Álomfejtés: Mit álmodtál és az mit jelenthet? (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Mit álmodtál és mit jelent?
Azt álmodtam, hogy a régi iskolám előtt sétálok és mindig belémakad egy-egy indaszerű növény. Ez a növény rátekeredik a kezemre és a lábamra és húzna magával. Ha jól emlékszem, hóhérkacs volt a neve. Idióta, mi?
Alig győztem levágni a kacsokat a késemmel. Aztán végre felébredtem.
Ha ezt valaki megfejti. . .
Többször álmodtam mostanában, hogy megcsal a férjem.Mikor elmondtam neki, elhessegetett...mindig!
És láss csodát, TÉNYLEG IGAZ VOLT!!! hehehehehhe
Bizony anyám, az álmok nem hazudnak!
Beadtam a válópert! HIHIHIHIHI
Hello
Álmomban kinéztem az ablakon és láttam ,hogy egy csodaszép szőnyeget dob ki valaki a kukába.Lementem érte (emeletesházban lakunk)felhoztam.Csodaszép kék szőnyeg volt!(nincs szőnyegem ,nem szeretem)Valahogy dupla volt ill. olyan mint egy paplan amikor jobban megvizsgáltam,a szőnyeg egy puha paplan volt:)
Kiváncsi vagyok mit jelenthet?
Köszönöm!
Sziasztok!
Szeretném megtudni, mit jelent az álmom.
Elég durva volt. Azt álmodtam, hogy szépen megterített vacsoraasztalnál jóízűen falatoztunk a párommal. Addig nem vettem észre, hogy mit eszünk. Valami óriásbogár, vagy mi volt a tálcán előttünk, még egy rákra is hasonlított. A lényeg, hogy miután nyugtáztuk, utána mintha mi sem történt volna, ettünk tovább, miután levágtuk a két végét a jószágnak.
Ébren sosem ennénk ilyeneket, a rettegés fokát sem szoktam nézni, állítólag ott etetnek ilyeneket a versenyzőkkel:/
Ha valaki érti, miért álmodhattam ilyet, írja meg.
Köszi
álmomban hullámvasúton ültem, nem voltam bekötve és féltem
HULLÁMVASÚT - Nem mersz, hovatovább nem vagy képes utat engedni sem pozitív sem negatív érzelmeidnek. Hullámvasúton rettegve ülni: válságos érzelmi helyzet; minden órában másképp ítéled meg a kilátásaidat.
Szia!
Én azt álmodtam, hogy nekem és páromnak(egyébként 4éve vagyunk együtt) kisbabánk volt, egy szőke, barna nagy szemű(mint az enyém) gyönyörű kislány.Ez mit jelenthet?
Szia! Ha vmit írnál, hogy mit jelent az álmom, megköszönném. Amúgy egy hatalmas nagy hülyeség. Csak úgy megmaradt, pont előző éjjel álmodtam ezt, és így emlékszem még. Tehát azt álmodtam, hogy a walesi herceggel kellett összeházasodnom, de előtte meglepő módon már együtt laktunk az én lakásomban. :) Vadidegenek ébresztettek fel minden nap, és írták elő, hogy mik azok a dolgok, amiket meg kell tennem 1 nap, és mik a kötelezettségeim. Amúgy álmomban magyarországon történt mindez.
Szóval én nem tulajdonítok neki nagy jelentőséget, de érdekel, hogy vajon te mit tudsz belőle kihámozni! Köszi.
Kedves Shilaila!
Köszönöm a segítséget, bár csak most olvastam el a választ, szerencsére ez a visszatérő álmom megszűnt. Úgy tűnik, túlléptem azon a problémán, ami miatt megjelent ez a visszatérő álmom (bár nem tudom pontosan, mi volt az, de már nagyon régóta foglalkoztam evvel). Szerintem mégha nem is tudok róla, már kiválaszottam magamnak egy bizonyos életutat. Az érdekes az az, hogy nemrég (körülbelül mióta megszűnt ez az álom) megjelent mindkét tenyeremen az életvonalammal párhuzamosan egy-egy vonal, és ugyanúgy látszik, mint azok, amik már születésem óta a tenyeremen vannak. Tudom, hogy ez már nem tartozik bele az álom tudományába, csak gondoltam leírom érdekességnek.:) Mégegyszer köszönök mindent: Laura Matthews
Kedves Shilaila!
Örülök,hogy újra látlak! Az a baj mást mondd az eszem, és mást a szívem. Szeretem őt, de sokszor úgy érzem nincs értelme...
