Akik a debreceni Kenézyben szültetek! Tapasztalatok? (beszélgetés)
Csajok, lebetegedtem. :-( Nagyon fáj a torkom, köhögök(de legalább már szakadozik fel a váladék) Mézet ettem, mézes teát ittam, és este bevettem egy fél panadolt, nehogy éjszakára be is lázasodjak.
Mit csináljak még? Van tippetek, hogy hamarabb összeszedjem magam?
Köszi. Akkor egyre jár az agyunk, mi is így tervezzük a 4D-t! :-)
Hogy vagytok?
Grat a kiscsajohoz:)
Sajna így van az uh-én 20 hetesen voltam akkor hason feküdt nem látta az arcát így 22 hetesen mentem visza utánna meg csak 32 hetesen én is sokalltam rá is kérdeztem de a válasz ha nincs gond hiába nézegeti nem nő gyorsabban....nah így iktattunk a kettő közé egy 4d-s uh-t:D
Na csajok. Voltam dokinál, minden rendben találtak, így a 32.héten hívtak vissza. (nem sok ez egy kicsit? mégis csak 13 hét van még addig?!) Mondtam is a dokinak, azt mondta ez norm., hiszen minden rendben.
És képzeljétek... Kislány:-)))
Holnap 14re mehetünk uh-ra és a dokihoz! :-) Úgy izgulok, hogy minden rendben legyen!!! És talán megtudjuk, hogy fiú vagy lány?! :-)
Drukkoljatok!!!
Én is az otiban voltam afp-n, elég sokat is várnom kellett, bár annyi volt benne a szerencse, hogy nem kellett éhgyomorra menni, bár engem picit megkínoztak, mindkét karomból vettek vért, mert hogy nem akart folyni, közbe meg kiderült, hogy az ampulla volt rossz amibe vette le, úgy hogy tök jó volt.
h.wiki! Biztos minden rendben lesz és mehettek uh-ra :-))
Van mit javítani az egészségügyi helyzeten még sok helyen, sajnos:-(
Jól vagytok egyébként?
Bocsi de csak bekukkantottam, vigyázzatok nagyon magatokra!
B.U.É.K!
További ajánlott fórumok:
- Kismamák, akik a debreceni klinikán szültek vagy szülnek
- Debreceniek ide, vagy azok akik Budapesten élenek, de Debreceniek
- Debreceni kismamák akik 2010-ben szülnek
- Anyukák, akik betöltött 41. hét után szültetek, minden rendben volt a babával és a szüléssel?
- Akik többágyas szülőszobában szültetek, milyen tapasztalataitok vannak?
- Szerintetek kinél szüljek a debreceni Kenézyben?