Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Köszönöm szépen! Nagyon szeretnénk, ha sikerülne, de ugyan ki nem???
Kívánok Mindenkinek erőt, egészséget, kitartást!
A babásoknak gondtalan babavárást!
Puszi Nektek!
korodim
Szerintem maga a szúrás kevésbé kellemetlen, mint amikor megindítják a szívást (de az is csak pár másodpercig tart).
Nekem ha jól emlékszem 9 tüszőt és 2 petesejtet szívott le a Konc.
Végig mondta, hogy mit csinál, sőt még viccelődőtt is, hogy húha egyet majdnem nem sikerült elkapnom, pedig az egy petesejt volt...
Mondjuk sokan mondták, hogy neki "arany keze" van.
Nekem abszolút de nem fájt semmi utána, sőt nem is véreztem, simán lehet menni dolgozni, csak a zárójelentés elkészüléséig kell meglehetősen sokat várni.
Ha jól emlékszem (talán 10 körül volt a leszívás) és kb. 14 óra után jöttünk el a kórházból.
De ha meg tudod oldani, hogy aznap már ne menj dolgozni, az talán jobb, lehet, hogy jól fog esni egy kis pihenés a lelkednek is.
Fájdalomcsillapítóra kérdezz rá!!! Én nem tettem és nem is kaptam semmit:-(
Ne izgulj!:-)
A párom meddő. Az urológus közölte is velünk, hogy mindkét heréje sorvadt, sajnos ez egy sport balesetre vezethető vissza, így esélytelen, hogy gyermeke szülessen...
Ezért számunka csak a donor maradt.
Ahogy olvasgatom vissza a bejegyzéseimet, azt hiszem már nektek is kezd világossá válni, mennyire be vagyok rezelve.
Bocsi érte.
hhvv, köszi, akkor Te vagy az emberem, akinek feltehetem a kérdéseimet.
Csak a szúrás fáj, vagy végig?
Mennyi ideig tart?
Mondja közben a doki, hogy mit csinál?
Utána lesz vérzés?
Fáj utána nagyon az ember hasa, vagy esetleg be tudok menni dolgozni, ha időben végzünk?
:-DD
Biztosan ne aggódj csak olyan furcsa nekem mondom annyi változás van ahogy olvaslak benneteket de mindenkinek szívből drukkolok és tudom sikerülni is fog:)
Sziasztok!
korodim
Nekem is altatás nélkül volt a második leszívás. A nővéreket kérdezd meg, mert ha jól tudom kérésre adnak egy kis fájdalomcsillapitót (talán infúzióban is).
Szegedre a Kaáliba járok. Valóban most kezdenék a következő mensesnél, azaz augusztusban. Csúsztam 1 hónapot, mert rossz volt a HSG-s röntgengép...3 hétig csinálták.
Igazából 2010. novemberében voltunk először a Kaáliban, de akkor nem mertünk belevágni, párom nagyon elutasítóan fogadta a meddőség esélyét, de pár hónapja rászánta magát megcsináltatta a vizsgálatot, sajnos beigazolódott a meddősége, így donoros inszem vagy lombikunk lesz, ez a holnapi HSG eredményétől függ.
Engem 2010-ben kivizsgáltak, minden rendben volt, ezt a HSG-t nem csinálták. Most ismét végig kellett zongorásszak minden vizsgálatot, igyekeztem is, de sajnos erre várnom kellett.
Bízom benne, hogy hamar túl leszek rajta és nem fog fájni...
Szeretnék 1 nappal idősebb lenne, huhh....
Én holnap reggel megyek HSG-re!
Én is félek tőle, de remélem gyorsan túl leszek rajta!
Nekem sajnos anno nagyon fájt a HSG ...és remélem nem kell megismételni soha....mondjuk belegondolva,hogy császárral szültem érzéstelenítés nélkül ahoz képest meg semmi nem volt.....szóval kibírható....nyugi nem lesz gond:)))
Mi ez az új dolog,hogy nem altatnak leszívásnál???
Jaj .......
Annyira más volt 5 éve......
A hycosy állítólag sokkal kíméletesebb és fájdalommentesebb mint a HSG! Szóval szerintem semmi aggódnivalód sincs! :)
Egyébként én megszenvedtem, nekem nagyon nagyon rossz volt és kellemetlen, fájdalmas, de nekem HSG volt! Látod van akinek (szerencsére) az sem rossz.
Szóval előre, bátran, rendben lesz minden! :)
én is rémtörténeteket olvastam, hogy egyesek elájulnak, meg hasonlók. de ha kibírható, akkor jó!
köszönöm, egy kicsit megnyugodtam..