Ajakfeltöltés tapasztalatok (beszélgetés)
Lányok! Most azokhoz fordulnék,akiknek évek/rég óta szilikonolaj van a szájában. Érdekelne a ti tapasztalatotok! Megvalósult valami a rémhírekből?
Biztosan szép, kíváncsi vagyok, ha nem gond neked és tudsz, küldesz egy képet a szádról?
Teljes ajak-sminktetkó.Ha szép vonalú és nem kifejezetten vékony szád van,kiemeli teltebbnek mutatja,nekem ez bőven elég.
Az ajaksatír pontosan mit is takar?
Biztos vagyok benne hogy szép lesz és alapvetően ez a leggazdaságosabb megoldás,még ha elsőre drága is.A hyluron (azt azért kipróbáltam kb fél adagot),secc perc alatt távozott.Most egyelőre maradok az ajak satírnál.:)
Szia Katicza! Rakattam az alsóba is, de ott nem annyira szembetűnő a változás, mert az jóval vastagabb volt előtte is, mint a felső ajkam. Várom a végleges eredményt, mert a nagyon vaskos/ telt ajkak nekem sem tetszenek annyira. A dokimmal hosszú konzultáció után azért maradtunk ennél a nagyobbítási módnál, mert állítólag ez a legtermészetesebb. Meglàtjuk! Puszi :)
Köszi Bogyóka! Amikor nekem hyarulonnal volt töltve, kb 2-3 hétig kacsás volt a felső ajkam, aztán egyszercsak eltűnt a kacsaszáj :), mert szívódott fel a hyarulon.
Még utána pár hétig( hónapig) valamivel vastagabb volt, mint az eredeti, ( az volt a legszebb állapit) aztán pikk-pakk eltűnt!
Derengó,ennek fokozatai vannak. Nem szabad túlzásokba esni.Jelen pillanatban egy gyógyulási fázist követhetsz szemmel.Egy szép ajak feltöltést alapvetően észre sem veszel,max annyit jegyzel meg,hogy a hölgynek szépek az ajkai.
Az első lépés az ajaksatír szokott lenni,ha az szép,nem érdemes tovább menni.Én ennél maradtam, veszélytelen és szép.
Ne aggódj ez nagyon szép lesz! Csak a felsőbe tetettél ha jól látom.Természetes folyamat,hogy beduzzad, nekem így is tetszik (pedig nem vagyok az extra telt ajkak híve). A későbbi gyulladásveszély sokkal nagyobb para, mint a duzzanat. Tényleg szép,nyugi!
Kedves Derengő! nyugodtan innen is "fejvesztve tovább menekülhetsz" menj inkább egy edzőterembe ott dolgozd le a frusztráltságodat, ne a Hoxán.
Nekem, mint férfinak, kapcsolati tapasztalatom van ezzel kapcsolatban.
Nem vagyok egy félénk gyerek, de fejvesztve menekültem a csajtól, ahogy megláttam a "mű ajkait".
Undorító volt nekem.
bogyóka77: ne aggódj, 2-3 hét, és nem lesz benne semmi....
miniminni: már most szép... jó lesz ez meglátod, reméljük aszimmetria is megszűnik....
Váoo..:)) Ez tényleg jó lett Minnike... Szerintem 1-2 hét és tutti lesz...Már aggódtam érted...Az enyém is apadt, de még azért még nem az igazi a két széle ,kicsit kacsás még.Amikor neked hialuronnal töltötték és kacsás lett, az lement vagy addig amíg ki nem ment az anyag, addig volt olyan csőrös kinézete??XX
Sziasztok! Tettem fel 2 új kèpet! Èlőben sokkal szebb és a herpesz is elrondítja a kèpet, de kivancsiak voltatok, hogy hogy alakulok :) ! 1 hét múlva eltűnik a számról, akkor újítok megint!
Édes vagy Velvet,köszönöm!
