Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Sokan nem értik miért vagyok itt ???
Nos mi 2005-2007-ig lombikoztunk volt 5 beültetésem amiből 2 elhalt sajnos az 5. sikerült és van egy egészséges lánykám aki szilveszterkor lesz 5 éves ...Mi is sok mindenen mentünk keresztül és sokszor úgy éreztük nem bírjuk ki de ott lebegett,hogy legyen egy babánk szóval mindenkinek fel a fejjel és mindenkinek sikerülni fog nagyon nagyon pozitívan kell hozzá állni....És azért vagyok néha az oldalon,mert mivel én is átmentem ezen szoktalak olvasni benneteket ha kell tudjak tanácsot adni,segíteni:-D
Szóval igen is vannak siker sztorik :-D
ja és igen ahogy olvaslak benneteket annyi minden változott a BMC-ben 5 év alatt...
Régen nem kellett fizetni a fagyasztott babákért,ha nem sikerült nem számították bele....Kicsit kedvesebbek voltak nem volt ennyire futó szalagos a dolog....
Mindenkinek sok sok sikert:)Higgyétek el megéri:-DD
Csak pozitívan veled vagyunk!!!!!!
Sok puszi!!
Sziszi
Nagyon köszönjük,hogy megosztottad velünk))
Gratulálunk a kisfiatokhoz!!!
Na halljátok csajok????
Ezért nem szabad soha megállni és hagyni az egészet!!!! Soha nem lehet tudni,mikor sikerül!!! Fel kell állni és menni tovább!!!!
Jaj, nagyon jó ilyeneket hallani, olvasni. :)
Gratulálok a kisfiadhoz! :)
Igen, sajnos ezt az egészet csak az érti aki átélte, így sokan igazán csak ezen a fórumon találunk megértésre.
Sziasztok lányok!
Sohasem szóltam még hozzá ehhez az oldalhoz, mindig csak olvasgattam, de most úgy érzem, hogy néhány gondolatot meg kell osztanom veletek.
Párommal több éven keresztül szerettünk volna kisbabát, de sehogy sem sikerült. Gyógyszerek, műtét, de semmi, míg végül eljutottunk a BMC-be. Több év lelki fajdalom, sikertelenség, szenvedés, számos átvirrasztott éjszaka, sírás.
Mi Zeke doktor úrhoz jártunk, aki rögtön a lombikot ajánlotta nekünk. A protokoll nagyon jól ment végig, 5 picike várt beültetésre. Ekkor következett az újabb csalódás. Először kettőt ültettek vissza, nem tapadt meg, a második kettő sem. Egy apróság maradt csupán, és a teljes reménytelenség. Már beletörődtünk az ötödik elvesztésébe, és azon gondolkoztam, mi lesz ha ez sem jön össze. Újabb sírás, álmatlan éjszakák. Beültetés után 4 nappal elvégeztem egy tesztet, amit addig soha, és ha hiszitek, ha nem két csík jelent meg. Ilyen boldogságot soha nem éreztem még, mint akkor. A 8. napon a vérvétel is kimutatta a terhességet. Azóta van egy gyönyörű kisfiam, aki már másfél éves, és ha ránézek, akkor mindig az jut az eszembe, hogy mennyire megérte az a sok szenvedés és fájdalom. Nagyon megértelek titeket, és arra biztatlak, hogy sohasem szabad feladni, majd meglátjátok!!! Ezeket a sorokat sem tudtam nektek könnyek nélkül leírni, pedig eltelt másfél év azóta! Kitartást és sok erőt kívánok nektek!
Sziasztok!
Ma megvolt a transzfer, szerencsére mindkettő szépen beindult, és már 4 sejtesek. Megmutatták őket a beültetés előtt, és a párom videóra vette.
A transzfert Újvary doktor úr csinálta. Most már itthon fekszem.
Szia Lívia:)
Ezt elfelejtettem megkérdezni:),de felhívtam Őket és nem kell,csak odamentek és becsücsentek:)
Közben láttam,hogy már a Csincsi is leírta:-))
Szép napot lányok.
Ha akarok TSH-t nézetni,azt a ciklus melyik napján csináltassam meg?
Kedves Elilo.Nincs igazság erre már rájöttem.
De azért kitartás és ne sírj!!
Nem kell minden beültetés előtt, de nálam már eltelt 1 év, ilyenkor kell minden újra. Rákszűrés leletem volt már júniusi, így azt megúsztam. De szerintem ez is dokifüggő ki mit kér újra. Férjnek is kell új spermavizsgálat + vv, nálunk azért nem most mert FET lesz.
Viszont nekem első körben sem vettek ilyen kenetet. Csak rákszűrés, klamídia volt és UH. Vagy csak nem mondta külön a doki, és vett magától. :P:)
Nekem ma volt 3. napi vv és még egy kalmídia szűrés kell. Ha minden oké szeptemberben fagyis beültetés lesz. :) Kedden lesz utoljára a dokim (ő amúgy azt mondta ma menjek be hozzá a mintavételre, mert a mensi nem számít, de én így nem akartam) ezért akkor megyek a szűrésre.
A 20-a utáni héten tudnék bemenni még. Ha akkor odamegyek és megkérdezem minden oké-e, akkor a recepciósok ezek szerint megmondják?