Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Sziasztok!
2 inszem között mennyi időt szoktak várni?
Köszi előre is!
Kata
Már nagyon vártunk ez nagyon jó hír .
Nagyon drukkolok hogy kb 2 hét múlva 2 csíkos teszted legyen !!!!!
Már én is nagyon vártalak! Ez remek hír! :):):)
Szorítok nagyon!
Sziasztok!
Telefonáltam reggel, mind a kettő megtermékenyült, holnap 10-re megyünk transzferre.
Elnézést, hogy még csak most jelentkezek, de bent vagyok a melóhelyemen, és mostanra végeztem mindennel, amit meg akartam csinálni a szabi előtt.
Nagy az öröm! Szorítsatok!
Hajna
Én is aludnék) Nincs is annál jobb))
2-4 napi vv a jó.
Manka, én aludnék inkább, az tuti :)
Csincsi, holnap menj szerintem is. Egyébként úgy tudom 2-5. napig jó.
Csincsike
Irány be vv re!!!
A holnapi nap jó lesz)) hétfő már késő.
Hajrá))
Davider! Szerintem is menj be pénteken!
Remélem Korodimnál minden rendben!
Én is így gondolom, hogy akkor ez a mai az 1. nap, és 2-4 nap a jó vv-re, úgy a hétfő már az 5. lenne.
Köszi a megerősítést! :)
Szia Hajna:)
Sok leányzónál hallottam,hogy a HSG nagyon fájt,nekem az első altattással volt,de azt egy kis mütéttel kombinálva csinálták.
A 2. a Zekénél volt 7-éve,de ott majdnem dobtam egy hátast az ágyról:)
A 3. 4 hónapja volt, a Szűcs doki csinálta és éppen csak egy kicsit volt kellemetlen.
Úgy halottam hogy nem rosszabb a leszívás a HSG-nél!?Csakhogy a Zeke a dokim és a leszívást biztos Ő csinálja,ezért agyalok nagyon rajta.
Nekem a Jóga sokat segített az ellazulásban és az agyam kikapcsolásban,ezt mindenkinek csak ajánlani tudom:-))!
Szép Napot:-)
Szép reggelt Mindenkinek:)
Közben Én is gondolkozom azon,hogy nem kérek altatást,de ahol lehet "spórolnék" a fájdalommal, elég volt belöle az elmúlt években.
Igaz, az utolsó HSG is csak egy kicsit volt kellemetlen,majd meglátjuk,hogy abban a pillanatban mennyire leszek bátor:)
Remélem ez a pokrócpocak Zeke nem fog túlstimulálni..:)
Sok sikert Nektek is:)!!!
Édes vagy de nagyon megérte :-DD
Már túl vagyok rajta:)