Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
nekem napokig nem vették fel, egyszer végre elértem őket a harmadik telefonszámon, ami meg van adva. tegnap pedig bent jártam, és mondták, hogy augusztusra nem tudnak már időpontot adni egy dokihoz sem, csak szeptemberre.
Szia
Már most is kérhetsz időpontot! Van már választott orvosod? Szerintem mindegy hogy kihez mész, majd ha megvan a végleges döntés akkor választasz orvost. Hogy-hogy lombikra kell menni? Már megvoltak a vizsgálatok, és abból kiderült? Sok sikert!
Én is remélem! Köszönöm a pozitiv hozzáállást!
Előtte nincs vérvétel. Legalább is nekem nem volt.
Sziasztok,
Lívia76,szörnyű nehéz lehet neked,de higgy!!!!!!Olvastam az ested és nagyon szurkolok.
Icu,nagyon sajnálom de sokan vagyunk még itt akik hasonló cipőben járnak,szóval együttérzünk veled.Ne tünj el!
Így a 3. inszem sikertelensége után eldöntöttem hogy felhívom a dokim,és rákérdezek hova,merre tovább.Ma 4x hívtam őket de nem vették fel.Sz doki szabin van?Minél hamarabb akarok hozzá menni,ha tudok,hogy ne csússzak le a lombikról ha ez a következő lépés.Nem bírok ki még egy sikertelen inszemet.Nem is az hogy kiborulnék,de nem bízom benne...
huh, most néztem meg, ez rettentő durva, nem gondoltam, hogy ilyen is létezik... mi mindent ki kellet bírnod, nagyon sajnállak :((
nekem meg megint nem jó a kenet, úgyhogy még nem megyek hycosy-ra. legközelebbi periódus esetleg, addig kezelés...
óh, de kár :((
ha jól értem, ez még csak az első próbálkozás volt, nem? nem azt írtátok, hogy elsőre csak nagyon keveseknek sikerül?
sajnálom, akkor találkozunk októberben én is akkor megyek újra.
Nagyon bátor vagy le a kalappal.Szorítok, hogy rendben legyen minden.
Légyszíves ne menj messzire itt Mindenkinek szüksége van RÁD!! És minden tapasztalatra.Sikerül októberben ez tuti.
Kedves icu79.Nem tudok mit írni:-((Nagyon sajnálom.
Sajnálom, Icu, pedig olyan jó lett volna.
Ó, Icu! Pedig annyira bíztam benne, hogy hátha...:(
Nagyon sajnálom! De az mindenképpen jó jel, hogy valami elindult. A következő biztos sikerülni fog! Most dühöngj, hisztizz, sírj, tégy meg mindent ami jól esik, sajnos kell majd idő míg túl leszel a sikertelenségen, de utána újult erővel tudsz belevágni! :)
Kérdeztem fagyibabáról is de azt mondta,hogy 1-el nemérdemes belevágni.Addig is maradok hű olvasótok :)Szorítok mindenkinek nagyon!!!Sok sikert Nektek!!!Drágáim nagyon megszerettelek titeket!!!Szép nyarat mindenkinek,Nem feladni!!!:)Még egyszer köszönöm a sok segítséget és biztatást :)Jó,hogy volt hova tartozni!Ölellek TITEKET!!!:):):)
Sziasztok lányok!
Sajnos nem jó hírekkel jövök :( Ma voltam a BMC-ban,miután tegnap lebeszéltem a Zeke dokival az ismétlő HCG vizsgálatot. Kértem,hogy ne várjunk 30.-áig az UH-vizsgálatra mert nekem az itthoni tesztek még mindig nem mutatnak semmit:(A HCG visszaesett 4,2-re! Októberben lehet menni a második felvonásra :)!K
:)
Általában ahol sok a tüsző, vagyis sokat kell szúrni ott alapból az altatást javasolják. Ebben tényleg semmi kellemetlen nincs, kivéve az egyik altató, vagy nyugtatószer ami nagyon nagyon csíp, de az is csak pár mp. Viszont mostanában elég sokan voltak itt lányok, akik hősiesen altatás nélkül végigcsinálták, szóval azt is túl lehet élni ha úgy alakul. :)
Sok sikert Nektek!
Ügyes vagy:) Drágám drukkolok:)
Köszi Csincsi,nagyon ari vagy :-)
Erröl a hamarról eszembe jutott,mikor Anyum elkisért az eggyik inszemre.
A Párom minta adás után sietett dolizni,és amig Anyával ott ücsörögtünk pár perc múlva már ott is volt,hogy Ő végzett:)
Erre az Én Anyucim hirtelen,csak annyit tudott mondami,"de gyors voltál Sanyikám":-)))
Imádom,kb 5 percen keresztül nyihogtunk mind a hárman:-))
Mégegyszer köszi a részletes választ,azt hiszem akkor Én is bevágom majd a szundit:-).
Mosolygós Szép Napot:-)
Nagyon ügyes vagy! :)
Drukkolok! Várunk a hírekkel!
Megvolt a leszívás. Újváry doki csinálta. Fél tízkor jött a nővér beadni az algopirin injekciót, és rögtön utána a műtősnő, hogy menjek. Nagyon kedvesek voltak, kaptam sapkát, meg harisnyát a lábamra, fertőtlenítés és jött a doki. Mondták végig, hogy mikor mi történik. Végül örülök, hogy nem altattak, mert ezt a fájdalmat ki lehet bírni, a szúrás fájt, meg utána a vákuum is, de én rosszabbra számítottam. 8 tüszőt tudott leszívni, de csak 2 petesejt volt benne. Azt mondta erre a doki, mikor látta, hogy keveslem, hogy ennyi is elég lehet egy egészséges babához. Utána még feküdtem 2 órát, aztán megkaptam a zárót, és eljöttünk. Holnapig meg izgulok az eredményért.
Mihamarabb kérj időpontot (azt nekem tavaly csak úgy adtak, hogy ha bevittem minden leletemet, nem volt elég telefonon bizonygatnom, hogy de itt van a kezemben), mert szabik miatt van, akihez csak szeptemberre mehetsz!
Szerintem Ti is mehettek akár a következő ciklusod 2. napján UH-ra és kezdhetitek a stimut.
Nálunk úgy volt, hogy volt egy időpontom konzultációra, hogy megbeszéljük mi a helyzet. Átnézte a papírjaim, megkérdezte hanyadik napon vagyok, mondtam, hogy a 24. Erre ő már írta a szurit, aznap meg is kaptam, el is indult a lombik (hosszú protokoll volt). Szóval ha minden lelet megvan, akkor indulhattok amint úgy jön ki a ciklusod (rövid protokollnál 2-3. cn, hosszúnál 20-23. cn).
Akkor ciklus 2. vagy 3. napján uh és akkor írják ki a szurikat.
Nálam minden rendben van,hormonok inzulin stb.
Azért érdeklődnék,hogy mire is számítsak!
További ajánlott fórumok: