Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Méry
A Visanne nevű készítményt neked nem ajánlották? Nézz utána,szerintem érdemes!
Endósoknak adják.
Davider
Köszi)))))
Hajna Drága
Köszönöm minden Boglárka nevében))))))
Ölellek)
BOGIKÁM, nagyon boldog névnapot kívánok neked!!!!
Méry, drukkolok neked, hogy lehessen lombikozni és gyere nyugodtan, ha kérdésed van, meg egyébként is. :)
Korodim, egy fél órás-órás séta simán mehet, oké nem hegymenetben, de a levegő, mozgás mindenképp kell és jót tesz.
Csincsi, hát ez a 4 óra nem semmi. Egyszer én is voltam így, azt hittem felrobbanok. Akkor csak uh-ra kellett mennem. Drukkolok, hogy jó híreket kapj és hogy indulhassatok. Majd írd meg az eredményt!
Icu, jobban vagy?
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat.
Injekció beadás ügyben már "profi" vagyok:-)
Remélem, hogy a hosszú protokol meghozza a várva várt eredményt:-)
Sok sikert kívánok mindenkinek!
Sziasztok Lányok!
Sokat gondolok rátok!Ölelés Nektek!!!:)
Csincsikém!
Reméljük két hét és még egy pici és aztán örülhetünk neked!!!:)
Riett és Korodim!
Szorítok nagyon!!!
Riett, drukkolok nagyon!!! :):)
Banánhinta, 5 db 5 napos baba az szuperjó!!! Biztos vagyok benne, hogy így lesz a legjobb! Remélem mihamarabb kilábalsz ebből a túlstimuból! :)
hhvv! Nekem is mensitől függetlenül kellett két hét múlva visszamennem, most vissza is kerestem az hányadik napom volt, és pont nekem is a 7. Szóval ne izgulj, rendben leszel így! Akkor megírják a szurikat, kiváltod a gyógyszertárban, és a laboros lányok meg is mutatják mit, hogyan! Drukkolok! :)
Korodim, ami jól esik azt tedd, ha fél óra séta is jól esik, nyugodtan, ha csak 5 perc akkor csak annyi! Vagy pár perc séta, lehuppanás egy padra, kis összebújás az uraddal, megint egy kis séta...:)
Méry, az a nyavalyás endó! :( Szörnyű egy betegség! Kitartás!
Csajok, hihetetlen ma mi volt a BMC-be. Elmentem ugye a klamídia szűrésre, mert holnaptól nincs Zeke. Úgy mentem ki melóból (szerencsére a főnököm nem csinált ebből gondot), gondoltam úttal együtt 1,5-2 óra alatt megjárom. 4 órát vártam!!! Egy 2 perces benttartózkodásra. Azt hittem egész konkrétan megüt a guta. Még akkor sem vártam ennyit, mikor vv eredményeket is várni kellett. Nagyon gáz volt! Amúgy Zeke bácsi is mondta, hogy majd 2 hét múlva ha arra járok érdeklődjek az eredményről, szóval a 20-a utáni héten majd bemegyek. Remélem minden oké lesz. :)
Az jó pihenj egy másfél órát és megint sétálj,15-2O percet.......pénteken volt ugye???
Szerintem csütörtök fele már friss levegőre is kimehetsz sétálni:)
De ahogy érzed:)
Köszönöm csajok a válaszokat!!!Bízom benne, hogy elvállalnak és mehetünk a lombikra, mert a műtétig nagyon sok idő van még. Ráadásul, ha sikerülne, akkor megúsznám a műtétet. Nekem egyébként 3 helyen van jelenleg endóm: 1 a méhnyak alatt a hüvely és a végbél között, 1 van a méhem mellett bal oldalt, 1 pedig a jobb petefészek mögött.
Volt a bal petefészkemben is, de azt megműtötték, megkaptam a 6 hónap hormonkezelést, azóta oda nem jött vissza. (Kopp-kopp).
Ha most nem járok utána, akkor nem is tudom meg, hogy van, mivel uh-on nem látszódik. az mr mutatta ki.
A Bokor doki azt mondta, hogy az endó terjedését nem befolyásolja 1 lombik kezelés, de ugye a sikerességi arány jóval kisebb aktív endó esetén!!!
Mindenkinek mielőbbi babásodást kívánok!!
Azt hiszem, hogy jövök még a kérdéseimmel:)))
Banánhinta, gratulálok az 5 kis blasztóhoz, ez nagyon szép eredmény ám! Amint jobban leszel, vissza kapod őket. Addig pedig pihenj, gyógyulj.
Hhvv, szóval indul a harmadik? Nekem hosszú volt eddig mindig. Igen, gondolom akkor fogják neked felírni majd, ha mész pénteken. Uh-n ilyenkor azt nézik, hogy nem vagy-e terhes, mert pár lánynál előfordult már, hogy a gonapeptyl alatt teherbe esik. De ez ugye nem valószínű, ha megjött. Szóval gondolom, megnéznek, nincs-e ciszta, mennyi a mhnyhártya, ilyesmiket.
:))
Néha olyan kis kedvesek:)
Szerencsére nekem nincs hiperstimum én csak úgy kapom a magas prolaktinra. Én a Bromot nem bírtam, a Norprolac jobban megy, de mivel este veszem be, így már nem tudom lenne-e mág mellékhatása, lehet már teljesen megszoktam,de nem kockáztatok, nem akarok szarul lenni. Mi most várakozó állásban vagyunk, de most ebben a köztes időszakban már nem hagytam abba a Norprolacot, ne kelljen már újra kezdeni, meg méregetni, hogy mi van a prolaktinnal, úgyis magas..
Neked pedig kitartás, sok folyadék + fehérje! Az 5 blasztó pedig nagyon jóóóóó!!!
Sziasztok Lányok!
3 lombikot kezdtük, most először hosszú protokollal.
A gonapeptyl szúrom már 20.-óta és 28.-ra megjött (előző mensi 07.01. volt), tehát időben érkezett.
Viszont csak pénteken 08.05.-én kell mennem a BMC-be UH-ra, de akkor már a ciklusom 7. napja lesz, ez nem baj?
Akkor fognak még plusz injekciókat felírni?
A stimulációs lapomra azt írták, hogy pénteken reggel vigyek magammal merionalt meg gonalf-t, de még ahhoz nem is kaptam recepteket, gondolom, hogy azt ott felírják pénteken nem?
Köszönöm előre is a válaszokat!
Ezt beszéltük meg mi is. Este fogok szedni és csak napi 1-et. Azt is csakaddig, míg jobban nem leszek. Utána visszatérek a Bromocriptinre, mert egyébként én azt szedek a magas prolaktinomra.
Neked is hiperstimud van?
Köszi a kérdést:) Végül vasárnapra annyira nem éreztem jól magam, hogy bementünk a kórházba. Tegnap irány a BMC, beültetés lett volna. Dr. Zeke nem javasolta a transzfert az állapotom miatt. Ettől először elkeseredtünk, de mondta, hogy csak rosszabbul lennék. Így most van 5 szép 5 napos embriónk lefagyasztva, amit majd legközelebb megkapok.
Megint kaptam infúziót estére már egész jól lettem.
Most norpolac 75-öst szedek és most meg ettől érzem rosszul magam:( majd elalszom tőle, konkrétan alig bírm nyitva tartani a szemem.