Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Szia Hajna!
A Balatonhoz fogunk menni,aug.utolsó hetén.Igen a feltöltődés most ránk fér :) aztán októberben újult erővel bevetésre készen:):):) már alig várom!!!Szép hétvégét Neked :)
Nejem dokija szabin másik dokihoz került és ő hivta vissza azzal a 30 nem annyira magas...és mondta az asszisztens tegnap,hogy minek jött??Vérzett???Mondtuk,hogy nem mondta,hogy nem szoktak vissza hivni ilyenkor..ez jó csak Uh. hivnak vissza....nejem akkor ET:+15. nap 12O volt a hcg és még mindig vissza hivta.....
És ha innen nézzük akkor péntek 30 hcg szint rá +3 nap 60 hcg hétfő rá 33 nap csütörtök 120 hcg szóval ha innen nézzük akkor pont 72 óránként emelkedik és azt írja 2-3-de még 4 nap alatt is emelkedhet...
Nos július 18. -án megvolt a 6. lombikbaba beültetésünk fagyasztott 5 napos blasztocita.
Minden a nagykönyv szerint szurkálás, hányinger, mell feszülés, éhség érzett. . . . .
Július 27. a beültetéstől 9. nap 31-es hcg szint emelkedés de azt mondták ez még nem biztos menjen vissza augusztus 2. -án az az beültetéstől 15. nap a hcg 120. . . . még mindig nem mondanak semmit biztosra jövőhéten megint menni kell kicsit el szomorodott szeretném biztatni de látni is volt -e már valaki ilyen helyzetben???
Rendben lehet még a baba???
Köszi ha válaszoltok...:-D
Davider
Direkt nem írtam dokinevet,mert szerintem ott mindenki nagyon jó.Mi pont nem Sz.höz járunk,de nekem nincs bajom egyikkel sem)
A lényeg,hogy akit választ majd,megbízzon benne,ha meg nem jó,akkor váltson.
Csajszikáim!!!!
KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A KÖSZÖNTÉSEKET)))))))))
Drágák vagytok))))
Bogica Drága!
Minden jót kívánok,névnapod alkalmából!!!:):):)
Drága Hajna!
Köszönöm,jól vagyok.Szeretem a nyarat,várom az aug. végi nyaralást,de amit a legjobban várok az az,hogy október legyen!!!:)
De kaptam receptet is, a következő menzesz első napján elkezdem szedni a lombikig:)))
Boldog névnapot kívánok:))
Szűcs 07.23-08.10.
Zeke 08.01.-08.31.
között van szabin.
Sziasztok!
Ha már Szűcs doktornál tartunk...dolgozik jövő héten???Illetve tudja-e valaki hogy augusztusban megy szabadságra?
Bogi, boldog névnapot!
Katus, nekem most van folyamatba az első lombikom, és az itt felírt gyógyszerek eddig 145 ezerben voltak, de ebben benne van egy plusz adag, amit alulstimulálás miatt kaptam.
Lara
Köszi)))
Katus
Ha fizetni is szeretnél egy keveset,akkor mehetsz a szegedi Kaáliba vagy a debrecenibe.
Ha olcsóbbat szeretél,akkor gyere a BMC be!
Utazásit szerintem neked is adnak,mert nem tudok közelebbi állami intézményt.
Orvosok,biológusok profik!!!
Egy vizsgálatra ha vidékről mész,akkor rámegy a napod,de szerintem megéri,mert mindent megoldanak egy helyben és INGYEN!!!!
A gyógyszerek majd az eredményeidtől függenek.Van ismerősöm,aki 65 ezerből megúszta,van akinek 500 ezer körüli összegre jött ki(de szerintem ő már nagyon extrém drága kategória).
Olyan 100 -150 körüli a leggyakoribb.
Hajrá)))
Katus, ott vidéken szeretnél járni meddőségibe, vagy feljönnél a BMC-be? Mert dokit csak a BMC-ben tudok neked ajánlani.
Az anyagi része meg, nekem 2 éve volt 2 lombikom, az első 140 ezerben volt, a második 130 ezerben. Ezek csak az injekciók. Vitaminok nincsenek benne.
Sziasztok lányok!!!!Én még teljesen az elején vagyok egy esetleges lombikprogramnak,ezért nézelődök,és látom mennyi klassz dolgot írtok egymásnak,és mennyire családias a hangulat!!:))
Van egy 11 éves kislányom,akit a János Kórházba szültem Dr.Héder Jánosnál.Az intézmény,illetve a szülészet nagyon jó benyomást tett rám,mind emberileg,mind szakmailag is.Sajnos elköltöztünk vidékre(Szolnok megye),így nyilván anyagilag is összébb kellett húznunk a gatyamadzagot.Nincs 2 egyforma terhesség,probléma,mégis érdekelne az anyagi vonzata.Körülbelül mennyibe kerül?És kit ajánlanátok??Válaszaitokat előre is köszönöm!! :)))