Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Sziasztok lányok ki hogy van ma reggel???
Korodim hogy vagytok?
Korodim nagyon sajnáljuk de hidd el a következő sikerül:)
Riett továbbra is megy a drukk....
Csajok megtudnátok mondani a rövid és a hosszú protokolt melyik nap,hányadik nap kezdik el?
Szia
Szívből sajnálom :( A mensi miatt ne aggódj pár nap és megjön,nekem is így volt.
Korodim
Sajnálom,hogy most nem sikerült,de hidd el,újult erővel a következő sikerül!!! Beléd szurkoljuk!!!!
Próbáljatok meg addig egy kicsit kikapcsolni,töltődni.
Ölellek!
Sziasztok! A HCG szintem 2 alatt volt :(.
3 hónap múlva megyünk újra. A menstruációm viszont még mindig nem kezdődött el. Most még emiatt is aggódhatok.
Szia! Még ne add azért fel!
Nekem is magas az FSH és alacsony az AMH (<0,1)
A BMC-ben mondták, hogy nincs sok esély babára, de azét még nem biztos, hogy nincs egyáltalán petesejt. Nehéz minket stimulálni, de azért meg kell próbálni a lombikot, hátha éppen szerencséd lesz!!! Nem szeretnek minket, de én is rábeszéltem a doki, hogy próbálkozzunk.
Eddig egy lombikom volt, 3 tüsző érett, de nem volt bennük petesejt. Most készülök a másodikra és remélem kicsalogatják belőlem!!!
Elilo
Az eredméneiydtől függ,hogy hosszú vagy rövid protkollod lesz e.
Az orvos dönti majd el.
Sziasztok
Segítség kellene megint!!!! Szűcs doktor telószáma kellene,ahol lehet időpontot kérni a magánrendelésére meg beszélni vele.
Tudja valaki?????????
S.O. S . kellene
Korodim, nagyon szorítok neked! Várunk a hírekkel! +++
Fit, sikerülni fog nektek, ebben biztos vagyok! Csak tartsatok ki!
Zsanna, ki lettél alaposan vizsgálva? Inzulinrezisztencia vizsgálatod volt-e? Bár tudnék neked segíteni. Sajnos nekünk is csak 1 fagyasztott babánk van, amire azt mondta a doki, nincs sok értelme foglalkozni vele, inkább újra stimuláltak és fognak is majd megint.
Fit76 : Nagyon sajnálom, de ne adjátok fel!
Korodim: Nagyon drukkolok Nektek!!!
Többiek: Mitől függ, hogy valaki hosszú vagy rövid protokollt csinál?
Az ügyes kezű leszívásokról még olvasnék véleményeket! (Melyik doki jobb?)
Korodim nagy-nagy drukkkkkkk!!!!!! Ügyesek legyetek holnap és jó híreket hozzál szívből kivánom:)
Jajj annyira izgulok:)
Fit
Nagyon sokan szorítunk nektek is!!! Sikerülni fog!!!
)))))))))))))))))))))))
Többiek,akik most tesztelnek majd!
Kalappal+++++++++++++++++++++++++++
Gondolunk rád holnap reggel amint tudsz gyere rj és ne aggódj :-DD
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Szia még nem láttalak itt mesélnél magadról?
Hogyan zajlik egy ilyen adományozás?
Értem én ezt de ha már benne vagyok..és hétfőn úgy is megyünk nem értettem de arra jutottunk a párommal ,hogy nem akart ő rosszat csak kicsit túl buzgok....
Mindegy hétfőn mindenképp elkapom Szűcs dokit ha ott vagyok úgy is beszélni-e kell velem a hcg szintről szóval meg is beszélem vele a folytatást és pont ő mondta nekem,hogy mehetünk rögtön ha nem sikerül....valamiért a fagyasztottakban ők sem bíznak nekem az elhalt terhesség mind fagyasztott babó volt..:(
Sziasztok!
A kaáliba nem foglalkoznak mar velem mert magas az fsh 32 tudtok e tanacsot adni
köszi
Sziasztok!
Nekünk sajnos petefészek kimerülés miatt nem lehet babánk ,ha már nem használod fel a fagyasz. embriot kerlek adományozd nekünk
köszi