Akik a debreceni Kenézyben szültetek! Tapasztalatok? (beszélgetés)
Kezdünk bele rázódni a dolgokba :-) eddig minden rendben van hálistennek, jó baba, eszik alszik, napközben szokott picit nyűgösködni, de nem vészes az sem. Főleg ha a poci tele van akkor pláne nincs gond :-))
Biztos minden rendben lesz. Nekem jó volt, hogy láttam előre hol fogok szülni :-)
511-753
Én januárban hívtam őket, nem szóltak. Aztán két hete, amikor e hét végéig ígérték, hogy jeleznek. Eddig még semmi, mivel a héten megyek dokihoz, személyesen fogok ott rákérdezni.
Sziasztok Csajok!
Meg tudná valamelyikőtök adni azt a telefonszámot ahol szülésfelkészítőre kell jelentkezni lécci?
Nektek a bejelentkezés után mennyivel szóltak az időpontról?
amit a kisfiacskám is élvez.
Azért is néztem fel erre a fórumra,mert nagyon tanácstalan vagyok és nagyon félek a szüléstől. Nem tudom hogy fogadjak -e orvost vagy sem,sokan mondják ismerőseim körében,hogyha nincs orvosod akkor nem nagyon foglalkoznak veled,meg mindenkinek fizetni kell már csak hogy normálisan,emberségesen viselkedjenek veled. Vajúdásnál ott lehet melletted a férjed ha nem voltatok olyan tanfolyamon ?
Sziasztok Csajok!
Nem rég csatlakoztam az oldalra. Egy óráig olvastam ezt a fórumot,amit nyitottatok,de nagyon érdekes és hasznos dolgokat olvastam.
PRyka,megnéztem a kislányod,nagyon édes, gratulálok hozzá és jó egészséget.
Én most járok a 24. hétben,a cukor iváson Hála Istennek már túl vagyok és tökéletes lett, pedig én aztán nem sajnálom magamtól az édességet ...
Szia!
Mi nem fogadtunk dokit, így csak annak adtam pénzt aki mindennap megnézte és aki a varratot szedte, a Kálmánczhelyi doktor úrnak, még kezet is csókolt :-)))
Szülésznőknek mindkettőnek vitt a párom házi pálinkát :-)) fura, de vajúdás közben valahogy szóba került, és mondta a párom, hogy hoz inkább nekik azt mint pénzt :-)) elfogadták!
Egyre jobb úgy néz ki, eszik és alszik :-)
Jól vagytok?
Na, hát nem tudom, akkor nekünk miért nem szóltak?! Pedig minden nap nézem az emailjeimat, ahogy a hölgy mondta! :-(
Többször is kell menni? Nekem azt mondta, csak egy alkalom!
Köszi, mi jól vagyunk. Kisasszony most is épp viháncol odabent!:-)
Ezek közül valamelyik fogadott dokid volt? Kicsit fura kérdés, ha nem akarsz, ne válaszolj, csak kíváncsi lennék, hogy adtatok-e valakinek (doki,sz.nő) pénzt, és mennyit?
Megnyugtató, hogy ezeket írod! Azért nem is tudom, én egyre jobban félek!!! :-O
És hogy telnek a napok? Hogy viselkedik a kislány?
További ajánlott fórumok:
- Kismamák, akik a debreceni klinikán szültek vagy szülnek
- Debreceniek ide, vagy azok akik Budapesten élenek, de Debreceniek
- Debreceni kismamák akik 2010-ben szülnek
- Anyukák, akik betöltött 41. hét után szültetek, minden rendben volt a babával és a szüléssel?
- Akik többágyas szülőszobában szültetek, milyen tapasztalataitok vannak?
- Szerintetek kinél szüljek a debreceni Kenézyben?