Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Köszi Csajok!
Ilyenkor vv után a doki mond ítéletet?
:(:(:(
De még ne add fel! A vv ami tuti!
Ja azt elfelejtettem írni,hogy nekem pl fél évente van a terhelés,és attól függően,hogy változik az eredmény,változtatnak a gyógyszereken.
Amikor annyira lementek az értékek,ami a dokinő szerint már jó volt a lombikhoz,akkor engedett csak kezdeni.
(a pénz miatt ugye nem tudtunk menni ,de az eredmények miatt mehettünk volne elvileg).
Sziasztok
Az a baj az IR rel,hogy a meddőségi intézményekben nagyon kevés helyen nézik csak és foglalkoznak vele.Aki komolyen foglalkozik vele,az a meddőségis endokrinológus.
Sokan,a csajok közül is magánba mentünk el az endos dokihoz,mert így láttuk nagyobb esélyét annak,hogy komolyan veszik a problémánkat.
Persze ez nem 100% sikert jelent majd a lombikban,de így megadtunk minden esélyt annak,hogy sikeresek legyünk.
Mindenki tegyen a saját belátása szerint.De az egy tény,hogy ha saját magad nem nézel a dolgok utéán,sokszor érhetnek megélepetések is...
Nagyon helyes, ő legalább foglalkozik veled!
Nekem csak kicsit volt magas a 120 perces inzulin, de akkor is, meg sem nézte. Rosszul esett.
Mi most kezdtük a második lombikot, myáriak a leleteim, de nem küldött semmilyen vizsgálatra előtte, csak a férjemet.
Most azon izgulok, hogy 2 napja lázas szegény és milyenek lesznek így a katonák mire a leszívásra kerül a sor!? Remélem jók lesznek és megszeretik a petesejteket!
A mammográfiánál nekem azt mondta Sz.Z., hogy a nőgyógyászomtól kérjek beutalót, de nyaggatásra adott a János kórházon belül ő is beutalót. Csak ott asszem nem ultrahang lett volna, így a másikat választottam.
Arra nem tudok Neked válaszolni,h kell e újra minden vizsgálat,mert első beültin vagyok túl.
De a vérvétellel úgy jártam,h mivel elég régi volt (tavaly szept.i)az altatás miatt kellett egy új nagyrutint csinálni.Én is IR-es vagyok és Merckformint szedek.Sajnálom,h csak ennyit tudok segíteni.
Elég érdekes ez a magyar egészségügy helyzet,
csak az a baj, hogy a páciens szívja meg..
Szia! Engem is küldtek mammográfiára. Én az Uzsoki kórházban csináltattam, mert oda tartozok. Ott azt mondták a korom miatt csak ultrahangos lehet. Hát nem ellenkeztem. Elfogadták a BMC-ben.
Ha tudsz, te is arra menj.
majd megkérdezem az IR-t, meg a mammográfiát is!
remélem a lombikkal sikerrel jártok:)
Köszi a gyors választ Nitanita76!
Mi még nem is tudjuk, hogy mi lesz, mert még csak a kivizsgálásoknál tartunk.
Próbálok visszaolvasni, hogy tudjam, ki hol jár és a tapasztalatokat is szívom magamba, Nitanita76 te lombik elött állsz? Mind a 6 inszemet végig kellett csinálnod? Vagy más a helyzet?