Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Menned?
(tudok amúgy helyesen írni))
Hajna
Te az új bogyótól érzel valami változást???
Mikor kell mened megint terheltetni?
Sziasztok))
Üdv az újaknak is)))
A szurit az egyik csaj úgy adta be magának,hogy egy vizes vattát lehűtött mélyhűtőben és odatette pár pillanatra,majd mikor elhűlt a bőre is tőle,akkor szúrt.Nem érezni úgy semmit.Barátnőm kipróbálta.
Mindenkinek a legjobbakat))))
Pedig végre lett volna egy jó kifogásunk az ivásra:)
Mondjuk nekem szerencsém van, anyukám gyerekorvos, végső esetben ő beadja, bár még nem szóltunk neki, túlságosan is aggódos típus. Bár így meg nekem elég nehéz, mindezt végig csinálni és még titokban is..
jaaaj, én is parázok a tűszúrástól, pedig amúgy semmi bajom a vv-nél, de hogy magamnak adjam be, attól be vagyok sz...va :)
egyelőre a párom azt mondja, ő beadja nekem, de ha épp nincs itthon vagy akármi közbejön, akkor magamnak kell...jajj-jajj :)
Kb. egy hét múlva kezdünk mi is.
Ez igaz! A lényeg a végeredmény! Ami biztos pozitív lesz!:)
Akkor majd várjuk a beszámolót.
Mindenképpen mesélek,igen ez lesz az első.Még nem mondták mikor kell tesztelni.
Mostanában már nagyon ellazsáltam a szurikat.Volt hogy véletlenül nem tövig szurtam csak éppen aztán rá kellett tolnom.Kezdetben,még erőből,gyorsan szúrtam minél hamarabb bent legyen.Mostmár nem izgulok.Meg lehet szokni, a lényeg a végeredmény:)
Hát nagyon bátor vagy! Én már most azon gondolkozom, hogy hogyha eljutok odáig kiket fogok megkérni, hogy majd adják be nekem.
De akkor majd drukkolunk csütörtökre, hogy sikerüljön. Mikor kell/lehet utána tesztelni?
Ez lesz az első?
Szia, valószínűleg azt inkább a múltkor rosszul mérték:)
De izgalmas, majd meséld el milyen volt, ha van kedved!
Magadnak adod be az injekciót?
Sziasztok,
Ma voltam UH-n,mivel a dokim még mindig nincs megint választani kellett.A doktornő és a tanár úr között, az utóbbit választottam.Van egy 19mm,12mm..az lehet hogy összemegy ami 13-as volt? Vagy csak tessék-lássék nézik meg és ha látnak egy megfelelőt akkor a többit nem is nézik?
A bal oldalon semmi nem volt csak a jobb oldalon.
Csütörtökön megyek inszemre :)Ma este már be kell adni a tüsző repesztőt,nem korai az még?Amúgy nagyon kedves volt a doki,még mosolygott is mikor bementem,többször elmondta mikor mit kell majd csinálni.
Tegnap este megpróbáltam venni magamnak a legkisebb injekciós tűből(mivel kifogytam),de csak a 4. patikában kaptam.Már kezdtem kétségbeesni.tanulság legyünk előrelátóak
Szia, hát azért én örülök, hogy annál akinál nem annyira súlyos a helyzet, megpróbálják ezt is, végülis ahol lehet törekedni kellene a természetes úthoz legközelebbire.
Igen köszönöm mondta nekünk is doktornő, hogy bemehetek, de férjecském azt mondta, hogy nem kell, megoldja egyedül:)
Szia!
Nekünk terminált együttlétet javasoltak, a köv. menzesz 3. napján fog kezdődni.
De hogy ennek mekkora az esélye, azt nem tudom.
(eddig is termináltan voltunk együtt, az LH teszteknek köszönhetően. De talán a hormonpótlás hoz eredményt)
szomorú, hogy ez csak a sikertelen lombikok után derült ki :(
engem se küldtek el, sőt, a leletemre (amit magánúton csináltattam) nem is volt kíváncsi a doki... szerencsére az én terhelt inzulinom 30 alatti.
hát ez van, a meddőségi kp-oknak az az érdekük, hogy minél több beültetés, inszem. legyen, mi meg sajnos rájuk vagyunk szorulva.
elszomorító.
Én 7.-én megyek IR-re meg hormonra, meg UH-re meg mammográfiára, meg 14 órakor a kötelező előadásra.
6.-án sajnos nem leszek.
Te csak 6.-án leszel?
Az én férjem is február 6.-án megy, de már most rosszul van tőle.:) Nem is tudom mit csinálna ha mondjuk egy petevezeték átjárhatóságira kellene mennie..
Minket is kioktatott de úgy tünt férjem szimpi neki,majd meglátjuk legközelebb, én is hozzá vagyok beírva uh-ra
Szia,
Én aki szintén új és naív, csak úgy halkan kérdezem, miből gondolja hogy lombik lesz, ha vizsgálatok csak majd még most lesznek? Vagy már van sok eredményetek?