Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Szia
Nekem mammográfiát csak a lombik előtt kértek az inszemhez nem kell. Szintén csak saját tapasztalat , hogy inkább kellemetlen mint fájdalmas ( nem vagyok nagy mellel megáldva) Ez lehet méret függő is. Nekem az inszem durvább volt ...
Sziasztok!
Mi 3 év sikertelenség után most kerültünk a BMC-be.Szeretném kérdezni tőletek, hogy mammográfia vizsgálatot nektek is kellett csinálni? Úgy tudom nagyon fájdalmas (persze mindent a Babóért)!
Illetve, még nem tudom melyik dokihoz kerülünk vagy mi választhatunk? Köszönöm és további kitartást mindenkinek
Sziasztok!
Aki félúton van annak ezer drukkk!
Tudnátok abban segíteni , hogy ha április közepén kezdenénk a 2. lombikot , inzulinrezisztens vagyok , akkor előtte be kell mennem ellenőrző vizsgálatokra , vagy újra kell majd minden vizsgálat és csúszunk 1 hónapot emiatt.
Köszi a válszokat
Nikica
Már csak hármat kell aludni)))
Jajj nagyon drukkolok)))
Igazából remekül érzem magam.A tegnapi has-és derékfájás elmúlt,mintha nem is lett volna.Próbálom magam visszafogni evés téren.Fura nekem,h tegnap 60 kg mutatott a mérleg,ma 58at.Biztosan nem jó.
De gondoltam a tesztelésre,de ha tesóm nem hoz nekem tesztet,akkor fölösleges,mert csak 25ös van itthon.
Mayke!Neked is köszi a lelkitámogatást.Tényleg félek.Hiába érzem jól magam.
Szurkolok nagyon, h sikerüljön!!! :))))
Én sem tudtam elképzelni, de ugye sajnos nem sikerült... :( Pityeregtem mikor megmondták meg azóta is volt rá példa, de a párom nagyon sokat segített, h nem zuhantam össze. :)
Kívánom, h Neked ne kelljen átélni!!! :)))
erre ne is gondolj te jány!!!
nem gondoltál tesztelni előtte? Sokan így védekeznek az esetleges rossz hír ellen...én nem tudom egyszer sem teszteltem de mindháromszor rossz hírt kaptam-2 napig bőgtem utána mentem előre.
DE nagyon drukkolok neked, hogy jó hírt kapj! Hogy érzed magad?
Szia! Ma én is Gonal F-t kaptam, 900 NE-t.
2-t írt. Napi 1x300 NE-t kell szúrnom.
Remélem hatásos lesz!
már csak ötöt kell aludni!!! :)
Csak fő a nyugalom!!! :)
Igen az adagra utal. A 900-as a legnagyobb van 450-es és 300-as is. Általában először a 900-ast írják fel.
Meg a kilökődés gátló a drága mellé azt az 5. naptól kell szúrni és 9000.- dbja legalább is amit nekem írtak fel.
Tényleg minden attól függ, h hogyan reagál a szervezeted!
JUliska
Igen,a gonal F ből van egy csomó fajta.
Van olyan csaj,akinek kijött 60 ezerből!! Attól függ,hogy neked hogy reagál a szervezeted a gyógyszerre,és mennyit kell szúrnod.
Nikica
Hogy bírod?? Remélem szép gyorsan mennek a napjaid))
Ölellek))
Szép pihenős napsütéses időt mindenkinek!!!
A 900-as az ml? Ebből van több fajta is?
Nekem a Merional csak egy fajta volt és visszaszámolva kb 2300Ft volt egy doboz.
A rövid protokollal nekem összesen 100ezer volt.
Szia!
Sajnos nem lehet megmondani, h Neked mennyibe fog kerülni, mert szinte mindenkinek más mennyiség kell.
Ami biztos, h a 900-as 29837.- kerül ezt biztos kell. Attól függ mekkora adagot ír ki azaz mennyire vagy stimulálható.
Nekem azt mondták mielőtt megkezdtük 120 000.- körül lesz, hát több lett...
Sziasztok lányok!
Egy kérdésem lenne: nekem a doki azt mondta, hogy a következő lombiknál a merional helyett a gonal f-et fogjuk használni ami drágább. Az mennyibe kerül? Rövid protokoll lesz.
Nikica: drukkolok neked!! Kapcsolj ki teljesen, ne agyalj semmin, fő a nyugalom:))
Akkor így kell tenni!
próbálj meg úgy is feküdni, hogy a lábad feljebb van mint a pocid, polcold fel valamivel.
Nem csak, hogy ülhetsz, hanem mozogj is pl. egy kis séta sem árt mivel gondolj arra, hogy annak a területnek a vérbőségét most fokozni kell! Vagy van valami különleges oka annak, hogy 3 napig feküdnöd kell?
Persze, a Te így érzed jónak és megnyugtatónak akkor feküdj sokat.
Nem,az ágyon van mellettem.
De ugye ülhetek is?mert a fekvéstől szétmegy a hátam.aztán ücsörgök néha...ez ugye nem baj?
Pihizz sokat drukkolok!
de azért a laptopot nem a pocidra teszed ugye?? Mert az nem igazán tesz jót..
Szuper hír!!! :)
Pihizz sokat, próbálj ne agyalni, csak nyugodtan, tojni most mindenre, csak a manók a lényegek! :)
Nagyon szorítok, sikerülni fog!
:)) Jó gyorsak voltatok.
Drukkolok, hogy ügyesen kapaszkodjanak! :)
Hát akkor már nem hiszem, hogy pozitív lenne...
Nekem is ez az első. :)
Mikor kell tesztelned? Érzel valamit?