Akik 70 kg környékéről indulnak, és 60 kg felé igyekeznek (beszélgetés)
TK kenyér csak akkor sikerül kenyérsütő gépben, ha a lisztből 1/3-a TK, 2/3 meg simalisz, vagy a TK mellé 1/3 rétes + 1/3 simaliszt. Nekem nagyon jó kenyerek sikerültek az első kettőt kivéve, viszont k*rva sok kalóriára jön ki egy szelet is... Aktuális pasijaim szokták imádni :)
Amikor tanultam, innen merítettem:
Az jó, Kriszta, a nevetés fogyaszt:)
Jobbulást, Hosi:(
Szép estét mindenkinek!!!
mennyi finomságot soroltatok fel!!! Bár ez most engem nem nagyon dob fel...délután óta hány...k. Már kivagyok teljesen!! Remélem benyaltam valami vírust az oviban,mert az én gyerekeim nem betegek. Na már ezért megéri óvó néninek lenni:) De így legalább nem eszem,bár a tornát is kihagytam.
Mindenkinek kellemesebb estét,mint amilyen nekem van:9
Hát ezen mekkorát röhögtem:-)))ez komoly:-)))
Mi régóta sütögetünk...de valahogyan sehogyan senem igazi:-))tehát nekem speckó nem ízlik...bár a mai produkciót hnap fogom lemeózni..tsak gondoltam talán akad vki, aki szolgál vmi remek recepttel:-))
Ti szoktatok tk kenyeret sütni géppel???
Jó receptért hálás lennék:-)))
Jajjj szegény anya....de jót nevettem..
:-))))))))
már túl vagyok rajta...még sütőtököt is ettem gondolom ezzel nem sértettem meg a gyümi-napot..vagy igen:-(
manó se tuggya..
Low carb diétába nem annyira szerintem:(
Most nem én határozom meg az étrendemet: kiderül, milyen a hoxán felfedezett ún. pasidiéta. 6 nap múlva megmondom. :D
Őszintén annyira nem vagyok krumplis, csak ez a pár általam felsorolt étel ott van a top20-ban. Ja, meg a petrezselymes krumpli, az kimaradt...
A múltkor olvastam a legviccesebb BKV-s talált tárgyakat, kettőn jót derültem: hagytak el a metrón Cavintont meg járókeretet is:)))
Krumpli: a főtt és a sütőben sült formája nagyon is fogyis kaja! Van direkt krumplidiéta is, napi fél kg fogyást ígér, ami akár lehet is, mivel a krumpli remek vízhajtó. Szóval ha szereted, be lehet ám építeni az étrendbe!
Jó reggelt, hölgyek! Köszöntem már itt? (Nem látta valaki a cavintonomat?)
Kattancs, nagyon jó ötlet! Respect!
Nálunk amióta gyerkőc van, nagyon nem is ajándékozunk. Meg hát a gázosok is ilyenkorra időzítik az elszámoló számlát, fene a pofájukat.
Jaj, krumplit ne... az hiányzik nagyon:(
Majonézes-hagymás krumplisaláta, magyaros krumplileves, rakott krumpli, áááááááááá...
Na majd... nem sokára. Nem éri meg. :(
További ajánlott fórumok:
- 2010 nyarára kiírt kismamák Győrből és környékéről
- Akik 75 kg körülről indulnak, és 10 kg-ot fogynának
- A nők nagyon igyekeznek rövidre fogni a nekik nem tetsző férfiakkal a kommunikációt?
- Akik hiába igyekeznek, még sem tudnak fogyni...
- Tudtok olyan hoxázókat, akik nemrég szakítottak, igyekeznek kiheverni és naplót írnak erről (is)?
- Fekvőtámasz fejlesztése azonak akik a 0-ról indulnak. (Erőnlét vagy akár testformálás céljából)