Ha antibiotikumot szedek,azonnal kijön. Meg sem lehet előzni sajnos. A szerencse,hogy csak akkor jön ki,amúgy nem.
A szám ma már nagyon szép,sztem teljesen leapadt a duzzanat. Abszolút nem durva,nincsen kacsacsőr, nekem nagyon tetszik. Viszont az alsó ajkamban a permalip nem jól helyezkedett el, nem középen van,emiatt kicsit ferde. Gyanítom,hogy azzal valamit kezdeni fog a doktor Úr. Holnap teszek fel képet a jelenlegi állapotomról!
Puszi
Sziasztok!
Miniminni: hajlamos vagy a herpeszre? :(
izgulok, mikorra jössz rendbe...:)
Jobbulást !
Pár nap múlva rakok fel,de még a herpeszem sebes,megvárom amíg leesik. Mára mégjobb a szám,már csak a felső ajkam közepe csúcsos csak,de lehet, hogy az olyan is marad :)
Miniminni!:)
Raksz fel képet a mostani állapotról?
Tehát akkor már apadt?:)) Jó lesz az!:)
Köszi, kedves vagy! Nekem is napról napra egyre jobban tetszik, csak mèg nem mozognak úgy az ajkaim, ahogy kellene:) ! Dr Pataky Gergely jó vàlasztás , csak ajánlani tudom.
Nekem tetszik a szád, szerintem szép lesz, amint leljebb megy..:) én is kíváncsi lennék a méretre!
Sziasztok! Én is most szeretném permalippel megcsináltatni a felső ajkam, bár én is tartok a kacsacsőrtől... Aki már túl van rajta, tudna dokit ajánlani? Elég sokat megnéztem már neten, de kevés tölt fel az ajaknagyobbításról képet és így kicsit tanácstalan vagyok.... :( Segítsetek :)
Igazából azt mondta, hogy pár hèt, mire beáll a végleges forma, viszont nem készített fel arra, hogy addig ilyen állapotban leszek. Remélem Karácsonykor már normálisan nézünk ki :) !
Igen..1 cipőben járunk..Jól megjártuk..Remélem szilveszterre lemegy mindkettőnknek...:)))
Neked mit mondott a doki? mikorra várható hogy leapad?lehet e is egyéni, de csak van egy bizonyos időtartam mire beáll a végleges...
Szia Bogyóka! A hyarulon nekem is hetekig duzzasztotta a számot, majd 2 hét után úgy leapadt, hogy az sem tetszett. Nekem a dokim azt mondta, hogy a hyarulonos feltöltéa után dagad fel a legjobban, annak a leghosszabb a gyogyulása. Kitartás, most hasonlo cipőben járunk!:) :(
Nekem kedden csinálták és kb ugyanolyan duzzadt most, mint akkor! Az alsó talán apadt valamit, de a felső semmit és az a látványos. Olyan, mintha darazsak szétcsiptek volna. Bár a herpeszem is fokozza, de nem attól ilyen nagy.
Sziasztok csajok! Nekem még mindig semmit sem apadt, dec.3.-án töltötték bele a hialuront...Kétlem, hogy ez le fog menni mostanság. Nem tetszik, nagyon duzzadt, nem természetes kacsacsőr.. kivagyok teljesen.:( Eddig megbántam...Reggelente mint a természetes száj is, duzzadtabb, de délután kicsit megnyugszik,de akkor is borzasztó számomra.Gondolom az anyagcsere miatt. Remélem januárra lemegy egy kicsit.. XXX
köszi, nah nem volt kevés... :(
volt egy hely ahol 320-ért láttam alsó-felsőt...
én csak a felsőben gondolkozom... de tartok a gyógyulási időtől, mert 1 hétnél több szabit nem tudok kivenni egyszerre
5 vagy 10ezer forint,nem emlékszem pontosan, de fizetni kell!
További ajánlott fórumok: