Akik a debreceni Kenézyben szültetek! Tapasztalatok? (beszélgetés)
Aha,értem. Hát, mi valószínűleg jövő héten megyünk kontrollra, és akkor meg is kérdezem.
Amúgy jól vagytok?
Ne izgulj a cukorterhelés miatt, vigyél magaddal 2 dl keserű teát, és azzal elviselhető, annyi, hogy a végén éreztem egy kicsit, hogy émelygek, de hát a sok cukor miatt, amúgy nem lesz semmi.
Igen a kórházban, ha nem jelentkeztek rá bizony nem mehet be a párod. Két alkalommal kell elmenni, kapunk egy kis könyvet és azt be kell mutatni a szülésnél és úgy engedik be a párodat.
Szülőszoba 06-52/511-753 hívd fel őket és mond hogy papás tanfolyamra szeretnél jelentkezni, nagyon aranyosak, és vagy postán vagy email-n, vagy telefonon fognak értesíteni az időpontról.
Nekem még odébb van a cukorterhelés, de már most izgulok, azt mondják eléd rossz... :-s
Papás tanfolyam? Ez a kórházban megy? Hogy kell jelentkezni, vagy hogy megy ez?
Ha nem megyünk, párom nem jöhet majd be?
:D...és még miyleneket domborít majd később:D
Jó is hogy nem lehet bemenni,remélem hamar összekapom majd magam és tudok kimenni,nem akarok én sok látogatót csak a kisfiamat meg páromat:)
Sziasztok!
Eddig is így volt, hogy a szobákba nem lehetett bemenni, hanem kint ahol étkeztek ott lehetett leülni vagyis mi ahányszor voltunk látogatni mindig így volt.
Ti jelentkeztetek papás tanfolyamra, Én épp ma hívtam fel őket, nagyon aranyos volt akivel beszéltem, és mondta, hogy majd értesítenek.
Egyik ismerősöm is császárral szült és babás szobába került, de elvitték a babát tőle,így tudott pihenni, azt mondta, nagyon szép, és nagyon jó volt, meg nagyon aranyosak voltak vele, első baba nekik is és nem merte pelenkázni, és megcsinálták helyette :-)))
Jól vagytok amúgy? Minden rendben van?
Én túl vagyok a cukorterhelésen, jó lett az eredmény is, jövő héten megyek tanácsadásra. Egyre nagyobb a pocak, és sokat mocorog a pici,sőt van ahol úgy kidomborítja a pocakomat, hogy a párommal csak jókat nevetünk rajta :-))
február 14 valentin nap,de én reménykedem a január végében:D
Most írt ismerősöm akinek a szomszédja szült 1,5 hete hogy nagyon szép a szülészet.egy bajom van ugye hogy a látogatók nem mehetek be aszobába van valami nappali féle ahova mehetnek,de hát én császárral fel sem tok majd állni akkor hozzám ne is jöjjenek vagy bejön párom és nem beszélhetünk pedig azért 60km...
Elvileg a középidőben lenne az hogy a kismamik jól vannak és fittek de sztem ez egyéni.
Nekem most beton kemény apocakom,feküdni sem jó sokáig meg ülni sem ,ha állok meg szét akar repedni szinte:)
További ajánlott fórumok:
- Kismamák, akik a debreceni klinikán szültek vagy szülnek
- Debreceniek ide, vagy azok akik Budapesten élenek, de Debreceniek
- Debreceni kismamák akik 2010-ben szülnek
- Anyukák, akik betöltött 41. hét után szültetek, minden rendben volt a babával és a szüléssel?
- Akik többágyas szülőszobában szültetek, milyen tapasztalataitok vannak?
- Szerintetek kinél szüljek a debreceni Kenézyben?