Akik a debreceni Kenézyben szültetek! Tapasztalatok? (beszélgetés)
sziasztok
A babás rész nagyon szép,akit hamarabb befektetnek valamiért az készüjön hogy egy emelettel fentebb nagyon rosszak a körülmények.
Nem pepers hanem bella heppy pelenkat adnak benn de szuper az is,popsitörlőt vigyetek mert nem volt és krémet is.
ruhát csak hazahozosat vigyetek vagyis a párotok mikor megy értetek,csak otthani cuccba öltöztetik a kicsiket.
CSecsemősök rendesek úgy nagy általánosságban.
Már egy hónapos a babám:)
pólya nem kell csak rajta volt a papíron, mivel csak hordozóba tudod haza hozni a KRESZ szabályok miatt
Csecsemősökre mindenhol panaszkodnak, bár egyik ismerősöm azt mondta vele rendesek voltak, segítettek neki nagyon sokat.
szerintetek hordozóban is haza lehet hozni? én nem tervezek pólyát beszerezni.
szülésznők: rosszat még nem hallottam kenézys szülésznőkről, úgyhogy ne aggódjatok! A csemecsős nővérekre viszont nagggyon panaszkodnak.
Igen kaptam!
Szülőszobán: 2 db. papucs, 2 db. törölköző,kistörölköző, szappan vagy tusfürdő, WC papír, papírzsebkendő, citrom,narancs vagy szőlőcukor nekem a szőlőcukort ajánlották, szénsavmentes ásványvíz, személyes iratok. Apukáknak: papucs, enni-, inni való, fényképezőgép, kamera.
Szülés utáni napokra:
tisztálkodó szerek, köntös, szalvéta,evőeszköz,pohár, szoptatós melltartó, melltartó betét, kisméretű szilikon bimbóvédő, mellszívó, elöl gombos hálóing, nagyméretű szárnyas betét, ásványvíz
Mit hozzon a baba hazaviteléhez?
1 db. pólya, rugdalozó, body, sapka, 2 db. textilpelenka, pléd, kocsikabát, zokni, nadrágpelenka.
A picinek adnak pelenkát, popsitörlőt, popsikrémet amíg bent vagyunk.
Szia!
Esetleg listát kaptál, hogy mire van szükség? Megtudnád írni? Köszi
Szia!
Ma voltunk a szülőszobán egy gyors tanfolyamon, nagyon aranyos szülésznővel beszéltünk, megmutatta a papás szülőszobát, hát csak ámultunk, nagyon szépen fel van újítva, egy kicsit fura volt látni a helyet, de legalább tudom, hogy milyen helyen fogok szülni :-))
Újszülött osztályt is megnéztük, nagyon szép szobák és zuhanyzók vannak. A picit pampers pelenkával, popsitörlővel, popsikrémmel ellátják, így ezeket nem kell majd vinni.
Mi teljesen megvoltunk elégedve mindennel, reméljük szülés után is így lesz.
Szép hétvégét kívánok!
Szia. Örülök, hogy jól vagytok. Hű, akkor nektek már csak pár hét van! :-)
Én is januárban hívtam őket, tel.számomat is elérkérték akkor. Remélem nem felejtették el! Bár még a 27. hétben járunk, szerintem a 30. hétig vrok vele, aztán ha nem keresnek, hívom őket!
Sziasztok!
Rég jártam itt, Én már 36. hetes vagyok, eddig minden ok, bár nem nagyon bírok már semmit sem csinálni, meg kedvem sincs hozzá :-))
Én szerdán megyek egy szülésznőhöz soron kívül tartja nekünk a tanfolyamot, mivel január elején jelentkeztem rá, email-n nem kaptam meg, postán meg azért nem kaptam meg mert nem írták rá az utca nevet. Februárba hívtam őket, azt mondták küldik, de ismét nem kaptam, és a múlt héten beszéltem velük és mivel szoros az idő minket fogad a szülésznő akivel éppen beszéltem, nagyon aranyos tőle. Inkább hívjátok fel őket ismét, bár még nem tudják, hogy márciusban mikor lesz, nehogy lecsússzatok róla, mivel nem fogják az apukát beengedni a kék kiskönyv nélkül.
Elvileg kétszer kell menni, de egy alkalom amikor az apukának is ott kell lenni és ez a lényeg :-))
h.wiki! De jó akkor láttátok a picurkát :-))) Én nem bántam meg, hogy kétszer voltunk, mert a sima uh-n nem lehet olyan jól látni :-)
Vigyázzatok magatokra és kitartást!
nekem azt mondták egyszer kell menni. szerintem hívd fel őket, mert nem rögtön kell menni. én 21hetesen beszéltem velük, most járunk 27nél, és még nem hívtak. szóval...
ma volt a 4D, hű... nagy élmény. :-)))
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Ha valaki volt már szülés felkészítő tanfolyamon, le tudná nekem írni a listát amit kapott arról, hogy mit kellene vinni a szüléshez és a kórházba?
Előre is köszönöm.
Szia!
Köszi szépen, hogy megírtad.
Jó egészséget nektek!
További ajánlott fórumok:
- Kismamák, akik a debreceni klinikán szültek vagy szülnek
- Debreceniek ide, vagy azok akik Budapesten élenek, de Debreceniek
- Debreceni kismamák akik 2010-ben szülnek
- Anyukák, akik betöltött 41. hét után szültetek, minden rendben volt a babával és a szüléssel?
- Akik többágyas szülőszobában szültetek, milyen tapasztalataitok vannak?
- Szerintetek kinél szüljek a debreceni Kenézyben?