Ezt találtam:
"A kutatások azt mutatják, hogy minden ember álmodik. Tehát az is, aki egyáltalán nem emlékszik az álmaira. A vizsgálatok szerint vannak olyan emberek, akiknek a tudattalanját és a tudatos elméjét szinte átjárhatatlan fal választja el egymástól. Ők hiába álmodnak, álmaik nem jutnak át ezen a falon, így ébredés után semmire nem emlékeznek. Emiatt azonban nem fenyegeti őket károsodás. A felmérések szerint ezek az emberek gyakran sikeres vezetők vagy sportolók"
Állítólag mindig álmodunk, csak nem mindig emlékszünk.
Ez az én esetemben úgy van, hogy kb. sosem emlékszem semmire:)
Nekem volt egy elég furcsa álmom, mikor egy hetes terhes voltam (és még nem is tudtam hogy az vagyok). Bejött a szobába (az ablakon keresztül-elég vicces)egy kisfiú, és odajött befeküdt mellém az ágyba. Érdekes, hogy tudtam hogy ott alszok (nem otthon voltam). Kérdeztem hogy ki ő. Már nem emlékszem pontosan hogy mit válaszolt- vagy egyáltalán válaszolt-e, de a lényeg hogy én valahogy rájöttem hogy ő sem tudja mit keres itt, csak ideküldték. Olyan volt mintha félne. Aztán valami azt mondta, hogy ezentúl én viselem a gondját. Odabújt mellém és együtt aludtunk.
Utána kb 10 nappal kiderült hogy terhes vagyok- és ősszel kisfiam született.
Persze lehet csak véletlen egybeesés, de azért érdekes.
Kedves Shilaila!
Segíts kérlek! Érdekes visszatérő álmaim vannak mostanában. Többször is azt álmodom, hogy megcsalom a barátom, mindenféle pasikkal, idegenek is szerepelnek olykor, néha előjön az exbarátom, vagy ismerős pasi... Van tippem mitől lehet ez, de kiváncsi vagyok a véleményedre.
sziasztok!
indítotam egy újabbfórumod,de úgylátom itt már hozzáértő emberek vannk:)
segítségeteket kérem!
folyamatosan azt álmodom,hogy eljegyzési gyűrüt kapod,de azt el is vesztem..félek valami rosszat jelent.a legutóbbi álmomban a gyűrű véres volt:(
köszi előre is a segítséget!
szép napot mindenkinek!
Szisztok!
arra lenék kívnáncsi,hogy hisztek e abba,hogy álmodunk valamit,és az jelent is valamit.
Én folyamatosan ugyanazt álmodom..ismerem a jelntését,és félek,hogy be is következik..
Van már hasonló tapasztalatotok?
köszi
byebye:)
Sziasztok!
lauramatthews elolvastam amit írtál és nagyon érdekes,egyben furcsa álom.Szívesen megmonsanám, hogy mit jelent,de nem tudom,sőt,nekem is kén egy kis segítség...párszor álmodtam ugyanazt.A lényeg benne hogy mostanában nagyon sokszor veszekszek a szüleimmel,és azóta mindig ugyanazt álmodom.
Nem mindenre emlékszem,nekem olyan volt mint egy 2 mp-es jelenet mégis nagyon hosszúnak tűnt. Káső este volt, én épp aludtam, és arra keltem fel, hogy kiabálást hallok. Kimentem megnézni, és láttam egy fucsa alakot. Nem igazán láttam hogy néz ki csak azt hogy tiszta vörös a szeme, é egy balta vagy mi van a kezében. Bementem a szüleim szobájába(ekkor már a furcsa alak eltűnt)és láttam hogy mind ketten ott fekszenek az ágyon, nem mozognak se semmi.A szemük nyitva volt.Nagyon megilyedtem, erre már fel is ébredtem de még azóta sem tudom mi történt ott velük. Kérlek ha valaki tud segítsen!!Azóta is alig merek aludni,minden nap szinte éjfélig fent vagyok emiatt és a szüleimmel sem merek eről beszélni.De nem hinném hogy sikerülne elmonani...léci aki tud rajtam segíteni az írjon:(
Igen Kedves shilaila, van azon az oldalon egy szemölcsöm, de picike, nem fáj és amióta eszemet tudom ott van, méretileg sem változott. Eddig....., hát remélem nem jelent túl rosszat, de amint tudom, megnézetem.
Üdvözlettel!
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek mit jelenthet ez a mondat?
- A párom nem válaszolt a neki küldött SMS-re. Ez mit jelenthet? 22F
- Ez az álom, mit jelenthet?
- Ha már nem alszol együtt a pároddal, akkor az jelentheti a kapcsolat végét?
- Mit jelenthet ez a kijelentés egy férfitól?
- Ha egy pasi három(!) órát beszélget a kolleganőjével késő estétől, munka után úgy hogy észre sem veszik hogy röpül az idő, ez mit jelenthet?