Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Köszönöm! Akkor azon tuti ott leszünk!
Sziasztok Lányok :-)
Elilo,megkérdeztem a lombikos előadást,mert Mi is szeretnénk elmenni.
Aug. 7-én 14 órakor lesz és Koncz doktor tartja:)
Mosolygos szép napot Mindenkinek:-))!!!
Szia! Én úgy tudom, hogy lesz aznap, mert mi is akkor akartunk menni, de sajna akkor még nem tudok eljönni szabira. És a nyáron már nem is lesz több!
Nagyon nehéz ez a mai nap...az utca tele van kisbabákkal és a boldog anyukájukkal, apukájukkal, nagyszüleikkel...nem elég ezt látni, de ma még jönnek be, (a másik oldal) hogy segítsek nekik időpontot kérni mert megy vetetni!!! Hát hol itt az igazság?! :( El vagyok keseredve, mindjárt sírok!
Köszönöm Lolo! Sajnos nekünk legalább 2 óra az út, ha minden rendben van és a forgalom is jó Pesten, szóval nekem lehet az egész nap ugrik!
Én rövid protokollon voltam, kb.3-4szer kellett mennem UH-ra beültetés előtt, azokat fél-fél nappal megoldottam, így 2 napot kellett kivennem. Beültetés napjára meg utána pár napra meg háziorvossal kiirattattam magamat, így nem fogyott a szabi. Amúgy is kapsz a beültetés napján egy zárót amin rajta lesz a táppénz javaslat, ez alapján kiirnak, de előtte és azért rákérdeztem.
Szia!
Hú, hát annak óriásian tudnék örülni!!!!:)
Köszi!:))))
Lombikosokhoz kérdés: kb. hány nap szabi kell a visszaültetés előtti részben? És utána hány nap pihenőt ajánlanak? Csak hogy tudjam, hogyan kalkuláljak az amúgy sem sok szabadnapommal...Előre is köszi!
Köszi! Igazából csak ma jutott eszembe, mert aznap reggel kell mennie férjecskémnek, aztán meg délután 5-re Kopa magánrendelésére, szóval jó sok idő van közte!
Ó de kár, hogy nem este kérdezted, megnéztem volna Neked. De megyek kedden is, ha addig nem derül ki, meglesem. :)
Csincsikém!
Remélem eljött a Te időd :):):)
Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy augusztus 7-én, kedden lesz-e olyan lombikos előadás? És ha lesz, ki tartja?
Aranyos vagy, de ez csak egy vérvétel lesz. :)
Jövő héten hétfőn vagy kedden letudom a klamídia szűrést (bár Zeke azt mondta a vv napján menjek, ne kelljen 2x mennem, de asszem inkább bemegyek újra mint így mensisen legyen a mintavétel...), aztán szeptember elején lesz csak a folytatás. :)
Amúgy ha valami nem oké szólnak? Vagy szerintetek ha odatelefonálok úgy 2-3 hét múlva hajlandók telefonon megmondani ha valami nem jó? Nem, igaz?
Sziasztok,
Én is kihagytam eddig mindig egy hónapot az inszemek között(Sz dokinál),nem értem már ezt.
Korodim,hajrá holnapra:)
Csak augusztus 31-re kaptam volna időpontot konzira,de addigra már megjön és megyek a 4. inszem gyógyszerekért.El sem hiszem hogy már a 4.re mennék :(((((
Csincsikém,hajrá,hajrá...végre.Várlak a hírekkel holnap.
Korodim,Lara!Szorítok nagyon!!! :)
Jaj drága megy a drukk ezerrel :)))
Inszem között nem kell várni én is úgy tudom:)
Mi is mindig szüneteltünk az inszemek között.:-)
Hát nem tudom nekem Szűcs doki mindig azt mondta,hogy 1 hónap szünet.....és köv hónapban jöjjek.
Hajnám
Én ma befestettem a hajam és miután még vizes volt,száradnia kellett(nálam ez nem egyszerű menet,mert hosszú is és nagyon sok,szárítani meg nem szoktam,így nem is törik)
gondoltam,lefekszem egy kicsit.
Most ébredtem fel))))
Jajj de annyira de annyira jólesett!!!!
Te hogy alakulsz mostanában Drága?
Kata
Általában nem szoktak kihagyni hónapot 2 inszem között,csak ha valami gáz van.Egymás után nyomatják.
(de volt már nem egyszer a 2 inszem közti pihenő időben spontán baba is)))
Lara
Hajrá petécskék+++++++++++++++++
Nőjetek szép nagyra!!!
Korodim
Királyság)))))
Holnap már kismami leszel)))
Hajrá hajrá petécskék!!!!!!
Nagyon drukken:-)Én ma voltam a tüszőérlelő szurikért,lássatok csodát,Z doki,mint egy angyal,olyan jó fej volt,hogy gondoltam nem is jó helyen járok.Mondjuk kiderült,hogy szerdától szabin lesz,így már nem is Ő viszi tovább a lombikunkat.Biztos ettől volt boldog!Szurkoljatok,h jó sok petécske érjen:-)Hétfőn megyek Uh-ra.Pusz mindenkinek!
Inszem már lehet a következő ciklusban is .
Bocsi, benéztem...ez van ha csak sietve tudok idekukkantani két meló között! :)
Gratula! Szorítunk tovább!
Szia!
Nagyon örülük én is nektek, remélem lassan beindul mindenkinél a babásodási folyamat....:)
További ajánlott fórumok: