Akik a debreceni Kenézyben szültetek! Tapasztalatok? (beszélgetés)
Akarya, Wiki ???
Mi újság???
Még egyben vagytok???
vasárnap én is voltam bent, csak uh-n, mert azzal váltottuk ki az nst-t :) 9 körül voltunk ott a férjemmel.
nekünk még 18 nap van a kiírt időpontig :)
Na,csak vagyok. :-) Itthon.
Voltunk reggel Nst-n, de annyira semmit nem mutatott, majdhogynem egyenes volt a görbe:-), hogy dokival úgy egyeztünk, vasárnap megyek ismét, és meglátjuk.
én is 60-ra voltam és egy héttel hamarabb feküdtem be,nah meg kismanó még késett is...
Mondjuk csak a császár miatt feküdtem be meg a tél miatt,Az elsőt simán szültem gond nélkül beértem pedig rohadt soké ért ki a mentő,onnantól 2 óra és megvolt Dani
miylen messze laksz?
Csak mert a sima nődokis osztály siralmas,mikor megláttam a zuhanyzót sírvafakadtam volna legszívesebben:(
gyorsan telik ez a hónap.
Miért kel ben maradnod?
Ma voltam újra nst-n, uh-n, és vizsgálaton. Minden rendben, pénteken megyek újra, és valószínű bent is maradok már az utolsó hétre!
Kivel mizujs?
én 7főn voltam nst-n, minden ok :)
nagyon izgi már :)
Minden rendben, az nst is jó, uh-n sem láttak bajt, doki is megvizsgált. Jövő kedden megyek újra.
Ti hogy vagytok?
Ezt hallottam, a szülésfelkésztíőn mondták, hogy lesz. Mivel mi holnap megyünk nst-re, így ezt kihaggyuk szerintem, de köszi, hogy mondtad!
Hogy vagytok?
34+0, én jövő hét hétfőn kezdem az nst-t, jó izgi :)
nekem nem tudják a mail címem a kórházban, így nem tudnak emailt írni. de amúgy tök jó fejek!
További ajánlott fórumok:
- Kismamák, akik a debreceni klinikán szültek vagy szülnek
- Debreceniek ide, vagy azok akik Budapesten élenek, de Debreceniek
- Debreceni kismamák akik 2010-ben szülnek
- Anyukák, akik betöltött 41. hét után szültetek, minden rendben volt a babával és a szüléssel?
- Akik többágyas szülőszobában szültetek, milyen tapasztalataitok vannak?
- Szerintetek kinél szüljek a debreceni Kenézyben?