Akik a debreceni Kenézyben szültetek! Tapasztalatok? (beszélgetés)
Én meg azért félnék mert tudom mi vár,most megint az ismeretlentől félek mert ugye most császár az első meg spontán szülés volt.
Igen, valahol jó, valamilyen szempontból meg fél az ember, mert nem tudja, milyen! :-)
szerintem éppenhogy jó hogy első baba:d így még nem tudod miylen lesz:)
Aranyos vagy :)
Te pontosan mikorra vagy kiírva? Lehet találkozunk majd szüléskor :D
Szerintem mindenkinek az! Főleg, ha első baba, és nem tudja, milyen lesz, mire számíthat! Nem vagy ezzel egyedül! :-)
Sziasztok,mi is júniusra várjuk a babát, most vagyok 14+5 hetes. Dr Bacskó György a dokim, naggggyon megbízom benne. Szülésznőt nem tudom hogy fogadjak-e, úgy hallottam hogy minden doki dolgozik kb 2 szülésznővel, nyilván közülük érdemes választani. Viszont valósíznűleg tényleg érdemes, mivel ő lesz ott legtöbbet a kismamával. Kicsit félelmetes még az egész nekem :)
Ma voltam a 32 hetes uh-n már kb 2140gramm a babónk:d nem lesz kicsi:)
Én kicisit előrébb járok:) Február 14-re vagyok kiírva de sztem hamarabb lesz
Nekem Dr. Szomolya Mihály az orvosom, hozzá járok már évek óta. Remélem nem lesz rá panaszom(még első babánkat várjuk)
Neked volt fogadva szülésznő? Esetleg tudsz ajánlani?
Szia!Senki nem szeret kórházban lenni ez tény,de nem vészes. Szerintem nem is lenézőek. Persze lehet jókat fogtam ki.Van orvosod?Nekem volt,igaz csak a végén.Dr.Demeter Miklós. Csak ajánlani tudom.Tervezünk majd később még egy babát,ismét nála szeretnék majd szülni. Ha van kérdésed,kérdezz nyugodtan!! :)
Szia. Jó, hogy ilyen "jókat" tudsz nekünk mondani! Én júniusra várom a babát, most vagyunk 16 hetesek.
Bízom benne, hogy öröm lesz ott szülni, és minden rendben lesz!
Szia. Nálunk hét ágra süt a nap, nem vagyok valami téli,karácsonyi hangulatban:-( A készülődéssel sem igazán foglalkozom, az idei nem a megszokott ünnep lesz, és ez valahogy zavar:-(
Amúgy jól vagyok,tegnap valami elrendezte a gyomrom, volt egy kis hányás, hasmenés, de túl vagyok rajta. Ma voltam AFP-n, a fehérvérsejt számom picit magasabb, de védőnő szerint nincs okom aggódni, hisz amúgy is kicsit náthás voltam.
Tavaly szültem a Kenézy-ben már akkor sem volt rossz. Hallottam én is,hogy idén felújították.Jobb amúgy mint a Klinika.Tapasztalat. Ki mikorra várja a babáját?
Sziasztok csajok! Hoyg vagytok? Nekem most kezdődik a karácsonyi hangulat, végre túl vagyok a fogorvoson és tök jók a fogaim. Már dolgozni sem kell menni, szóval lehet készülődni. Ti hogy álltok az ünnepi készülődéssel?
Örülök hogy minde rendben:)
szia
Én itt helyben járok a dokihoz Debrecen sajna 60km így rengeteget spórolok:) heti 3X van rendelés így azért nem oylan rossz,csak sorszám kell de nem kell soakt várni:)
Ma voltam a védőnőhöz, minden oké. Megnéztük a szívhangot, azt mondta, szép, szabályos! :-) Picit megnyugodtam. Szerdán megyek vérvételre, remélem ott is minden oké lesz!
Igen, legutóbb már mi is időpontra mentünk, hogy a férjem is láthassa a babát!
:-) remélem nemsoká én is érezhetek majd ilyet!
Sziasztok!
Hogy vagytok?
Mi jól vagyunk, bár már kezd fájdogálni a hátam, derekam, a lábam...elvagyunk :-) pici nagyon sokat mocorog, van hogy szinte fáj, de olyankor jókat nevetek rajta :-)
kenézybe az uh-ra lehet kérni időpontot, délutánra és akkor apa is bemehet, és nem kell várnotok órákat, na meg szerintem akkor délután nincs hajtás sokkal kedvesebbek :-)
igen,csak kibírom már addig.Most akkorákar rúg vagy inkább feszeng benn a kis kukis hogy szinte már fáj...
Akkor elvileg szerdán kellene menned, nem? szerintem. de úgy is te látod, mennyire bírod addig?!:-)
Én meg nem tudom mikor menjek uh-ra kedden töltöm a 32.hetet soki meg hétfőn van meg szerdán,szívem szerint már holnap mennék,d e mindig azt mondják a betöltött idő után....
Bízunk benne, hogy jó lesz ott szülni, és mindenki meg lesz elégedve!
Holnap védőnőhöz megyek, aztán szerdán AFP.
Én a Klikinán szültem első babámat,megvoltam elégedve,viszont aKenézyt nyáron újjították fel így sztem az sem lehet rossz:) most ott szülök hamarosan
További ajánlott fórumok: