejtésben a egítséged. És ne tudd meg ez mennyire igaz amit leírtál! Akkor ze teljesen rám vonatkozik jelenleg, mivel pont ezeken töröm az utóbbi időben a fejem, hogyan tudnék kitőrni ebből a mostani bezártságomból. Jelenleg olyan helyen élünk ami csak muszájból alakúlt így, de visszavágyom haza a szertteim körébe! Szabadság utáni vágyam is létezik, amiért most teszek lépéseket. Tehát nagyon egyeznek az álombéli dolgok a valósággal is! Ezt nem is gondoltam volna, már csak azért is, mert gondolatban nem hittem, hogy rám vonatkoznának!
Mégegyszer nagyon köszönöm: Dony
Ezt találtam:
Rizs
Az élet apró szükségletei, kielégítésükkel a
megelégedettség állapotát érhetjük el.
Sziasztok!
VAn valakinek ötlete az Én álmomra. Rízst kaptam álmomban.
Kedves Shilaila!
Tegnap ejjel nagyon remiszto dolgot almodtam.
Almomban lattam amint egy barna ruhaban levo pap "vagy lehet hogy szerzetes volt, mivel a ruha szine barna volt", le volt hajolva a foldre s egy ferfi egy hatalmas fejszevel, vagy valami ilyesmivel leakarta fejezni. En ezt hatulrol lattam. Annyira megremultem, hogy azonnal felebredtem, s meg utanni is feltem. Tudnal e segiteni, hogy vajon ez mit jelenthet.
Szerintem valami nagyon rosszat.
koszonom
andi
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek mit jelenthet ez a mondat?
- A párom nem válaszolt a neki küldött SMS-re. Ez mit jelenthet? 22F
- Ez az álom, mit jelenthet?
- Ha már nem alszol együtt a pároddal, akkor az jelentheti a kapcsolat végét?
- Mit jelenthet ez a kijelentés egy férfitól?
- Ha egy pasi három(!) órát beszélget a kolleganőjével késő estétől, munka után úgy hogy észre sem veszik hogy röpül az idő, ez mit jelenthet?